Yardımcı olursanız sevinirim

papatyam4123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2
0
1
37
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım yanlış şeyler yazarsam kusuruma bakmayın. Öncelikle bir aydır evliyim. Hamilelik için çok erken olduğunu düşünüyoruz. Eşimle ilişkiye girmeden ufak tefek şeyler yaşadık. Eşim arka tarafıma spermini bıraktı. Az bişey aktı fakat hemen sildim. Bu olalı 5 gün oluyor. Biraz rahatlamak için soruyorum sizce hamile olma ihtimalim kaç? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Allahım neler soruyolar ya Cidde'n bu kadar cahil insan kaldımı merak edıyorum akşam akşam Can'ınız sıkılıyor heralde hayır yumurtalığnız makatta deilse hamıle kalamassınız ama bunu sorduğunuza göre yumurtalıklarınız makatta sanırım :)

Allahım neler soruyolar ya Cidde'n bu kadar cahil insan kaldımı merak edıyorum akşam akşam Can'ınız sıkılıyor heralde hayır yumurtalığnız makatta deilse hamıle kalamassınız ama bunu sorduğunuza göre yumurtalıklarınız makatta sanırım :)
Bu sorular cahillikten değil korkudan :)

Öncelikle vajinama doğru aktığını söyledim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. En azından kibar konuşuyorum.Güzelce cevap verenler için teşekkür ederim.

Bişi olmaz daaaa.. Böyle vajina ya falan boşalıpta hamile kalanı duydum bizzat yakınım olan birinden.. :-) dikkatli olmakta fayda var henüz gebelik düşünmüyorsanız..

Bence hamile kalma ihtimalin pek yuksek degil canim . ama kafana takarsan adetinde gecikme olabilir

Back
X