Gebeliğe Hazırlık Yardım😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aykarardi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
5
0
1
20
9 aydır gebelik düşünüyorum hiç bir sorun yok ama gebe kalamıyorum, bu ayda sol kasığımda,belimde ve göbek deliğimde ağrı var belimdeki ağrı inanılmaz acı veriyor ve acıdan terletiyor bu konularda çok bilgisizim yumurtalama dönemime yaklaşık 4 gün varadetimde düzensiz :/

Herhangi bir doktora muayene oldunuz mu hamile kalamadığınızla ilgili. Ayrıca acıdan terletecek kadar ağrı yumurtlama ağrısı olamaz bir acile muayene olun isterseniz.

Herhangi bir doktora muayene oldunuz mu hamile kalamadığınızla ilgili. Ayrıca acıdan terletecek kadar ağrı yumurtlama ağrısı olamaz bir acile muayene olun isterseniz.
8 tane kadın doğum doktoruna gittim hiç bir problemim olmadığını söylüyorlarkafam çok karışık ve canım sıkılıyor artık memtal olarak çok yoruldum

8 tane kadın doğum doktoruna gittim hiç bir problemim olmadığını söylüyorlarkafam çok karışık ve canım sıkılıyor artık memtal olarak çok yoruldum
Eşin ürolojiye muayene oldu mu belki ondadır.

Hiç canını sıkma ben de aynı yollardan geçtim olmuyorsa daha zamanı değilmiş demek ki demek lazım. Hem 1 yıla kadar zaten olmaması normaldir her zaman.

Sebep yoksa olmaması içinde bir sebep yok demektir. Streste çok büyük etken kendini dinleme başka şeylere odaklan.

Genelde 1 yıl uygundur gebe kalmak için henüz vaktin var yumurtlama da genelde kasıklarda ağrı oluyor seninki biraz farklı sanırım göbek deliği falan hiç duymadım

Eşimdede bir problem yok ama gerçekten can sıkıcı ve üzücü bir süreçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…