yardımınız çok önemli gerçekten,okuyun ve yol gösterin nolur

estia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
25
0
86
Çanakkale
Kızlar 3 yıllık bi ilişkinin ardınan birbirimizi çok üzerek ayrıldık.Daha sonra önce o aradı, sevdiğini anlattı ben cevap vermedim duygularına çeşitli sebeplerle. 1-2 ay geçti aradan.Şimdi de ben çok üzgünüm onu aradım beni sevmedini söledi ilişkinin bittiğini ve bi daha olmıcanı..Deli gibi oldum kalktım yaşadığı şehre gittim dediklerine inanmadığım için.Kızgınlıkla söyledi diye..Sürpriz oldu ona gitmem,çok şaşırdı.Hemen beni aldı biyerlere gittik yemek yerken tuza uzandığımda elimi kollumu öptü çok şaşırdım.Gözleri doldu sürekli ben yanındayken.Sanki ayrılmadık gibi oldu yürürken ben mesafeli olmama rağmen elimi hiç bırakmadı, beni öpücüklere boğdu.Beni ne olursa olsun sevdiğini söledi hatta. Gece omzumda saatlerce ağladı..Bana zaman ver dedi biraz yalnız kalmalıyım zamana ihtiyacım var zaman ver.Yaşadığım şehre mutlaka geliceni söledi hatta söz verdi. Tamam dedim.Beni uğurlarken sımsıkı sarıldı ve döndüğümün ikinci akşamı ben aradım dayanamayıp.Konuştuk ve hayatımda biri yok ama olabilir buna şaşırma dedimafoldumben Yine yanına gelicem ama biz sevgili olamayız artık falan dedi gerisini hatırlamıyorum bile..Ordayken neden öle davrandın neden bahsetmedin dedim içimden geldiği gibiydim dedi sadece.. onu uyarmıştım geldi ayıp olur die yakın olma sakın diye.. bilmiyorum.. düşünce gücüm kalmadı ne düşünüyo sizce bu adam kafasımı karışık yoksa günlükmü davranıyo bilemedim sizden dost desteği bekliyorum kızlar ben napmalıyım bu adam hakkında ne düşüneyim şimdi napmaya çalışıyo lütfen bişey deyin.. teşekkürler şimdiden..

kelin ilaci olsa kendi basima surerdim valla.... yada terzi kendi sokugunu dikemez konumundayim oda ayri konu......... bende bu huylarina sinir oluyorum erkeklerin o ki baska seyler dusunuyorsun tasiniyorsun niye sen gidince dusunduklerini paylasmaz polyanacilik oynarlar anlamam al birini vur otekine.... benimkide 2 gun once hersey gulluk gulistandi sonra ayrilalim mi dedi :kızgın: hem zaman ne demek yaa su zaman olayi sinir ediyor beni iliski ya cok iyi yada normal olmali yada olmamali niye zaman isterler ki....sevgili olamayiz dediyse belkide bisiler bitmistir yada bunalmistir iliskidenn.....kacan kovalanir misali mi oldu acep :uhm:

olabilir ya deli olucam biz sevgili gibiydik ben ordayken inan. hatta hayatım bile dedi bi iki kez farkında olmadan. onun haberi olmadan gittiğim için bi arkadaşa söz verdim onda kalıcam die ne kadar kızdı benle kal diye falan.. çok ağladı omzumda bana sarılarak, belki 2 saat kesintisiz.. bu dengesizliklere göz yumup toparlanıcak demek istiyorum ama ya günlük hareket ettiyse diye de kendimi bitiriyorum.. inan seni çok iyi anlıyorum şu an oykullua hemde çok.. saol destek için umarım hayatımız bi düzene girer..:Saruboceq:

bende seni anliyorum canim emin ol....hatta daha beterinide anlarim eyy gidi eyyyy..... belkide seni gormeyi beklemiyordu ve duygulanmistir hosuna gitmistir. ama dengesizlikler olunca iliski cok farkli boyuta geciyor... birde bisi daha var ayrilmissiniz 1-2 ay ya insan kopunca bence iliski temelinden sarsiliyor ve duzelmesi zaman hatta cok zaman aliyr. yine ayrilirmiyiz korkusu olusuyor. onun icin bak bende sendden beter konumdayim ama ayrilmak zaman tanimak istemiyorum o zaman toparlanmamizin guc olacagini biliyorum ve cevremdede hep bunu gordum...... istisnalar varsa bilemem de. bu tarz seyler insani derinden etkiliyor ........... en iyisi konusmak onunla sorun ney! nasil sorunla bas edilir ve nasil davranmaliyiz.. alttan alsak bir turlu almasak bir turlu bakma sana bole diyorum ama kendim daha yapma asamasindayim senağlama

Ben gitmesine izin verdim hatta kapıyı ben araladım ve çok pişmanım inan.Sana acizane tavsiyem enine boyuna konuş ve ne gerekiyosa yap gitmesine izin verme eğer sorunlar halledilebilir şeylerse. sonra üzülmektense herşeyi yaptım de en azından..

