4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.
çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.
bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.
geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.
bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.
sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.
bi de şu var

çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum

ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam