yardımınıza,fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

Başka bir yöntemde ona geç cevap vermek bu şekildede sizi özlemesini sağlarsınız hatta merak etmesini, merak eden erkek daha çok arar ve siz daha çok mutlu olursunuz sonuç olarak. Söylediklerimi uygulayın en azından biri işe yarayacaktır :51:

canımm çok teşekkür ederim sana :) kendi facemi açtım fotolarda koydum şu an konuşmayalım o zaman dedi bana tmm dedim sen beni bıraktın gibi bişy yazdı ben bırakmadım dedim.senin yöntemlerinide uyguluycm bakalım neler olucak.

canımm çok teşekkür ederim sana :) kendi facemi açtım fotolarda koydum şu an konuşmayalım o zaman dedi bana tmm dedim sen beni bıraktın gibi bişy yazdı ben bırakmadım dedim.senin yöntemlerinide uyguluycm bakalım neler olucak.

İşe yarayacağına eminim tatlım sonuçta erkekler oyun oynamayı sever. İyi oyunlar :51:

Ucuz ve basit numaraları nasıl süsleyip süsleyip kendinizi gaza getiriyorsunuz hayret. TEHLİKELİSİNİZ.

Adam sana tekmeyi basmış daha neyin davasındasın? O senin peşinden koşmaz, sadece senin koşabileceğin kadar yakınında durur. Adamı kaprislerle, oyunlarla, planlarla kendinden soğuturken düşünecektin bunları. Hala peşimden koşsun, acı çeksin diye ego tatminindesin. Neymiş efendim face de kendine bakıtacakmış... Bence adam "zaten içinde vardı" der, güler geçer canı acımaz yani. Sana güvenmiyordu ne çabuk unuttun.

Ucuz ve basit numaraları nasıl süsleyip süsleyip kendinizi gaza getiriyorsunuz hayret. TEHLİKELİSİNİZ.

Adam sana tekmeyi basmış daha neyin davasındasın? O senin peşinden koşmaz, sadece senin koşabileceğin kadar yakınında durur. Adamı kaprislerle, oyunlarla, planlarla kendinden soğuturken düşünecektin bunları. Hala peşimden koşsun, acı çeksin diye ego tatminindesin. Neymiş efendim face de kendine bakıtacakmış... Bence adam "zaten içinde vardı" der, güler geçer canı acımaz yani. Sana güvenmiyordu ne çabuk unuttun.

bi konu açtım diye siz bana nasıl böyle konuşursunuz ? buna hakkınız ne ? fazla kırıcı konuşuyosunuz böyle olmayın lütfen. sizin eşiniz yada sevgiliniz sinirlendiğinde söyleyip sakin kafadayken özür dilemiyo mu? hiç öfke yok mu sizde ? tamam ben bu konuyu açtım laf işitip işitip sonra barışmaktan yoruldum. sizce böyle olmasaydı 3 yıl geçermiydi? 3 ay bile geçmezdi.evet ilgisiz ama sevmeseydi ben ona tamam dedikten sonra ne arar nede sorardı. sadece ben fazla dizginleri ele verdim. ben 3 yıllık beraber olduğum adamı sizden daha iyi tanıyorum. ben aşağılanmak için fikir istemedim eskisi gibi nasıl oluruz diye fikir istedim. kimse kimsenin hayatına tanımadan etmeden böyle yorum yapmamalı.

bi konu açtım diye siz bana nasıl böyle konuşursunuz ? buna hakkınız ne ? fazla kırıcı konuşuyosunuz böyle olmayın lütfen. sizin eşiniz yada sevgiliniz sinirlendiğinde söyleyip sakin kafadayken özür dilemiyo mu? hiç öfke yok mu sizde ? tamam ben bu konuyu açtım laf işitip işitip sonra barışmaktan yoruldum. sizce böyle olmasaydı 3 yıl geçermiydi? 3 ay bile geçmezdi.evet ilgisiz ama sevmeseydi ben ona tamam dedikten sonra ne arar nede sorardı. sadece ben fazla dizginleri ele verdim. ben 3 yıllık beraber olduğum adamı sizden daha iyi tanıyorum. ben aşağılanmak için fikir istemedim eskisi gibi nasıl oluruz diye fikir istedim. kimse kimsenin hayatına tanımadan etmeden böyle yorum yapmamalı.

3 yıldır tanıdığın sevgilini peşinden koşturup canını yakmak için başkalarının aklıyla hareket ediyorsun ve ben bunları söyleyince suç oluyor... valla bravo.

