Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demekDoktora gittim kan testi yaptırdim 2 haftalık hamile oldumu öğrendim arkadaşlar 2 haftalık bebek ultrasyonda gozukurmu
Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimiBeta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demek
Son adet tarihim Şubat'ın 12 siydi beta da 43 43 ciktiSon adet tarihiniz nedir ve kandaki beta hcg değeriniz kaç çıktı?
Hayrli olsunDoktora gittim kan testi yaptırdim 2 haftalık hamile oldumu öğrendim arkadaşlar 2 haftalık bebek ultrasyonda gozukurmu
21 mart haftası gitsen keseyi görürsün hayırlı olsun şimdiden bence şuan boşuna gitme bi hafta daha bekle kese karından görünür alttan bakmaz doktorSon adet tarihim Şubat'ın 12 siydi beta da 43 43 cikti
Baksalar ne olacak? Korkuyor musunuz?Alttan muaniye bakmazlar ama dimi gitsem vitamin falan mı yazar
Gebelik hesaplanırken adet tarihinin başlangıcı baz alınır bütün doktorlar bu şekilde hesaplar. Yani dediğinize göre sizin gebeliginiz neredeyse 4 haftalık. Dediğim gibi daha kese görmek için çok erken siz kan vermeye devam edin beta 1.000 üzeri olması lazım.Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimi
Bilmiyorum ki doktora git acil dedi folik asit falan yazsın dedi kadın digumcuya öyle yapcamGebelik hesaplanırken adet tarihinin başlangıcı baz alınır bütün doktorlar bu şekilde hesaplar. Yani dediğinize göre sizin gebeliginiz neredeyse 4 haftalık. Dediğim gibi daha kese görmek için çok erken siz kan vermeye devam edin beta 1.000 üzeri olması lazım.
21 marta rendavu almistim21 mart haftası gitsen keseyi görürsün hayırlı olsun şimdiden bence şuan boşuna gitme bi hafta daha bekle kese karından görünür alttan bakmaz doktor
Biliyorum son aylarda olucak ama istemsiz korkuBaksalar ne olacak? Korkuyor musunuz?
9 aylık süreçte sık sık jinekolojik muayene olacaksınız biliyorsunuz değil mi?
Bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için gerekli ve acısız bir işlem
Son aylarda değil gerektiğinde olacakBiliyorum son aylarda olucak ama istemsiz korku