yardımınız çok önemli gerçekten,okuyun ve yol gösterin nolur

canım benim.çok üzüldüm.aranızdak ilişkinin sonucuna.
seven insan kesinlikle bırakmaz.
ama erkek arkadaşının sana yaptıklarını okuyunca seni sevmediğini düşündüm.bence ondan sana hayır gelmez.
seven kişiler ayrılsalarda en fazla 1 hafta küs kalabilirler.hadi 2-3 ay kaldılar diyelim.
ya sen yada o gelince sevginin vermiş olduğu sıcaklık aradaki buzları eritirr.
ama sizde öyle olmamış.bence kendine daha güzel daha umut verici bir yol çizmen.

çok açık ve net,salla gitsin canım
insan yaşayınca daha iyi anlıyor...
seven insanın yapmaması gereken 9 kusurlu hareketin hepsi var,tutarlılık,kararlılık yok.sence unutmak için daha ne sebep olmalı
aç gözünü canım,kimse vazgeçilmez değil unutma
yarınının bile nasıl olacağını bilmeden bir ömür hayali kurabilir misin bu adamla?:olmaz:

bence bana zaman ver yalnız kalmak falan demesi hayra alamet değil :olmaz: yeni bir ilişkisi olabilir eğer o olmazsa sana dönebilir temkinli ol birşeyler gizliyor herşeye hazırlıklı ol derim

Bence o ne istediğini gerçekten bilmiyor.Bugün sana seni istemiyorum der ama yarın yanına gitsen yine sevgili gibi davranır.Ayrıca belli ki o 2 aylık boşluğa alışmış yani yokluğuna alışmış sanırım.bu da onu böyle vurdumduymaz yapmış. bence sen de vurdumduymaz olmalısın bu durumda ama ilk önce onun neden böyle söylediğini, davrandığını iyice öğren.senden koptu mu ,başkasından mı hoşlanıyor ya da başka şehirlerde olmanız artık işine gelmiyor mu ya da her neyse ...mutlaka gerçek sebebi bil ve ikna olduktan sonra ne yapıcağına emin adımlarla karar ver.

ama lütfen sabırlı ve sakin olmaya çabala canım...dilerim çabucak halledersin bunları...

tatlım bence ayrı kaldığınız dönemde başka birisi girmiş hayatına bu erkeğin. sen oraya gidince sana olan aşkı depreşmiş ve sonuç olarak kafası karışmış. zaman istemesi de hanginizi seçeceğine karar verememiş olmasından. kalıbımı basarım ki bu böyle. zaten kendisi de benzer bişey söylemiş. bence sen bu kişiyi tamamen sil at kafanda da onun kafasında da. hatta daha iyisi eğer seni ararsa o zamanın sonunda hayatında uzun zamandır başka biri olduğu izlenimi ver. kesinlikle masumiyeti koruma onun gözünde.

bi süre o aramış sen karşılık vermemişsin ya bence seni cezalandırıyor.. bana öyle geldi.. umarım yoluna girer cnm.. umarım başka biri yoktur..

Back
X