Bence sevgiliniz kesin yalan söylüyor. yok efendim kız çok istemiş ama o bişey yapmamış. yok yaa sen istersen inanabilirsin ama ben buna inanmıyorum tatlım. Erkekler bu gibi konularda mantıklı düşünemez, o zaman sen de yoktun zaten sırf zana kendini kötü hissettirmek için söylemiş ya da yaptıklarını anlattığında çok üzüldüysen de yapmadım demiş olabilir. Artı senin diğer çocukla ne yaşanmışlığın var ki alt tarafı bir kaç defa öpüşmüşsün bunda namus meselesi yağacak bir şey yok. Üstelik bunu da kafasına takacak kadar temiz bir kızsın.
Bir de şu Kuran a el basma meselesi. Allah sizin bir arada olmanızı istemiyorsa başkaları ile evlenecekseniz ayrılırsınız zaten. Kuran a el basmak bir nevi Allah a şirk koşmak gibi geliyor bana. Allah senin kaderine belki başkasını yazdı ama sen ayrılmayacağım diye Kuran a el basıyorsun, Allahın iradesine karşı geliyorsun belki de. Doğru bir davranış değil yani onu belirtmek istemiştim.
Bir de merak ettiğim sevgilinin senden öpmek vb isteklerde bulunup bulunmadığı. Madem çok ayıp utanç verici seni öpmesin o zaman.
Bu gibi sorunlar ilişkinin ilk aylarında olabilir iki taraf henüz birbirlerine güven sağlayamadığı için ama zamanla sen onun güvenini kazandıkça bu sorun ortadan kalkacaktır.
yalan soyleyip soylemedigini bilmiyorum..
Kurana el basmayi da kendi istedi. inanir mi inanmaz mi bilmiyorum. Ama kesinlikle dengesiz biri guvenim yok.
evet opme konusunda haklisin. madem yanlis sen yapma. onu dicem ben sana guvenmiyorum yasamak istemiyorum artik dicem .....
ben onun degil o benim guvenimi kazanmali bu saatten sonra...