3 yıldır tanıdığın sevgilini peşinden koşturup canını yakmak için başkalarının aklıyla hareket ediyorsun ve ben bunları söyleyince suç oluyor... valla bravo.[/QUO

peşimden koşturmayı, canını yakmayı bende istiyordum evet o yorumları yaptığım arkadaşlarada o yüzden katıldım kıymet bilmesi için bu gerekiyo.. çözüm bulucu yorumlar istedim ben sizin gibi kırıcı,kaba değil. bana yorum yapma zahmetinde bulunmayın lütfen. hayat benim hayatım,sevgili benim sevgilim. sizin ne adınız nede kendiniz benim hayatımda hiç yeriniz olmadı hiçte olmyck. zaten moralim bozuk kendi fikirlerinizi kendinize saklayın.

peşimden koşturmayı, canını yakmayı bende istiyordum evet o yorumları yaptığım arkadaşlarada o yüzden katıldım kıymet bilmesi için bu gerekiyo.. çözüm bulucu yorumlar istedim ben sizin gibi kırıcı,kaba değil. bana yorum yapma zahmetinde bulunmayın lütfen. hayat benim hayatım,sevgili benim sevgilim. sizin ne adınız nede kendiniz benim hayatımda hiç yeriniz olmadı hiçte olmyck. zaten moralim bozuk kendi fikirlerinizi kendinize saklayın.

:)) tamam. Kendimi bir an yeşilçam filminde hissettim :))

3 yıldır tanıdığın sevgilini peşinden koşturup canını yakmak için başkalarının aklıyla hareket ediyorsun ve ben bunları söyleyince suç oluyor... valla bravo.

Buna başkalarının aklıyla hareket etmek denilmez, arkadaşımızın yardıma ihityacı olmuş bu yüzden bize sorma gereksinimi duymuş zaten bu forumdaki amaçta bu. Fikirlerimizi birbirimize aktarmadıktan sonra ne konuşacağız? Madem fikrimizi paylaşmamızı gereksiz buluyorsun sende bu konuda bir fikir söyleme.

uzun ilişkilerin cılkının çıkması işte böyle bir şey.
akşam ayrılalım,sabaha karşı isyan, sabah yalvarma...

benim yerime koyun kendinizi demişsiniz ya sizin yerinize koyarak yazıyorum;
sevgilim cuma da ve iki saat mesaj atmadı... evet merak ederim.. bir kaç mesaj atarım merak ettiğimi belirten...
hiçbiri de "fotoğraf çek gönder" tarzında şüpheci bir yaklaşım olmaz.
hemen Allah korusun kaza bela mı oldu şeklinde senaryolar üretirim.

aradığında çabuk hesap ver diye sesimi yükseltmem, daha yumuşak sesle çok merak ettiğimi söylerim.. aksi bir durum varsa sıradan bir bahaneyse işte o zaman bağırmaya çağırmaya başlarım.. ama ilk tepki nerdesin napıyorsun:113: diye haldır huldur olmaz :)

çünkü uzun ilişkidir erkek zamanla gevşer, rahat hareket etmeye başlar.. sık boğaz etmemek lazım...

umarım biraz anlatabilmişimdir??

bende uzun bir ilişki içerisindeyim ve ne kadar isterseniz isteyin bir süre sonra bazı şeyler normalleşiyor..
peşimden koşsun falan diye beklemeyin...
neden koşsun ki?
yani artık bazı şeyler yerine oturur.
sürekli bir sevgi ispatlama çabalarına girmemek gerekir.

tutuşunca iş ciddiye binince görmüşsünüz işte nasıl pişman olup sensiz yaşayamamlara başlamış...
ancak ciddi boyutlarda bu sözler edilir..
sıradan kavgalarda ya da her an bunlar söylenmez :50:

biraz olgun düşünün ve davranın..
karşı tarafa da bunu gösterin.

az önce yorumları okumadan bir cevap yazmıştım. şimdi yorumları okuyunca bir kaç şey daha eklemek istedim...

Aynı zamanda kıskandırmalısında, kızlar erkeği kıskandırırsa o erkek kıza daha çok bağlanır ama bir erkek kızı kıskandırırsa kız soğur bu ayrı bir şey tabi amacımız senin onu kıskandırıp kendine bağlaman. :39:

buna katılmıyorum...
evet erkek kıskanınca sahiplenir ama bazen de bu ters teper. ki bence ters tepecek...
umarım ben yanılırım...

pekii o zaman size güveniyorum.bizim facebook adresimiz ortak, kendiminkini açayım en kıskandığı şey benim fotolarımı başkası görmesi yapck bşy yok artık :)) evettt başka nasıl can yakılır???

facebook açarak bence yaşanan hatalara bir hata daha eklediniz..
sevgiliniz zaten size güvenmiyor, başkasına gidecek gibisin diyor..
sizde tutup daha ilk dakikada hemen yeni bir facebooka geçerek fotoğraflarınızı sergiliyorsunuz..
ve erkek arkadaşınızın dediğini doğruluyorsunuz "evet bak senle bitti ve ben hemen başka arayışlara geçtim" cevabını veriyorsunuz...

bence bu can yakacak evet ama daha çok sizin canınızı yakacak...

umarım ben yanılırım...

