İlk gittiğin doktor progestan vermismiydi ?? İnslh geçer canm ya hci Duymadım böyle bir durum. Keşke doktorun iğne faln verseyms ya6.5 günlük hamileyim başta herşey çok iyiydi 5 haftalıkkwn gördük bebeği 5.3 Günlük olduğunda ani sancım başlafı Kum gibi kurumuş kanama oldu en yakın dr gittik rahim dışımda bir kanama oluşmuş önceden düşük tehditi ama şuan bir şey yok dedi dr gerçektende yoktu kese bebek tertemiz görünüyordu 6.3 günlüklen kalp atışına gittik kese kan dolu ve dr ümitsiz konuştu kan temizlenirse dedi kalp atışı alamadık kamdandır belki dedi ama 1 hafta sonra bakıcak tekrar
bende hala kanama yok böyle birşey yaşayıp atlatan varmı şütfen yaxarmısınız
Canım geçmiş olsun öncelikle kesenin içimin. Kan dolu olmasını ilk defa duydum.kesenin etrafında olur kanama alanları.bende oldu hala da devam.ediyor çok azaldı.baska doktora da git canım..kadınların %25 inde böyle durum olurmuş çünkü6.5 günlük hamileyim başta herşey çok iyiydi 5 haftalıkkwn gördük bebeği 5.3 Günlük olduğunda ani sancım başlafı Kum gibi kurumuş kanama oldu en yakın dr gittik rahim dışımda bir kanama oluşmuş önceden düşük tehditi ama şuan bir şey yok dedi dr gerçektende yoktu kese bebek tertemiz görünüyordu 6.3 günlüklen kalp atışına gittik kese kan dolu ve dr ümitsiz konuştu kan temizlenirse dedi kalp atışı alamadık kamdandır belki dedi ama 1 hafta sonra bakıcak tekrar
bende hala kanama yok böyle birşey yaşayıp atlatan varmı şütfen yaxarmısınız
Aynen canm Rabbim hayırlısıni versin inslh bise olmaz geçici bir durudrEstrofem alıyorum crinonr vajinal jel kullanıyorum ilk olayda da porogestan hap verdi acil gittiğim dr kalp atışı için gittiğimizdede kendi drum iğne yaptı ama hala kanamam falan yok sağol canım inş ilk gebeliğim ve hiç bir yecrübem yok korkuyorum ama hayırlısını dilemektwn başka çarem yok
Canım geçmiş olsun öncelikle kesenin içimin. Kan dolu olmasını ilk defa duydum.kesenin etrafında olur kanama alanları.bende oldu hala da devam.ediyor çok azaldı.baska doktora da git canım..kadınların %25 inde böyle durum
Salı yada çarşamba gidicem başka dr bir çok kişide de şunu duydum 6 .6 demeden kalp atışı fuyulmax diyenler buda ümit veriyor bana inş atlatırım hakkımızda hayırlısı sanada geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim.canim korkma sitres yapma.herkesin vücudu farklı.kimseyle hamileligini kıyaslama bol bol.dua et.tek doktora gitme.boyke durumda yaniSalı yada çarşamba gidicem başka dr bir çok kişide de şunu duydum 6 .6 demeden kalp atışı fuyulmax diyenler buda ümit veriyor bana inş atlatırım hakkımızda hayırlısı sanada geçmiş olsun canım
Canım inşallah bebegın cok cok ıyıdır inşallah hiç bi sorun yoktur.Sağol devrimbebek gittim dr alanında çok iyi prof. Ve pediatri uzmanı aynı zamanda ama yinede bılunduğum ilçede bir dr daha gidicem çarşamba randevu aldım
8+1 gün bu gün ve bebek sonlandı canım kese bozulmuş içi kan pırthı dolu rahimde 3 ayrı noktada kanama var ve dışarıda hiç bir damla bile kanama yok dr kürtaj dedi asıl drum bekle kendi düşsün dedi bekliyorum bakalım beta testi verdim yinede içim rahat olsun diye son testte 2500kusurdu şimdi 145.30 düşmüş nsip değilmiş 11 sene sonra gelen mutluluğum 2 ay sürdü allahım kimseye yaşatmasınCanım inşallah bebegın cok cok ıyıdır inşallah hiç bi sorun yoktur.
