• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hikayenin en masum kişisi bensem neden en mutsuzu da benim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de içimde o bıçak çıkmıo sanki pişmanım diene kadar çıkmaz die korkuorum çünkü belki hiç demeyecek..

Hiçbir zaman pişmanım demeyecek belki an gelecek kendini yağ gibi üste çıkaracak adım atacak ama hiçbir zaman seni hak edecek biri olmayacak. Hepimizin hayatında dönüm noktaları vardır yazdıklarını okurken yaşadıklarımın az çok değişmiş bir versiyonunu gördüm. Şuan tek yandığım kendimi suçlayıp geceler boyu döktüğüm göz yaşları erkek milleti hatırlıyormu sanıyorsun? sanki umurlarında olan sana oluyor yaşananları gelecekte yaşayacağın güzelliklerin bedeli olarak gör ve onu unut zaman herşeye ilaç ve ileride öyle biri çıkacak ki karşına bu yaşadıkların yüzünden onun değerini bin kat daha iyi anlayacaksın

sizce o kızla mutlu olacak mı yaşadığınız tecrübelere göre fikrinizi merak ediorum..bazen ona güvenemicek diorum bazen de bunca yıldan bunca insandan sonraa hala sevdiklerini anlıolarsa bu onlar için bir şansmı diorum...

Enteresan vakka!

Adam sen denizsiz yapamıyorsun diye, kılık kıyafetinden dolayı seni kabul etmiyor ama aldattığı sevgilisine geri dönebiliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana...

Adam kendi içinde çelişiyo zaten daha ne beklersin ki...

Bir ömür kandırılmandansa bir şekilde herşeyi öğrenmen iyi olmuş bence. Haa zor mu? Evet zor hetşeyden öte ortada bir kandırılmışlık var :s

sizce o kızla mutlu olacak mı yaşadığınız tecrübelere göre fikrinizi merak ediorum..bazen ona güvenemicek diorum bazen de bunca yıldan bunca insandan sonraa hala sevdiklerini anlıolarsa bu onlar için bir şansmı diorum...

Her ihtimal mevcut ama ömür boyu o kıza güvenemeyecek ve güvenemediği şüphe içinde yaşadığı için ne kadar mutlu olursa olsun bir yanı buruk olacak ki böyle dengesiz bir tavır sergileyen biri onlada yapamayacaktır.

Günaha girmeyeyim diye çok uğraşmama rağmen , beni bu gibi yaratıklar zorla itiyor günaha ...

Arkadaşın boynuzsuz yapamıyormuş , onu anlamış be arkadaşım . Sen ona fazla dürüst gelmişsin . İki boynuz da sen atsaydın peşini bırakmazdı .

Tövbe esteğfirullah , ALLAH ım sen affet !

Ayrıca ; sınavı kazanabileceğini de hiç sanmıyorum , neden mi çünkü ; İlahi Adalet buna izin vermez !

Sen o yaratıktan kurtulduğuna sevin , yakın zamanda ADAM gibi ADAM çıkar inşaallah da , o zaman ADAM olunmadığını ADAM doğulduğunu daha net anlarsın ...

Son düzenleme:
Günaha girmeyeyim diye çok uğraşmama rağmen , beni bu gibi yaratıklar zorla itiyor günaha ...

Arkadaşın boynuzsuz yapamıyormuş , onu anlamış be arkadaşım . Sen ona fazla dürüst gelmişsin . İki boynuz da sen atsaydın peşini bırakmazdı .

Tövbe esteğfirullah , ALLAH ım sen affet !

Ayrıca ; sınavı kazanabileceğini de hiç sanmıyorum , neden mi çünkü ; İlahi Adalet buna izin vermez !

