- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Hafta sonu gelecek olacak misafirlerim için menü düzenlemek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeğe mi geliyorlar? çaya mı? kahvaltıya mı?
Ne için gelecekler? Yemek mi çay mı? Yemekse alkollü mü alkolsüz mü? Kahvaltı mı, başka bir şey mi? Açıklayın yardımcı olalım.
Nohutlu Yayla Çorbası
Fırında Baharatlı Tavuk
Bulgur pilavı veya Pirinç Pilavı
Taze Fasulye
Cacık veya hünkar beğendi
Salata
Son olarakta
Kadayıf veya İrmik tatlısı yapabilirsin.Böyle kaymaklı felan.
Mercimek çorbasıAkşam yemeğine gelecekler, alkölsüz olacak.
Mercimek çorbası
Fırında tavuk ya da köfte
Bir zeytinyağlı (barbunya, fasülye vb)
Pilav (tavuksa pirinç, köfteyse bulgur olabilir)
Mevsim salata
Börülce salatası
Yoğurtlu bir meze (haydari ya da közlenmiş patlıcan olabilir)
Yalancı tavuk göğsü.
Yemekten sonra çay içilecekse tatlı tuzlu kurabiye yaparsınız, tavuk göğsünü de bu aşamada servis edersiniz.
Böyle menülü konulara girdiğime çok pişman oluyorum. Her seferinde acıkır mı insan ya!!
Konu sahibi, güzel bir akşam olsun inşallah.
ezogelin ya da mercimek vazgeçilmezdir:)
(malum kurban bayramı vardı ) şööyle domatesli biberli hafif sulu bi et kavurma...
yine salçalı biberli,domatesli bir bulgur pilavı
güzel bir cacık
ve tatlı olarak da bir fıstıklı kadayıfla işin içinden başarıyla çıkarsınız bence:)
iyiki bu topik ve sizler varsınız beynim durmuştu sanki hani zaman zaman olurya insan düşünür düşünür ama bir şey bulamaz aynı o duruma gelmiştim. Çok sağolun
Serin havalarda tarha çorbasıcocuklarimcanpost: 37323988 .!.:Özür dilerim onu belirtmeyi unutmuşum yemeğe geliyorlar.