Yardımınıza ihticacım var

kbronrysf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
3
0
1
35
Merhabalar

Benim 5 yaşında bir oğlum var ne yaparsak yapalım tuvalet sorununu çözemedik çare arıyorum bezini çıkarıyoruz sabah akşama kadar tutuyor biliyor yapmıyor tuvalete sürekli götürüyoruz yok diyor ısrarla ama bezi takayım 5 dk da dolduruyor korkuyorum tutmaktan hasta falan olur diye bu durumla karşılaşan var mı nasıl çözdünüz öneriniz var mı şimdiden teşekkür ederim

Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.

Ben tutsa da bıraksa da kaçırsa da bezi bir daha geri takmadım.

Günlerce tuvalete oturmayı kabul etmedi bizim kız. Çok ağladım buralarda,sağ olsunlar çok destek oldu arkadaşlar.

Sabırla tuvaleti gösterdim…

Ya doğrudur takmadığım da oldu yapmıyor kaçırsın altına hiç sorun değil benim için tutuyor bi çocuk 2 saat tutsun 4 saat tutsun 8 10 saat tutar mı delirmemek elde değil

Ya doğrudur takmadığım da oldu yapmıyor kaçırsın altına hiç sorun değil benim için tutuyor bi çocuk 2 saat tutsun 4 saat tutsun 8 10 saat tutar mı delirmemek elde değil
Ohooo bizim kız da tuvaletini tuvalete yapmayı öğrendi. Sonra da tutmalar başladı.

Galiba bedenini tanımaya çalışıyor,diye kendimi teselli ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…