- 6 Mayıs 2017
- 3
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mutsuzkizz1907
Selamlar, biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Benim 2 sene sevgili süreci 1 sene nişan toplam 3 senelik ilişkim var. Erkek arkadaşım bir sene önce asker'den geldi hatta o zor durumu bu site'de atlatmıştım. Neyse bin bir zorluk ile nişan yaptık. Erkek arkadaşım asker'den geldiği süre içerisinde doğru düzgün çalışmadı son bir aydır çalışıyor. Ben de bu konu'dan bunaldım çünkü daha ne birikmiş paramız ne başka birşeyimiz var.Ailem de durmadan soruyordu kaç senedir konuşuyorsunuz evlenin artık diye. Ben de doldum bu para mevzusu yüzünden nişanlımın kalbini çok kırdım. Seni istemiyorum soğudum bitti dedi yüzüğü verdim öyle diyince. Ayrıldığımız için ailesiyle de arası açıldı eve gitmiyor. Dün yine gittim konuştum 10 gün sonra konuşalım ama beklentini düşük tut içimde bir şey kalmadı devamlı tartışıyoruz evlenince mutlu olamayız dedi. Ben de kalbini kırdığım için ona söz verdiğim bir hediye vardı onu aldım mektup yazıp kargo ile buluşmadan önce gönderdim. Whatsapp'dan silmişti tekrar ekledi. Arkadaşıyla konuşmuş ona da bir şansı hak ediyor ailem de sıkıştırıyor barış diye ama yapabilir miyim bir daha bilmiyorum düşünmem lazım gibi şeyler söylemiş. Ne yapsam nasıl bi yol izlesem lütfen yardımcı olun psikolojim bozuldu artık...