Ah canım benımm yazdıklarını okudugumda ıcım acıdı dıyemedım sana ama benımde kesenın ıcı kan doldugu ıcın bebegımı kaybettım. Insallah senın hıc bısey olmaz dedım ama cok cok uzuldum8+1 gün bu gün ve bebek sonlandı canım kese bozulmuş içi kan pırthı dolu rahimde 3 ayrı noktada kanama var ve dışarıda hiç bir damla bile kanama yok dr kürtaj dedi asıl drum bekle kendi düşsün dedi bekliyorum bakalım beta testi verdim yinede içim rahat olsun diye son testte 2500kusurdu şimdi 145.30 düşmüş nsip değilmiş 11 sene sonra gelen mutluluğum 2 ay sürdü allahım kimseye yaşatmasın
Ah canım benım kendınde olan ve bilmeden yaptıgın hic bırsey ıcın kendını suclama. Banada doktorumun dediği sey saglıksız oldugu ıcın vucudun kabul etmemıs ve onu ıtmeye baslamıs o yuzden kanamam baslamıs. Arastırılacak bakılacak hıc bır sey yok cunku ilk gebelıklerde boyle seyler cok normal dedı. Ya hamıle olmadıgını bılmeyıp amelıyat olan ınsanlar var ya da agır kaldıran ya da ılac kullanan eger bebek saglıklysa tutunuyor ve hic bir sekılde bebek ölmüyor. Ters gıden bısey yok buna bı hastalık olarak bak bebegımız hastaydı ve saglıklı olan rahim onu kabul etmedı normal gebelik olsaydı bunların hıc bırı yasanmazdı. Ne kadar acı cektıgını tahmın edebılıyorum bunun ustune kendını suclamayı da ekleme. Allah ne yasancaksa bıze onları yasattı ve elımızden hıc bır sey gelmedı.Canım drlar neden olur diye bir sey söyledilermi bana söylenen yumurta sağlıksızsa vucut kabıl etmez yada rahim atmaya çalıştığı içindir dediler bir dr da tahlillerime baktı yakın tarihte kızamık geçirmişsin buda sebeb olabilir dedi ocakta 1 yıl oldu ateşli hastalık atlattım ama dr gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu ve gribal enfoksuyon birleşmiş demişlerdi şimdi ki dr dedim hatırlamıyorum nasıl bi hastalık oda anlatyı yuksek ateş gözlerde akşa diş etlerin şişer çocuklarda ele yüze döküşür ama yetişkinler böyle geçirir tahlilde geçirdi çıktığına göre sen bu yıl içinde yaşamışsın deyince o rahatsızlık aklıma geldi buda sebep olabilir bi ihtimal dedi dr sana bir acıklana yaptılarmı merak ettim hatanız yok normal düşük değil diyorlar birşryler ters gitmiş diyorlar belki sennde kafanda sorular varsa diye yazdım canım yaknış anlama sakın sevgiler
Burdan bebegını kaybetmıs bir arkadas benle bu yazıyı paylasmıstı duygularıma tercuman oldu bu yazı. Sende oku canım. http://m.hthayat.com/yazarlar/semra-ozer/1034820-bir-bebegi-kaybetmekBbenim hiç dışarı kanamam olmadı rahimde 3 ayrı kanamam vardı dr bekletmek istemedi bende içimde olduğunu bildikçe kötü oluyordum dün kürtaj oldum kanama içeriye birikmiş keseyle beraber hepsi temizlenmiş sağol canımm aslında farkıbdaydım karnomm yunuşayıp göğüslerim yumuşamaya başlamıştı ama hep dua ettim hayırlıysa hayırlısıysa hayırlı okacaksa diye dua etmiştim hayorlı olan budur belki sanada rabbim sabır versin eşlerimize annelerimizede zor ama bizim gibi kimse hissedemez atlatıcaz canım çare yok en kısa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı eblatlar versin dileyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?