Sen o yaratıktan kurtulduğuna sevin , yakın zamanda ADAM gibi ADAM çıkar inşaallah da , o zaman ADAM olunmadığını ADAM doğulduğunu daha net anlarsın ...

hiç sorma gerçekten iyi dürüst oldukça değerim azaldı, halbuki canını yaksam kıymetli olacaktım o kız onun için kıymetli o da şu an bnm için kıymetli.. bunun gibi birşey...

oofff ne yazsam bilemiyorum ne teselli eder seni ne acını hafifletir bilmiyorum..
sen şuan acınla göremiyorsun ama inan bitmesi hayırlı olmuş çünkü sana yalan söyleyen biriyle -ki yalan en adicesidir seni seviyorumdur- aynı yastığa baş koyacaktın yıllarca..
şimdi üzüleceksin belki biraz ama ne olur o dönsede ona geri dönme..sen sabret dua et karşına sana değer veren biri mutlaka çıkacaktır...ozaman iyiki olmamış diyeceksin.. Allah yanında ve yardımcın olsun

oofff ne yazsam bilemiyorum ne teselli eder seni ne acını hafifletir bilmiyorum..
sen şuan acınla göremiyorsun ama inan bitmesi hayırlı olmuş çünkü sana yalan söyleyen biriyle -ki yalan en adicesidir seni seviyorumdur- aynı yastığa baş koyacaktın yıllarca..
şimdi üzüleceksin belki biraz ama ne olur o dönsede ona geri dönme..sen sabret dua et karşına sana değer veren biri mutlaka çıkacaktır...ozaman iyiki olmamış diyeceksin.. Allah yanında ve yardımcın olsun

teşekkür ederim:( ztn dönmeyecek bence Allah da beni böyle bir yola soktu dönmeyeyim diye..yoksa ben hala saf saf beni sevdiğine inanıyor olacaktım..gerçi hala inanmak istiorum ama :(

bazı şeyleri attım bazı şeylere kıyamadım atamadım.. belki de bekledim döner ve hala onu hatırlatan şeylere kıyamadığımı görür diye... şimdi ise herşeyini evine yollamak istiorum.. 2 satır bişeler de yazmak istiorum.. gereksiz mi?

bazı şeyleri attım bazı şeylere kıyamadım atamadım.. belki de bekledim döner ve hala onu hatırlatan şeylere kıyamadığımı görür diye... şimdi ise herşeyini evine yollamak istiorum.. 2 satır bişeler de yazmak istiorum.. gereksiz mi?

dönse bunca yaşananın ardından ona güvenebilecek misin? şunu anladım ki dini ağzına sakız yapan diğer yanda ise davranışları ve sözde değer yargıları ile çatışan insanlar hayatlarının her kesiminde o dengesizliklerini sürdürüyorlar ne kendilerine ne de yanındakilere huzur verebiliyorlar. benim de benzer bir hikayem oldu, başka bir kadın girmese de araya. deniz konusu sıkıntıydı, giyim sorundu, ama benden sonra öyle kadınları araştırdığını gördüm ki facebook ve benzeri sitelerde nutkum tutuldu, o dindar adama ne oldu diye... deniz sadece onun bahanesiydi, zaten aldattığı sevgilisine dönebilmesi ya da hala sevdiğini söylemesi de kendi içindeki tutarsızlığının en güzel göstergesi. böyle insanların mutlu olabileceğini pek sanmıyorum, sevginin ne olduğunu bildiklerini de... bir yanda kul hakkı var ilahi adalet var; yapıp ettiklerinin cezasını bulur bir şekilde; diğer yanda da şimdi umrunda olmasa da kendisini aldatmış ve ömür boyu güvenemeyeceği bir kadın. muhtemelen bir süre sonra sana yine ulaşmaya çalışacaktır ama umarım sen hayatını kurduğunda bu olur ki ona yeniden inanıp sonu baştan belli bu hikayeye yeniden dahil olup ilerde daha büyük acılar çekmezsin.

dönse bunca yaşananın ardından ona güvenebilecek misin? şunu anladım ki dini ağzına sakız yapan diğer yanda ise davranışları ve sözde değer yargıları ile çatışan insanlar hayatlarının her kesiminde o dengesizliklerini sürdürüyorlar ne kendilerine ne de yanındakilere huzur verebiliyorlar. benim de benzer bir hikayem oldu, başka bir kadın girmese de araya. deniz konusu sıkıntıydı, giyim sorundu, ama benden sonra öyle kadınları araştırdığını gördüm ki facebook ve benzeri sitelerde nutkum tutuldu, o dindar adama ne oldu diye... deniz sadece onun bahanesiydi, zaten aldattığı sevgilisine dönebilmesi ya da hala sevdiğini söylemesi de kendi içindeki tutarsızlığının en güzel göstergesi. böyle insanların mutlu olabileceğini pek sanmıyorum, sevginin ne olduğunu bildiklerini de... bir yanda kul hakkı var ilahi adalet var; yapıp ettiklerinin cezasını bulur bir şekilde; diğer yanda da şimdi umrunda olmasa da kendisini aldatmış ve ömür boyu güvenemeyeceği bir kadın. muhtemelen bir süre sonra sana yine ulaşmaya çalışacaktır ama umarım sen hayatını kurduğunda bu olur ki ona yeniden inanıp sonu baştan belli bu hikayeye yeniden dahil olup ilerde daha büyük acılar çekmezsin.

