• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza çook ihtiyacım varrrr :((( ??

Bence sevgiliniz kesin yalan söylüyor. yok efendim kız çok istemiş ama o bişey yapmamış. yok yaa sen istersen inanabilirsin ama ben buna inanmıyorum tatlım. Erkekler bu gibi konularda mantıklı düşünemez, o zaman sen de yoktun zaten sırf zana kendini kötü hissettirmek için söylemiş ya da yaptıklarını anlattığında çok üzüldüysen de yapmadım demiş olabilir. Artı senin diğer çocukla ne yaşanmışlığın var ki alt tarafı bir kaç defa öpüşmüşsün bunda namus meselesi yağacak bir şey yok. Üstelik bunu da kafasına takacak kadar temiz bir kızsın.

Bir de şu Kuran a el basma meselesi. Allah sizin bir arada olmanızı istemiyorsa başkaları ile evlenecekseniz ayrılırsınız zaten. Kuran a el basmak bir nevi Allah a şirk koşmak gibi geliyor bana. Allah senin kaderine belki başkasını yazdı ama sen ayrılmayacağım diye Kuran a el basıyorsun, Allahın iradesine karşı geliyorsun belki de. Doğru bir davranış değil yani onu belirtmek istemiştim.

Bir de merak ettiğim sevgilinin senden öpmek vb isteklerde bulunup bulunmadığı. Madem çok ayıp utanç verici seni öpmesin o zaman.

Bu gibi sorunlar ilişkinin ilk aylarında olabilir iki taraf henüz birbirlerine güven sağlayamadığı için ama zamanla sen onun güvenini kazandıkça bu sorun ortadan kalkacaktır.

yalan soyleyip soylemedigini bilmiyorum..

Kurana el basmayi da kendi istedi. inanir mi inanmaz mi bilmiyorum. Ama kesinlikle dengesiz biri guvenim yok.

evet opme konusunda haklisin. madem yanlis sen yapma. onu dicem ben sana guvenmiyorum yasamak istemiyorum artik dicem .....

ben onun degil o benim guvenimi kazanmali bu saatten sonra...

iyi de bana ben yasadim dese de ben ayrilmicaktim ki. beni kullanmak icin boyle bi yalan soylemesine gerek yoktu. ustelik baslarda yasamis gibi gostermisti. gizlemisti yasamadigini... sonradan soyledi. ben kimseye evlencem gozuyle bakmadim o yuzden bisey yasamadim dedi.

bilmiyorum kandiriyor mu beni.. ben inanmistim soylediklerine...

Adam bence kendisini iyi niyetli gostermeye çalışıyor.. bak o kadar iyiyim kullanmaya niyetim yok bak o kadar ki evlenmeden kimse ile olmam dedim seni evlenilecek görüyoruma hep ondana getirmis bence.. dikkatli ol sen.. sonra uzulmeni istemem.. erkekler kolay yalan soyluyor.. cogu zaman hic birsey umurlarinda bile olmuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam bence kendisini iyi niyetli gostermeye çalışıyor.. bak o kadar iyiyim kullanmaya niyetim yok bak o kadar ki evlenmeden kimse ile olmam dedim seni evlenilecek görüyoruma hep ondana getirmis bence.. dikkatli ol sen.. sonra uzulmeni istemem.. erkekler kolay yalan soyluyor.. cogu zaman hic birsey umurlarinda bile olmuyor..

haklisin ne yalan soyliyim baslarda guvenim tamdi. ben ayrilirim o ayrilmaz derdim.

ama su an guvenim yok ne derse desin. adimlarimi cok dikkatli aticam...

4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

Vallahi arkadaş dümdüz anlatacaksınız neyi evirip çevireceksiniz ki adam olan anlar adam değilse de neyse ağzımı bozmayayim. Sizde saglam durun.

haklisin ne yalan soyliyim baslarda guvenim tamdi. ben ayrilirim o ayrilmaz derdim.

ama su an guvenim yok ne derse desin. adimlarimi cok dikkatli aticam...

