YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR ARKADASLAR

Semanurrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
4
0
1
28
Merhaba kizlar arkadaslar rabbim isteyen herkeze istedigini versin insallah en kisa zamansa oncelikle ben 1.5 senelik evliyim esimin askerligi sonucu 1 sene ayri kaldik asker bekledim hic korunmadik ve hala bi bebek sahibi olamadim.. hormon testlerim yapildi herseyim normel allahima cok sukur bir sorunum yok ama hep iliskiye girdikten sonra hemen kalkmamama ragmen disariya geliyordu bu ay ilk defa gelmedi akmadi disariya ve ben bu ay ilk defa uvolosyon testi kullanmaya dusunuyorum sizce bi faydasini gorurmuyum yardimci olabilirmisiniz nasil kullanicam ne yapmam gerekiyor

Sadece stres yapma hiç teste gerek yok. Stres yapmadığım ay hamile kaldım. Drum bana sunu söyledi stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Akışına birakin

Merhaba kizlar arkadaslar rabbim isteyen herkeze istedigini versin insallah en kisa zamansa oncelikle ben 1.5 senelik evliyim esimin askerligi sonucu 1 sene ayri kaldik asker bekledim hic korunmadik ve hala bi bebek sahibi olamadim.. hormon testlerim yapildi herseyim normel allahima cok sukur bir sorunum yok ama hep iliskiye girdikten sonra hemen kalkmamama ragmen disariya geliyordu bu ay ilk defa gelmedi akmadi disariya ve ben bu ay ilk defa uvolosyon testi kullanmaya dusunuyorum sizce bi faydasini gorurmuyum yardimci olabilirmisiniz nasil kullanicam ne yapmam gerekiyor
Daha çok Yen'i paniğe gerek Yok. Ciddi anlamda son 6 aydır deniyorsunuz anladığım kadarıyla. Zamanı gelince olur. Siz düzenli ilişkiye girmeye çalışın adetiniz bitince 2 günde bir. Ovulasyon testine gerek bile olmayacak bence 2-3 ay içinde pozitifi göreceksiniz içinizi ferah tutun. Hobiler edinin kitap okuyun düşüncelerinizi başka yere kaydırmaya çalışın ki psikolojik rahatlık çok önemli

Daha esimin asker den tamamen geldigi 1.5 ay oldu evlendiğim 1.5 sene okdu rabbim en kisa zamanda guzek bi haber almamizi nasip etsin insallah ummusubyan varmis bende onunda muskasini tasiyorum aslinda

Back
X