Ben Yiğit ve Kayraya oy verdim ama Kayra ismi gelecek yıllarda merve ismi gibi çok yaygın olacağa benziyor o yüzden YiğitKıvanç ismi kulağa çok hoş geliyor ve çok yakışıklı oluyorlar benim önerim bu yanda :))
saol tatlımmm kayraa evett ck yaygın bı ısım olacakk eymen gibi :)) ama kıvanç benım pek hosuma gitmiyoo nedennse bı bebege yakıştıramıyorumyada kendı oglusuma yakıştırmıyorum 2.5 ayımızz var bakalım bulucaz artık bi isim :)
Evet herkeste var eymen,alya,kayra,miray aldı başını gidiyorMaşallah az kalmış ya Ben yine bakarım isimlere değişik bir şey mi istiyorsun peki yani kimsede duyulmamış yada dini anlamı güzel falan? :)
değişik anlamı güzell kimsede duyulmamış dini bi isim hepsii yanii :)))))))
http://www.bebekisimlerierkek.com/ bu siteyi bulduum çok güzele benziyor bir göz at istersen :)) Aytunç ismi nasıl anlamı ay gibi güzel tunç gibi sağlam demekmiş:))
bi bakayımm canımm anlamı gğzelmiş onunda
İNşallah buluruz güzel bir isim :)))
Bu isimler arasında kaldımm bi bakarmısınızz önerebılecegınız baska isimlerde olabilirr
ınsallah canım bakıyorumm o siteyee ama hep gördugum ısımler yıne :)
Tüh o zaman yukardaki isimlerden seçersin yada umarım güzel fikirler gelir :)))
aynen şekerım saoll ilgilendıgın ıcın :) berktug çağan yiğit miraç artık böle eleye eleyee seçicez :)
aynen şekerım saoll ilgilendıgın ıcın :) berktug çağan yiğit miraç artık böle eleye eleyee seçicez :)
Ne demek ablacım rica ederiimBen berktuğu pek sevmedim ama diğer isimler çook güzell
Çağan ismini çok asil buluyorum. Yiğitle de kullanılabilir bence. İki isim sevmiyorsan Sadece tek isim de kullanabilirsin
çağan benimde cok hsumaa gidiyoo evett :))) yiğit de ayrı bi güzell
İki isim yapabilirsin ya da tek de kullanabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?