Doğuma Hazırlık Yardımcıı olurmusunuzz ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Arkadaşlar sizce hangsi ?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Bu isimler arasında kaldımm bi bakarmısınızz önerebılecegınız baska isimlerde olabilirr

Ben Yiğit ve Kayraya oy verdim ama Kayra ismi gelecek yıllarda merve ismi gibi çok yaygın olacağa benziyor o yüzden Yiğit Kıvanç ismi kulağa çok hoş geliyor ve çok yakışıklı oluyorlar benim önerim bu yanda :))

saol tatlımmm kayraa evett ck yaygın bı ısım olacakk eymen gibi :)) ama kıvanç benım pek hosuma gitmiyoo nedennse bı bebege yakıştıramıyorum yada kendı oglusuma yakıştırmıyorum 2.5 ayımızz var bakalım bulucaz artık bi isim :)

Evet herkeste var eymen,alya,kayra,miray aldı başını gidiyor Maşallah az kalmış ya Ben yine bakarım isimlere değişik bir şey mi istiyorsun peki yani kimsede duyulmamış yada dini anlamı güzel falan? :)

Evet herkeste var eymen,alya,kayra,miray aldı başını gidiyor Maşallah az kalmış ya Ben yine bakarım isimlere değişik bir şey mi istiyorsun peki yani kimsede duyulmamış yada dini anlamı güzel falan? :)

değişik anlamı güzell kimsede duyulmamış dini bi isim hepsii yanii :)))))))

aynen şekerım saoll ilgilendıgın ıcın :) berktug çağan yiğit miraç artık böle eleye eleyee seçicez :)

Çağan ismini çok asil buluyorum. Yiğitle de kullanılabilir bence. İki isim sevmiyorsan Sadece tek isim de kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…