haklısın...ne diebilrim ki...ben de bi daha mutlu olamamaktan korkuorum ama sanki onla mutluymuşum gibi.. ben de gelecek göremedim çoğu zaman ama insan kendine anlatamıo kabul edemio..kaldı ki Allah yüzüme gerçekten vurdu gerçekleri...

bana en son attığı o mesajlardan 2 hafta sonra msj attı. herşeyini silip atmıştım numarasını silmeye kıyamamıştım ama o gün tam da o numarayı silmiştim ki akşamına telefonumda aynı numara..o gün sabah Allaha yalvarmıştım nolursun içimdekileri ona dökme fırsatı ver diye..nasılsın demiş sadece... cevap yazmadım yazsam ne yazıcakki senin hayatını mahvettim yazacak.. ya da onda bazı kitaplarım kalmıştı belki onları yollayayım diyecek.. sonuç olarak Allah o duamı gerçekleştirdi bnm ama yazacak bişe bulamadım..evt cevap yazmadım ve biliıorum doğru yaptım ama yine de atsamıydım demeden edemiorum..

Bu adam bildiğin şerefsizmiş, denize kıyafete gelirken dindar, seninle aynı evde kalırken öpüşüp koklaşırken dindar değil..Bırak Allah aşkına...Bu erkeklerin bazıları cidden insan değil diye düşünüyorum...Adam bide kalkıp onu seviyorum diyor, ama ne olur ne olmaz die açık kapı bırakmak içinde deniz meselesini halletseydik sevmesemde seninle evlenirdim diyor...Herkes saf bi bu akıllı..Sen bunu dert edeceksin benim yüzümden diyeceksin keşke deniz olayını kabul etseydim diyip kafayı yiyceksin plan bu..Bide tabi sen şöyle iyisin böyle iyisin diyerek tüm gemileride yakmıyor..O gelsemmi gelmsemmi die düşünüp durmuş ya hani aklı karışık zamanlarında sonra gelmiş yanına o süreçte senin evde kalıp seninle cinsel birşeyler yaşamamışsa bende bu erkekler hakkında birşey bilmiyorum..aklım karışık ama öpüşüp koklaşmak için aklım karışık değil hadi ya...Bırak canım ya bu adam insan değil, o kızada dönerse dönsün, aklım karışıkmış sevmemişmiş madem öyle niye benden kaldın, nasıl bana dokundun başkasını sevdiğin halde nasıl bir vicdandır...Şimdi başka kızda var ya senin gözünde büyüdü biliyorum, çok seviyorsun ama lütfen böyle bi adamı sevmeyiver..Bırak ne hali varsa görsün, hatta tüm kapılarını kapat..o kız dönünce ona gidiyor, o kız sırt çevirince sana dönüyor yokk ya..Hatta de görüştüğüm biri var de bak nasıl kıymetli oluyorsun, bence de valla yada o yakın kız arkadaşın desin laf arasında..Bak bakalım ne yapıyor..adamın canı böyle yakılır..direk msjlar felan gelir sana...yoksa nasılsın deyince bilmiyorum demekle hiç bişey olmaz..ama bence bu adam sana dönse bile ki o kız bunu bırakmadan dönmez bu adamla gelecek düşünülmez..