Ben de heupss a katılıyorum. Ne o sanki ayrılmayı bekliyormuş gibi ?
Bilmiyorum, kendi değerinizi düşürmüş olursunuz ve bunlar en kısa zamanda size nispet olarak geri döner.
O da cılkını çıkarmaya başlarsa bi o kolda, bi bu kolda gayet te rahat unutur valla sizi.
Kıskandırmaya çalışmayın bence.

az önce yorumları okumadan bir cevap yazmıştım. şimdi yorumları okuyunca bir kaç şey daha eklemek istedim...

buna katılmıyorum...
evet erkek kıskanınca sahiplenir ama bazen de bu ters teper. ki bence ters tepecek...
umarım ben yanılırım...

facebook açarak bence yaşanan hatalara bir hata daha eklediniz..
sevgiliniz zaten size güvenmiyor, başkasına gidecek gibisin diyor..
sizde tutup daha ilk dakikada hemen yeni bir facebooka geçerek fotoğraflarınızı sergiliyorsunuz..
ve erkek arkadaşınızın dediğini doğruluyorsunuz "evet bak senle bitti ve ben hemen başka arayışlara geçtim" cevabını veriyorsunuz...

bence bu can yakacak evet ama daha çok sizin canınızı yakacak...

umarım ben yanılırım...

doğru diyorsunuz gerçekten ama şuda var ki,facebook adresimde hep kız arkadaşlarım ekli.girdiğinde sadece paylaşımları görücek(o paylaşımlardada kötü şeyler yok sadece bi aşk şarkısı paylaştım) sevgilim çok kıskançtır. kıskançlık konusunda pireyi deve yapar.sadece adımı, soy adımı yazdıklarında beni görebilicekler onun için bu bile yeter.bu zamana kadar benden hiç ayrılmak istemedi ama çok kavga çıkartıyo,bana güvenmiyo,şüpheleniyo ve her seferinde kendi haklı gibi davranıyor.mesela kavga ederdik ben suçlu olmasam bile ona kıyamaz hemen yelkenleri suya indirirdim.yüz vermek gerçekten kötüymüş anladım.diğer yorum yapan arkadaşlar içinde söylüyorum. ben onu sıkmıyorum bana daha kötülerini yapıyor..

uzun ilişkilerin cılkının çıkması işte böyle bir şey.
akşam ayrılalım,sabaha karşı isyan, sabah yalvarma...

benim yerime koyun kendinizi demişsiniz ya sizin yerinize koyarak yazıyorum;
sevgilim cuma da ve iki saat mesaj atmadı... evet merak ederim.. bir kaç mesaj atarım merak ettiğimi belirten...
hiçbiri de "fotoğraf çek gönder" tarzında şüpheci bir yaklaşım olmaz.
hemen Allah korusun kaza bela mı oldu şeklinde senaryolar üretirim.

aradığında çabuk hesap ver diye sesimi yükseltmem, daha yumuşak sesle çok merak ettiğimi söylerim.. aksi bir durum varsa sıradan bir bahaneyse işte o zaman bağırmaya çağırmaya başlarım.. ama ilk tepki nerdesin napıyorsun:113: diye haldır huldur olmaz :)

çünkü uzun ilişkidir erkek zamanla gevşer, rahat hareket etmeye başlar.. sık boğaz etmemek lazım...

umarım biraz anlatabilmişimdir??

bende uzun bir ilişki içerisindeyim ve ne kadar isterseniz isteyin bir süre sonra bazı şeyler normalleşiyor..
peşimden koşsun falan diye beklemeyin...
neden koşsun ki?
yani artık bazı şeyler yerine oturur.
sürekli bir sevgi ispatlama çabalarına girmemek gerekir.

tutuşunca iş ciddiye binince görmüşsünüz işte nasıl pişman olup sensiz yaşayamamlara başlamış...
ancak ciddi boyutlarda bu sözler edilir..
sıradan kavgalarda ya da her an bunlar söylenmez :50:

biraz olgun düşünün ve davranın..
karşı tarafa da bunu gösterin.