Kızlar 3 yıllık bi ilişkinin ardınan birbirimizi çok üzerek ayrıldık.Daha sonra önce o aradı, sevdiğini anlattı ben cevap vermedim duygularına çeşitli sebeplerle. 1-2 ay geçti aradan.Şimdi de ben çok üzgünüm onu aradım beni sevmedini söledi ilişkinin bittiğini ve bi daha olmıcanı..Deli gibi oldum kalktım yaşadığı şehre gittim dediklerine inanmadığım için.Kızgınlıkla söyledi diye..Sürpriz oldu ona gitmem,çok şaşırdı.Hemen beni aldı biyerlere gittik yemek yerken tuza uzandığımda elimi kollumu öptü çok şaşırdım.Gözleri doldu sürekli ben yanındayken.Sanki ayrılmadık gibi oldu yürürken ben mesafeli olmama rağmen elimi hiç bırakmadı, beni öpücüklere boğdu.Beni ne olursa olsun sevdiğini söledi hatta. Gece omzumda saatlerce ağladı..Bana zaman ver dedi biraz yalnız kalmalıyım zamana ihtiyacım var zaman ver.Yaşadığım şehre mutlaka geliceni söledi hatta söz verdi. Tamam dedim.Beni uğurlarken sımsıkı sarıldı ve döndüğümün ikinci akşamı ben aradım dayanamayıp.Konuştuk ve hayatımda biri yok ama olabilir buna şaşırma dedimafoldumben Yine yanına gelicem ama biz sevgili olamayız artık falan dedi gerisini hatırlamıyorum bile..Ordayken neden öle davrandın neden bahsetmedin dedim içimden geldiği gibiydim dedi sadece.. onu uyarmıştım geldi ayıp olur die yakın olma sakın diye.. bilmiyorum.. düşünce gücüm kalmadı ne düşünüyo sizce bu adam kafasımı karışık yoksa günlükmü davranıyo bilemedim sizden dost desteği bekliyorum kızlar ben napmalıyım bu adam hakkında ne düşüneyim şimdi napmaya çalışıyo lütfen bişey deyin.. teşekkürler şimdiden..

arkadasım gercekten cok uzuldum, kımbılır nasıl acı cekıyorsundur suan

Ben artık gercekten buda okuduklarımdan sonra erkeklerı anlayamıyorum, hos kac erkek tanıdın dersen sadece sevdıgım adam ama :hulya:

Bir erkek bana zaman ver demeyecek dememelı, kafam karısık dememelı, hele bırı olabılır sasırma hıc dememelı, karsı tarafın canı bu kadar yakılmamalı

Neyse ney acık ve net bı sekılde oyalamadan soylemelı

Bilmıyorum çok zor bu işler :teselli:

samimi desteğin için teşekkürler canım..beni gördüğü gibi 1-2 saat neyse konuşup geri gönderseydi bundan makbuldü inan. şimdi gittiğimden de beter haldeyim çünkü..

Ben gitmesine izin verdim hatta kapıyı ben araladım ve çok pişmanım inan.Sana acizane tavsiyem enine boyuna konuş ve ne gerekiyosa yap gitmesine izin verme eğer sorunlar halledilebilir şeylerse. sonra üzülmektense herşeyi yaptım de en azından..