Bu adam bildiğin şerefsizmiş, denize kıyafete gelirken dindar, seninle aynı evde kalırken öpüşüp koklaşırken dindar değil..Bırak Allah aşkına...Bu erkeklerin bazıları cidden insan değil diye düşünüyorum...Adam bide kalkıp onu seviyorum diyor, ama ne olur ne olmaz die açık kapı bırakmak içinde deniz meselesini halletseydik sevmesemde seninle evlenirdim diyor...Herkes saf bi bu akıllı..Sen bunu dert edeceksin benim yüzümden diyeceksin keşke deniz olayını kabul etseydim diyip kafayı yiyceksin plan bu..Bide tabi sen şöyle iyisin böyle iyisin diyerek tüm gemileride yakmıyor..O gelsemmi gelmsemmi die düşünüp durmuş ya hani aklı karışık zamanlarında sonra gelmiş yanına o süreçte senin evde kalıp seninle cinsel birşeyler yaşamamışsa bende bu erkekler hakkında birşey bilmiyorum..aklım karışık ama öpüşüp koklaşmak için aklım karışık değil hadi ya...Bırak canım ya bu adam insan değil, o kızada dönerse dönsün, aklım karışıkmış sevmemişmiş madem öyle niye benden kaldın, nasıl bana dokundun başkasını sevdiğin halde nasıl bir vicdandır...Şimdi başka kızda var ya senin gözünde büyüdü biliyorum, çok seviyorsun ama lütfen böyle bi adamı sevmeyiver..Bırak ne hali varsa görsün, hatta tüm kapılarını kapat..o kız dönünce ona gidiyor, o kız sırt çevirince sana dönüyor yokk ya..Hatta de görüştüğüm biri var de bak nasıl kıymetli oluyorsun, bence de valla yada o yakın kız arkadaşın desin laf arasında..Bak bakalım ne yapıyor..adamın canı böyle yakılır..direk msjlar felan gelir sana...yoksa nasılsın deyince bilmiyorum demekle hiç bişey olmaz..ama bence bu adam sana dönse bile ki o kız bunu bırakmadan dönmez bu adamla gelecek düşünülmez..

aslında o deniz konusunda hiç evet demek gelmedi içimden Allah büyük işte deseymişim demek ki gözüm kapalı beni seviyo bu adam die mutlu mutlu ortalarda dolaşıyo olacaktım..bn ztn başkasını sevmesine de bişey diemiorum tek takıldığım kırıldığım üzüldüğüm şey madem böyle bi durum vardı kafan karışıktı nie bnm karşıma çıktın ki.. aradan 2 yıl geçmiş hala onu sevebileceğine ihtimal vermemiştim 2 yıl kimse olmamış ve demek ki yeni bi ilişkiye hazır diye düşünmüştüm..çünkü bnm böyle olmuştu daha önce.. hem 2 yıl onu sevip sevmediğini anlamak ve ona dönmek için oldukça uzun bi süre yani anlamak için..ztn bana msj attığı gün facesini açmış yine bnm yoktu arkadaşımdan öğrendim.. sonra kapatmış tekrar belki de bana baktı die düşünüorum.. benden bi iz göremeyince msj attı ya da herneyse bana umudun olmasın bn onu seviorum evlensem bile benden haber almaya çalışma fln dien adam nasılsın die mesaj atsa nıolur ki heralde benden hemen cvp bekliodu.. acaba şimdi ne düşünüodur merak ediorum..

ve işin en acı tarafı da şu ki o gün onun tlf numarasını telefonumdan silerken aslında tüm ümitlerim tükenmişti kabullenmiştim olmayacağını..ama aynı gün o msj gelince birden başa döndüm sanki...tek farkla önceden her sabah bi bunalıma aynı hislere uyanıodum eskiden şimdi ise daha ii uyanıorum çünkü içime tekrar ümit tohumları serpti..:(biliorum yanlış ama işte ümitlendirdi mi evet lanet olsun..ümitlenmemem gerek bildiğim halde nasıl ümitlenebiliorum bilmiorum nasıl bi şey bu..

