• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olursanız sevinirm

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
herkeze merhaba hayırlı geceler, 22 yaşındayım her ay düzenli olarak adet oluyordum fakat bu ay sadece kahverengi leke şeklinde bir leke geliyor:26: neden oldugu hakkında bilgim yok acaba bir rahatlıgımmı var:18: 4 gündür bu şekilde

herkeze merhaba hayırlı geceler, 22 yaşındayım her ay düzenli olarak adet oluyordum fakat bu ay sadece kahverengi leke şeklinde bir leke geliyor:26: neden oldugu hakkında bilgim yok acaba bir rahatlıgımmı var:18: 4 gündür bu şekilde

kist yada iltahap gibi bir sorun olabilir. muayene olmadan bilemezsiniz. bence ihmal etmeyin doktora gidin

daha önceden hiç böle bişe olmamıştı bu arada bekarım:26:

doktora gidin kist falan olmasın..

​Kist yada miyom olabilir.

ilk kez böle bişeyle karşılaşıyorum çok kötüyüm:14: ya tşk ederim sizde fikir verdiğiniz için

Back
X