bizim kisi azcik evlilikte yasanan siddete dondu netcukk bilmiommm :(ama benimkinin inadi cokk . gerci magdur benimde yinede dusunuyorum /////// gerci o konuda cok rahatim ben vicdanim rahat her seyi iliskim icin yaptim. son kez konusucam donerse iyi valla //////ya pisman olmamak icin savasiyoruz ama cok iyi karar vermek lazim sende istersen ara sonucta sevgi bnce emek isteyen bisi. oyle ha diyince birakilmiyor. niye dengesizzin bukadar de bana bunlari bunlari yaptin ama simdi boyle diorsun de ....belki ortak bisiler bulunur mafoldumben

bence uzak durun bir süre ne istedigini bilmiyor
büyük ihtimalle yok desede biri var hayatinda
onu deniycektir eger olmazsa size dönmek istiycektir
dönddügünde kabul edip etmemek size kalmis birsey
tabi bence size gercekten deger vermeyen biriyle olmayin derim
baska erkekmi yok niye sizi sevmeyen kararsiz biriyle olasinizki
söylemesi kolay biliyorum allah yardimciniz olsun bence unutun gömün
yolunuza devam edin allah büyüktür mutlaka biriyle tanisirsiniz yine

Ben grcktn anlayamıorm bu erkeklri..tmm madem birileri olablr öyle bi celiski icersnde..peki ndn sna eskisi gbi davranp sni de umutlandırıo?cnm acaba onu cok üzdünde o da sna mı yasadklrnı brz olsn yasatmak istio?kısacası süründürmek mi maksadı?

Vallahi pes doğrusu...
Anlamıyorum bu erkekleri öp elini tut bırakma
Sonra hayatımda biri olursa da şaşırma...delikafadulden
Nasıl bi zihniyettir bu ya...
Arkadaşım bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba...
Yerinde olsam hiç uzatmam ona dair ne varsa siler tüm ilişkilerimi keserdim.
Ayrıca bana ulaşmaması içinde elimden gelen herşeyi yapardım...
Bak ozaman gör kıymetini....yerimseniben

niye ayrılmanız gerekiyormuşki

ilişki bi kere bitmeli, ilişkiyi ayakta tutan pek çok şeyi bu ayrılıkla yitirik, yorgunum gibi açıklamalar yaptı bi daha olmaz derken canım yorgun bi adamım bu ilişki bizi yıpratır falan dedi.. bahane sanıyorum bilmiyorum emin değilim..mafoldumben

aman ben bişi anlamadım bu işten..bitirmek istiyorsa bırak bitirsin..ne bu böyle .bitmeli ama seni seviyorum..seviyorum ama git ,olmaz falan...boşver kafanı hiç yorma..hayatı sıkıcı oldu galiba..renklendirmeye mi çalışıyor ne

Pardon diğer konunu okudum...
Ön yargılı davrandım az önceki yorumumda ama yanılmışım
Sanırım sen biraz haketmişsin arkadaşım..
Bence hiç peşinden gitme
Ben olsam yüzüne bakmazdım..
Bu işin sonunda seninle devam ederse...
Bilki geçmişin intikamını almak içindir..
Herşey gönlünce olsun...

Bence hiç peşinden gitme
Herşey gönlünce olsun...
[/QUOT

iki konu birbirinden ayrı arkadaşım bu benimle ilgili tamamen. sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu diğer konu bi yakınım hatrına açılmış bişeydir. üyeliği olmadığı için bnmkiyle yazdı sadece karışıklık olursa üzülürüm

insanin ici aciyor keske hersey o kadar kolay olsa ....aha benimkilede simdi konustum eve gel dedim neyse dert cozek dedim ama gelsede ne diyecem ben simdi uff aglamak istemiyorum karsisinda bendee ..............

Bence hiç peşinden gitme
Herşey gönlünce olsun...
[/QUOT

iki konu birbirinden ayrı arkadaşım bu benimle ilgili tamamen. sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu diğer konu bi yakınım hatrına açılmış bişeydir. üyeliği olmadığı için bnmkiyle yazdı sadece karışıklık olursa üzülürüm

Hımm arkadaşım adına dememişsinde o yüzden anladım...

güçlü ol ve içinden geleni söyle.. inan şuan dualarım seninle canım..

saol cnm.... tskler hemde cok bakalim ne olcak yazarimm ama pekte ic acici olcagini sanmiyorum bogazima yine bisiler dugumlendi......aama herseyi konusmak en iyisi sende ac konus snucta eeski sevgiliden ark olmaz sonradan gorseniz birbirinizi iciniz acir uzulursun daha kotu,,,,, bence sevgi ve askta hersey soylenmeli yok sen soylemedin ben onu soyledim. yada sen ilk ara ben aramam diye bisiler olmamali. en ince ayrintisina kadar konusulmali. hic dilse icimiz rahatlar ...mafoldumben

Back
X