Kızlar 3 yıllık bi ilişkinin ardınan birbirimizi çok üzerek ayrıldık.Daha sonra önce o aradı, sevdiğini anlattı ben cevap vermedim duygularına çeşitli sebeplerle. 1-2 ay geçti aradan.Şimdi de ben çok üzgünüm onu aradım beni sevmedini söledi ilişkinin bittiğini ve bi daha olmıcanı..Deli gibi oldum kalktım yaşadığı şehre gittim dediklerine inanmadığım için.Kızgınlıkla söyledi diye..Sürpriz oldu ona gitmem,çok şaşırdı.Hemen beni aldı biyerlere gittik yemek yerken tuza uzandığımda elimi kollumu öptü çok şaşırdım.Gözleri doldu sürekli ben yanındayken.Sanki ayrılmadık gibi oldu yürürken ben mesafeli olmama rağmen elimi hiç bırakmadı, beni öpücüklere boğdu.Beni ne olursa olsun sevdiğini söledi hatta. Gece omzumda saatlerce ağladı..Bana zaman ver dedi biraz yalnız kalmalıyım zamana ihtiyacım var zaman ver.Yaşadığım şehre mutlaka geliceni söledi hatta söz verdi. Tamam dedim.Beni uğurlarken sımsıkı sarıldı ve döndüğümün ikinci akşamı ben aradım dayanamayıp.Konuştuk ve hayatımda biri yok ama olabilir buna şaşırma dedimafoldumben Yine yanına gelicem ama biz sevgili olamayız artık falan dedi gerisini hatırlamıyorum bile..Ordayken neden öle davrandın neden bahsetmedin dedim içimden geldiği gibiydim dedi sadece.. onu uyarmıştım geldi ayıp olur die yakın olma sakın diye.. bilmiyorum.. düşünce gücüm kalmadı ne düşünüyo sizce bu adam kafasımı karışık yoksa günlükmü davranıyo bilemedim sizden dost desteği bekliyorum kızlar ben napmalıyım bu adam hakkında ne düşüneyim şimdi napmaya çalışıyo lütfen bişey deyin.. teşekkürler şimdiden..