Elektronik Ev Aletleri Yardımcı olursanız sevirim :) (Tablet)

Gsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
132
1
26
İzmir
Merhaba arkadaşlar ben tablet almak istiyorum aranızda kullanan varsa markasını , fiyatını ,internetin nasıl çektiğini yazabilirmisiniz ?En önemlisi memnun olmanız :)

Şimdiden Teşekkürler Canlar

Ben apple kullancısıyım ıpad 1den başladım şuan ıpad 3 kullanıyorum... şimdi aslında senin tabletle neler yapmak istediğine bağlıdır bu.. apple'da adobe flash desteği yok yani öyle açıyımda dizi film falan izleyemezsin her siteden yardımcı programlar var onları kullanman gerekiyor.. Samsungun tabletlerinde flash desteği mevcut ama onunda şarj sorunu var zaten appleın flashı bünyesine almama sebedi şarjdır.. sadete gelelim sağlam uzun ömürlü birşey istiyorsan apple tavsiyemdir kullanımı rahat bozulma riski yok(düşürmediğin sürece) garanti konusunda lider direk değişim garantisi var(kullanıcı hatası yok ise).. Ama diğerlerine nazaran apple pahalıdır... biraz daha bekelyebilirsen microsoft tabletini piyasaya sürecek iyi birşeyse ben bile ona geçmeyi düşünüyorum sonucda microsoft.. ama samsungdan uzak dur tablet konusunda onun işi o değil çünkü-ki bunu istatislerde söylüyor.. aklına gelen her soruyu sorabilirsin tablet konusunda.. saygılarrımla:)

Apple al bence virüs derdin yok hız sorunun yok takılma kasma derdi de yok ben kullanıyorum gayet iyi bütçem kısıtlı dersen de internet ve dokunmatik hızı olarak inteli tavsiye ederim ama ayarlarıyla oynamazsan uygulama bile indirsen filmleri dizileri tablete indirerek izleyemezsin sadece online Apple da çok güzel ücretsiz dizi film indirebileceğin uygulamalar var ofis programları falan kullanıyorsan da en iyisi Apple ve 200 tl farkla hat takılabilen ıpad in olur samsung hiç tavsiye etmiyorum 1 sene sonra sat gitsin ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…