Kesinlikle.. en fazla ayrilirsin.. ama oda kullanilmaktan o duruma düşmektedir bin kat iyidir. .

en sevdiğim cümleler;
"evleneceğim kadınsın,o yüzden seninle öpüşüyorum,başkasıyla olmadı zaten",
"seni benden/beni senden çok seven biri olmaz daha bu hayatta",
"ayrılmaycağımıza yemin ettik"
"eski sevgilimle beraber oldum,çok pişmanım,şimdiki sevgilim beni evleneceği kadın görüyor"

o kadra çok ki örnekleri,biz türk kadınları arabesk lafları çok seviyoruz sanırım.aslında zekiyiz de,ama sanırım erkeklerin "ucuz" laflarına kanıyoruz.
bir kadın neden evleneceğim kadın dediğinde yüreğiniz oynuyor ki?ne kadar anlam yüklüyorsunuz?
ne kadar abartıyorsunuz kadın erkek ilişkilerini..her ilişki birbirinden farklıdır.hissettin yaşadın ve bitti..yeni başlayan ilişkide eskisini sorgulamak neden? sorgulanmasına izin vermek neden??
yapmayın lütfen biraz dik durun biraz güçlü olun erkekler karşısında,yaşadıklarınızın hesabını ancak kendinize vermelisiniz bu hayatta....başka kimseye değil..

"evlencektik o yuzden yasadik" kafasini anlamiyorum, anlamayacagim...

Ya bunu onemsemez yasarsin ya da "esimle" yasayacagim diyorsan ve hayatindaki partnerin disinda farkli anlamlar da yukluyorsan hukuken ve/veya dinen evlenmeyi beklersin.

Senin ilkin, benim sonum... Ne bu boyle ya... Sirf bu tanimlamalar yuzunden bes para etmez kisilerin pesine takiliyor vazgecilmez yapiyorsunuz.
Hele o kurana el bastirmak nedir yahu?! Guven icin soz tutmak icin kitaba gidecek kadar duskun, ancak sizden baska beklentileri olup bunu kendi dusuncelerine ters olsa dahi talep etmeye sorun gormeyecek kadar rahat, o nasil bi celiski oyle?!

Opustuyseniz opustunuz, bu sizi baglar... Kuran sizin deger yargilarinizda etkiliyse tovbe edip etmemek de sizin bileceginiz is.
Elin adamina french mi degil mi detayi vermiyorsaniz benzer sekilde baska detay da vermeseydiniz...
Onun daha once 1kere yasayip sizin "birkac kez" yasamanizi sorun etmesi ise apayri bir konu, bence ikiyuzluce. Bir ile iki arasindaki farki ve hesabi neya gore yapiyor merak ettim...

Kendinize ozguven sorunu olmayan, sacma sapan konulari ego sorunu yapmayan ve dini "kendine gore" kullanmaya yorumlamaya kalkisip uzerinizde baski olusturmayan birini es adayi olarak secin.
Bu kiside israrciysaniz... En azindan sevismeyin. Cunku sizin dusuncelerinize gore yorumlatsam, cok pisman olacaginiz asikar.

alkışlıyorum. Söylenecek herşeyi söylemişsiniz.

en sevdiğim cümleler;
"evleneceğim kadınsın,o yüzden seninle öpüşüyorum,başkasıyla olmadı zaten",
"seni benden/beni senden çok seven biri olmaz daha bu hayatta",
"ayrılmaycağımıza yemin ettik"
"eski sevgilimle beraber oldum,çok pişmanım,şimdiki sevgilim beni evleneceği kadın görüyor"

o kadra çok ki örnekleri,biz türk kadınları arabesk lafları çok seviyoruz sanırım.aslında zekiyiz de,ama sanırım erkeklerin "ucuz" laflarına kanıyoruz.
bir kadın neden evleneceğim kadın dediğinde yüreğiniz oynuyor ki?ne kadar anlam yüklüyorsunuz?
ne kadar abartıyorsunuz kadın erkek ilişkilerini..her ilişki birbirinden farklıdır.hissettin yaşadın ve bitti..yeni başlayan ilişkide eskisini sorgulamak neden? sorgulanmasına izin vermek neden??
yapmayın lütfen biraz dik durun biraz güçlü olun erkekler karşısında,yaşadıklarınızın hesabını ancak kendinize vermelisiniz bu hayatta....başka kimseye değil..

cok guzel yasmissiniz gercekten...

cok tesekkur ederimmm.....

