• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza çook ihtiyacım varrrr :((( ??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı.
.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :KK43: ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :KK43:

Son düzenleme:
4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

geçmiş geçmişte kaldı mazeret üretiyor olmasın seninle bişeyler yaşayabilmek için, bu defa de benle yaptın başkasıylada yaparsın bunları der
neden bu adamda ısrarlısın ki, yaşlar kaç

Siz bu adamın söylediklerine ciddi ciddi inandınız mı şimdi:53:

alenen kullanıyor seni aklını başına al kendin ayrıl.

geçmiş geçmişte kaldı mazeret üretiyor olmasın seninle bişeyler yaşayabilmek için, bu defa de benle yaptın başkasıylada yaparsın bunları der
neden bu adamda ısrarlısın ki, yaşlar kaç

ben 25 o 27 yaşında :(

seviyorum çünkü:(

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

1) öpüşmeyi bile senden önce yaşamamış erkek seninle cinsellik yaşıyor. Bu garip.
2) madem ayrılmıyor gereksiz takıntılara boyun eğme
3) neyi nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa, cinsellik iki kişi tarafından istenmeili, sırf karşısındakini kırmamak için değil.

Direk nasıl düşünüyorsan söyleyeceksin ne var bunda. Sen neyi isteyip neyi istemediğini bil, ona göre davran. kaldıramayacağın şeyler yaşama, kararlarının arkasında dur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

acil ayrilin ozaman.daha 4ayda cinsellik yasamk istemedgn icn tavir yapio ayrica ilk sizinle biseyler yasamis abaza gibi afedersinizde sizden istiyor.kimse istemediginiz biseyi yaptiramaz size.ayrica dunyann kirk turlu hali var ayrilmcz diye soz verilir de kurana el basmaya ne gerek gordu

acil ayrilin ozaman.daha 4ayda cinsellik yasamk istemedgn icn tavir yapio ayrica ilk sizinle biseyler yasamis abaza gibi afedersinizde sizden istiyor.kimse istemediginiz biseyi yaptiramaz size.ayrica dunyann kirk turlu hali var ayrilmcz diye soz verilir de kurana el basmaya ne gerek gordu

bilmiyorum ki. ona güveniyim diye Kuran a el bastı sanırım :5:

kafam çok karışık. ilişkiye devam etmek istyiyorum ama bişey yaşamak istemiyorum :5:

ailesi biliyor ciddiydik ama güvenim de kalmadı.

bilmiyorum ne yapca mı:5::5:

gerçekten mi :( :5::5::5::5:

bilmiyorum şaşırdım ne yapcağımı :5::5::5:

nasıl bilmiyorsun yaa küçük te değilsin benden 1 yaş büyüksün bile ilk konuyu okuduğumda seni 17-18 sandım yazdıklarından

ayrılırım diye tehdit edip seni birşeyler yaşamaya zorluyor daha ne yapsın kraktersiz

yaa canım Allahaşkına mümkünatı var mı 27 yaşında bişey yaşamamış olsun, bana hiç güvenilir gelmedi, seni kullanmak istiyor olabilir, evleneceğinden de şüpheliyim

yaşamadım dedi çok emin konuşuyor. bilmiyorum ki kullanmak mı istiyor :5::5:

duygularımla mı oynuyor:5::5: o kadar sözler verdi ailesiyle tanıştım ettim ama bilmiyorum güvenim kalmadı :5:

Sen kaale almasan da yazmaya devam edeceğim.
Bu adam seni a-şa-ğı-lı-yor!!!
Veeee sen buna göz yumduğum sürece devam edecek!!!

27 yasina kadar bir kere iliski yasamis oda kiz istemis sende buna inandin safmisin sen adam acigini bulmus ne yapsam kardir diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum ki. ona güveniyim diye Kuran a el bastı sanırım :5:

kafam çok karışık. ilişkiye devam etmek istyiyorum ama bişey yaşamak istemiyorum :5:

ailesi biliyor ciddiydik ama güvenim de kalmadı.

bilmiyorum ne yapca mı:5::5:

Sakın yaşama o zaqman senin kendi iraden yok mu?

Anana babana yazık.
Biricik kızlarının bu halde olduğunu görseler ne çok üzülürlerdi.

• Beğen
Reactions: KJH
nasıl bilmiyorsun yaa küçük te değilsin benden 1 yaş büyüksün bile ilk konuyu okuduğumda seni 17-18 sandım yazdıklarından

ayrılırım diye tehdit edip seni birşeyler yaşamaya zorluyor daha ne yapsın kraktersiz

öyle mi diyorsun :5::5:

off off bilmiyorum. napsam ne desemm :5::5:

ya ben de bunu bi liseli ergen konusu sanmıstım 25-27 yaş ne demek ya. bence sevgilin son derece takıntılı biri ve bi kaç öpüşmeden ona ne. keşke söylemeseydin ama o takacak baska seyler bulurdu. bence onla ömür gecmez. ayrıca kurana el bastık ayrılmıcas diye demişsin. eger o senin hakkında hayırlı kişi değilse nolacak. ya da Allah sizi birbirinize yazmamıssa ayrıılmıcaz diye Kuranı şahit tutmak cok entresan bi davranıs bence bi de 4 ay olmus sadece 4 ay ne ki ya. ve sevgilin seni kullanmak istiyo.

Anana babana yazık.
Biricik kızlarının bu halde olduğunu görseler ne çok üzülürlerdi.

ben de çok üzülüyorum anlamıyorum beni kandırmaya mı çalışıyor niyeti ciddi mi değil mi ?

başlarda emindim. ama ayrılıcam dedikten sonra güvenim kalmadı :5:

Back
X