Açık açık konuş, kocan sonuçta alınır gücenir deme manipüle olma. Kocan kendini boşaltıp totosunu dönüp fosur fosur uyuyor. Sen tatmin olamadan öylece kalakalıyorsun. Erken boşalma yaşasa bile yeni evli adam karısını bir şekilde tatmin eder ön sevişme ile ki onu bile yapmıyor daha şimdiden, yarın daha beter olacak gibi duruyor haberin olsun.
Ben tatmin olmuyorum cinsel ilişki şeklimizden memmun değilim. Bu bu bu bunları yaşamak istiyorum. Konuşarak orta yol da bulamıyorsun. Soğudum de. Ya doktora gidelim ya ben dayanamıyorum boşanalım de açık açık. Ciddice konuş. Gayet ciddi bir mesele çünkü. Erken boşalma bir sorun üstüne belki spermleri de kalitesiz üstüne çocuk istesen o da olmayacak ki bence zaten yapma. Belki boşanırsın. Seks hayatın düzene girmeden çocuk yapma
Açık açık konuş, kocan sonuçta alınır gücenir deme manipüle olma. Kocan kendini boşaltıp totosunu dönüp fosur fosur uyuyor. Sen tatmin olamadan öylece kalakalıyorsun. Erken boşalma yaşasa bile yeni evli adam karısını bir şekilde tatmin eder ön sevişme ile ki onu bile yapmıyor daha şimdiden, yarın daha beter olacak gibi duruyor haberin olsun.
Ben tatmin olmuyorum cinsel ilişki şeklimizden memmun değilim. Bu bu bu bunları yaşamak istiyorum. Konuşarak orta yol da bulamıyorsun. Soğudum de. Ya doktora gidelim ya ben dayanamıyorum boşanalım de açık açık. Ciddice konuş. Gayet ciddi bir mesele çünkü. Erken boşalma bir sorun üstüne belki spermleri de kalitesiz üstüne çocuk istesen o da olmayacak ki bence zaten yapma. Belki boşanırsın. Seks hayatın düzene girmeden çocuk yapma zaten