Evlenmek isteyen ciddi olan insan sevdiğine kıyamaz cinsellik konuşulmaz bile adam seni saf mı buluyor acaba nasıl kanıyorsun böyle şeyleri onunla evleneceğin bile belli değil ilerde başkasıyla evlendiğin zaman pismanlik duyacağın şeyler yapma bence

Hayatta en çok güvendiğimiz babamız bile annemizle yatıyor
Dahası varmı.

Evlenmek isteyen ciddi olan insan sevdiğine kıyamaz cinsellik konuşulmaz bile adam seni saf mı buluyor acaba nasıl kanıyorsun böyle şeyleri onunla evleneceğin bile belli değil ilerde başkasıyla evlendiğin zaman pismanlik duyacağın şeyler yapma bence

Dahası varmı.

haklisin kesinlikle. baslarda guvenim tamdi su an guvenim yok. o yuzdn olmucak oyle bisey. acik acik soylicem...

pisman oldum guvendigim inandigim icinnn.....

alkışlıyorum. Söylenecek herşeyi söylemişsiniz.
Tesekkur ederim,
Aklin yolu bir sonucta ;)

Dahası varmı.

Yorumunuzu gormusken yazmadan cikmak istemedim,
Insan sevdigine kiyamaz vs pek inanmiyorum -sevismek kelimesi bile sevgiden turuyor- ama o sizin dusunceniz tabi.
Kadinlari cinsel obje olarak kullanmaya calisanlar da yok degil, haklisiniz dikkatli olmak gerek.

Ancak anne babadan verdigniz ornegi hayretler icinde okudum,
evli bireylerin de yasadigi cinselligi birbirine zarar vermek olarak mi goruyorsunuz??
Şok oldum!
Insanlar nasil ureyecek peki?

Evli misiniz bilmiyorum ama bu dusuncenizde israrciysaniz ilerde hayatinizin zorlasmamasi icin uzman destegi almanizi oneririm. Alinmayin, gercekten sizin iyiligniz icin soyluyorum...

Tesekkur ederim,
Aklin yolu bir sonucta ;)

Yorumunuzu gormusken yazmadan cikmak istemedim,
Insan sevdigine kiyamaz vs pek inanmiyorum -sevismek kelimesi bile sevgiden turuyor- ama o sizin dusunceniz tabi.
Kadinlari cinsel obje olarak kullanmaya calisanlar da yok degil, haklisiniz dikkatli olmak gerek.

Ancak anne babadan verdigniz ornegi hayretler icinde okudum,
evli bireylerin de yasadigi cinselligi birbirine zarar vermek olarak mi goruyorsunuz??
Şok oldum!
Insanlar nasil ureyecek peki?

Evli misiniz bilmiyorum ama bu dusuncenizde israrciysaniz ilerde hayatinizin zorlasmamasi icin uzman destegi almanizi oneririm. Alinmayin, gercekten sizin iyiligniz icin soyluyorum...

Evliyim bir çocuğum var ruh sağlığım gayet yerinde merak etmeyin anne babayla ilgili söylediğim espiriydi sadece güvenden olayından örnek verdim anlamadıysanız o sizin bileceginiz şey :) benim düşünceme göre iki sevgili beraber olmamalı hatta nişanlı olanlar bile olmamalı evlenmeden

4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

Kusura bakmayın ama seven insan için neden önemli olsun ki cinsellik? Kaldıki 4 aydan bahsedyruz. Öpüsmeyi çok kafasına takıyosa içine sindiremyosa ayrılsın yani sizde diretmeyin hem amacını anlarsınız. Ailesiyle tanıstınız diye illa evlilik düşünüyo diye de birşey yok bence bence bu kadar taviz vermeyin zaten adamın niyeti belli cinsellik yasamak istemyrum diyince tavır yaptıgına göre :20:

Evliyim bir çocuğum var ruh sağlığım gayet yerinde merak etmeyin anne babayla ilgili söylediğim espiriydi sadece güvenden olayından örnek verdim anlamadıysanız o sizin bileceginiz şey :) benim düşünceme göre iki sevgili beraber olmamalı hatta nişanlı olanlar bile olmamalı evlenmeden

kesinlikle evlenmeden birliktelik olmamali bencede.....

Babaya bile guvenilmez anneden faydalanir diye okudum onu.
Zaten tuhaf da gelen oydu.
Ustelik bunun esprisinin dahi yapilabilecegini dusunmedigimden...
Her neyse.
Esiniz ve cocugunuzla mutluluklar dilerim...

Back
X