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim. o bana ayrılalım hiç demedi,kavga ettiğimizde bana iyi yaklaşmıyo haksız olduğunda,haklı gibi tavırlar sergilyo.ben onu sıkmıyorum ki cuma namazından sonra 2 saat geçti mesaj yok.ben hemen dediğin gibi haldur huldur sormadım ki,o hemen tavır yaparak bi cevap verdi sinirlerim bozuldu.ve işin en ilginç kısmı ne biliyomusunuz? ben ona ayrılalım demedim. sadece ailem artık öyle biliyo dedim (yalan hiç bişey söylemedim aileme, sırf denemek için yaptım) ve bana tmm bitti ayrıldık özgürsün dedi.fırsat kollar gibi.. o çok acı çekmeyi hakediyo çünkü bitti dedi güya ben ayrılmışım ondan 2-3 saat sonrada pişman olur gibi mesajlar atmaya başladı beyfendi..şimdide çok hastaymış klasik şeyler; ölüyorum,çok kötüyüm.. bu sefer onun iyi bi ders almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..

merhaba kızlar,
öncelikle yaşadıklarımı yazayım
sevgilim önceden çok düşünceli, çok ilgiliydi. Ne olduysa çok değişti, artık onu tanıyamıyorum yalan söylemeye başladı, aramaz oldu mesajlaşıyoduk ama oda 2-3 saat falan(geç atıyodu). öyle kıymet bilmez hale geldi ki, her kavgada üste çıktı. kötü kötü konuştu. en son dün cumaya gidiyorum dedi 2 saat namaz mı kılınır? fotoğraf çek nerde olduğu veya ara dedim onuda yapmadı(aradı ama 15-20 dk sonra).
3 yıldır beraberiz başka biri çıksa karşına beni bırakırsın ,sözümü dinlemiyorsun hiç diyor halbuki onun o kadar çok sözünü dinliyorum ki, o ne derse o. dün akşam dayanamadım ve ayrılmak istedim.tamam konuşmanın uğraşmanını anlamı yok sen ayrıldın ve bitti dedi bana.tamam dedim. başka mesaj atmadım o da bi süre atmadı sonra artık özgürsün ama sakın bana dönme,artık ne yapsan seni affetmeyecegim sen beni sevmemişsin bi daha dönersen affetmeyeceğim gibi mesajlar.bu sabahta ben sensiz yapamam yazmış,bende beni ağlattığın kadar sende ağlayacaksın falan yazdım.olay bu işte benim yerime koyun kendinizi ne yapardınız? daha sevgiliyken ilgisiz ilerde ne olur bu? seviyorum dünden beri içim çekiliyor. nasıl değiştirebilirim? nasıl eskisi gibi olur? peşimden koşması için ne yapmalıyım? bana bi akıl verin lütfen ;(

Wallaaaa yapacagınnnnnn şey bellliiiiii sende onun yaptığını yappppp umursamazzzzz ol o da senın gbı olucakkkkkk zamanla neden ılgılenmıyorsun benleeeeeeeee dıcekkkkk

Bır sureee ılgılenme yanı umursammmaaaa
Uğraşacak bır kıtabın dersın varsaaaa yeter artık onur alı Mehmet neyse ıste benım derslerim onemlı fılan de bınsıre gorusmeyelım eğer o süre zarfın da kendını toplarsa ne alar degısırse ama degısmezse boswerrrrrrr

Bence, zaten çivisi çıkmış bir ilişkiyi iyice yokuşa sürüyorsun. Aşk, sevgi ve flört inatlaşmak ve horozlanmak için değildir. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Diyelim ki ayrılmadınız, bu adam sana yıllar sonra bugünleri hatırlatmayacak mı sanıyorsun? Hem de hiç alakasız bir zamanda canını yakmak için.
Bence 2 yolun var: Ya ayrıl ve hayatına devam et. Yada daha ılımlı bir şekilde ilişkiyi masaya yatırıp yeniden deneyin. Hiç sordun mu, neden böyle bir ruh hali içinde? Sıkıntısı derdi mi var? Bazen takıntılarımıza kendimizi kaptırıp karşı tarafın da insan olduğunu ve bizim dışımızda bir hayatı olduğunu unutuyoruz.
Bir de, koskoca bir yaz boyunca 2 kez görüşmeniz bana çok acayip geldi. Onu itiyorsun sanırım. Eğer öyleyse, şu anda bırak Face oyunlarını Muhteşem Yüzyıl'a konuk oyuncu olsan bile onu geri kazanamazsın.

o ne derse o yazmışsın
kendi karakterini rafa mı kaldırdın, hiç anlamadığım bi ilişki türü o yüzden sadece hakkında hayırlısı olsun dicem

Back
X