Sen simdi hic aklini bulandirmadan, onu hayatindan silmeye basla, baska seylerle ilgilen falan, ne bileyim bir kursa yazil, yeni arkadaslar edin. Ama onu unut. Böyle bir insani sevmenin bir mantigi yok zaten degil mi? Mantigi yok ama kalbim dinlemiyor diyeceksin, kalbi bazen egitmek gerekiyor böyle durumlarda. Yasadigina benzer bir durum yasamistim ben de vakti zamaninda:) Ay ne üzülmüstüm ama ya ne sacmalik diyorum kendime simdi :D Gereksiz yani bu kadari....Seni sevmeyen adami bir anda unutabilmek icin kalbi egitmek gerekiyor. Cidden. Bunu basarmalisin.
Onlar mutlu olacaklar diyorsun, birak olsunlar, (ki olamayacaklardir, benim hikayemde olmamisti)
Önemli olan senin onu kafandan atman ve hiccccccccccc düsünmemen.
Sen ne kazandigina bak bu isten:)
Aci evet...
Ama aslinda cok büyük hayat dersi oldu..
Mesela ne ögrendin, öyle herseye ikna olmamak gerektigini
Bir erkegin evlenecegiz derken akli baskasinda olabilecegini
Aldatmam ben hayatta yapmam deyip yapabilecegini
Seni cok seviyorum deyip baska bir kadina tamam askim geliyorum bile diyebilecegini:)

:)

Bunlar güzel derslerdir, ben düsünüyorum da dogru adami bulup evlenmeme cookk katkilari oldu sag olsunlar:)

sen aslinda cok sanslisin haberin yok
boyle samimiyetsiz yalanci asagilk bir adam hayatindan kendisi defolup gitmis.
allah kimsenin ahini kimsede birakmaz
senin karsina oyle birini cikaracak ki iyiki bitmis diyeceksin
o kiside asla mutlu olamayacak sonunun ne olacagini bilmek icin kahin olmaya gerek yok
benimde basimdan boyle bir olay gecti allah karsima oyle birini cikardiki
simdi onun icin beddua etmeye bile tenezzul etmiyorum
:nazar:

sen aslinda cok sanslisin haberin yok
boyle samimiyetsiz yalanci asagilk bir adam hayatindan kendisi defolup gitmis.
allah kimsenin ahini kimsede birakmaz
senin karsina oyle birini cikaracak ki iyiki bitmis diyeceksin
o kiside asla mutlu olamayacak sonunun ne olacagini bilmek icin kahin olmaya gerek yok
benimde basimdan boyle bir olay gecti allah karsima oyle birini cikardiki
simdi onun icin beddua etmeye bile tenezzul etmiyorum
:nazar:

ne kadar güzel inşallah hep birlikte ve mutlu olursunuz:) yani bu şekilde gidnler öyle bir gidiyor ki içindeki tüm inançları hayalleri alıp götürüyor sadece kendisini değil tüm geleceğini alıyor sanki.. o yüzden çok acımasızlar... ama sizin gibi insanların yazdıklarını okudukça mutlu oluyorum umarım dediğiniz gibi olur...

ne kadar güzel inşallah hep birlikte ve mutlu olursunuz:) yani bu şekilde gidnler öyle bir gidiyor ki içindeki tüm inançları hayalleri alıp götürüyor sadece kendisini değil tüm geleceğini alıyor sanki.. o yüzden çok acımasızlar... ama sizin gibi insanların yazdıklarını okudukça mutlu oluyorum umarım dediğiniz gibi olur...[/QUOT

sen onu allaha havale et
allah onun tez zamanda cezasini verecektir,tabiki seninde cektiklerinin de mukafatini
o kisi kendine olan ozguven eksikligini dine alet ediyor. neymis dinen uygun degilmis
dinen kul hakki diyede bir sey var onu neden gozardi edyor acaba. bunlar kendine dokunan bir sey olursa gunah kendi menfaatleri soz konusu olunca mubah
ALLAH BOYLERINDEN KORUSUN

ya hala ümitleniyorum diyorsun adambaşkasını seviyorum beni unut demiş nasılsın dese ne olur demese ne olur..Sen hala ümitleniyor dönermi planları yapıyorsan bu adam sana ne yapsa müstehak artık canımç..Biraz kendine gel ya, tamam bende sevdim alttan aldım ama başkasını seviyorum diyen adamın yolunu gözlemek yok artıkkkk yani..Sen kendine acımazsan o sana niye acısın..Zaten sen böyle yaptıkça o seni dahada çok kullanıcak...Kendin etmiş kendin bulmuş olacaksın haberin yok..

Back
X