• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var,çok uzun ama lütfen okuyun :/

yalidakiguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
20
1
6
35
İstanbul
arkadaşlar merhaba,ben yeni üye oldum buraya.kafama takılan,uzun zamandır düşündüğüm bir konu vardı belki yardımınız olur diye yazmak istedim.ben bu sene üniversiteye yeni başladım,hazırlık okuyorum.aynı serviste olduğum ve hoşlandığım biri var.senenin başlarında birkaç defa arkasına oturdum öyle denk geldi,bir gün yine arkasında otururken yanındaki arkadaşına beni işaret edip bir şeyler söyledi arkadaşı da bana bakarak güldü..o an acaba sülük gibi yapıştığımı mı düşündü diyerek uzak durmaya başladım.sonra samimi olduğum bir arkadaşla serviste konuşurken(tamamen makara yapıyorduk) o geldi yer olmadığı için önümüze oturdu.yol boyunca arkadaşımla konuşurken bir şey dedim ben ve arkasına dönüp güldüğünü fark ettim ama bozuntuya vermedim tabi göz göze gelmedik.sonraki günlerde ne zaman beni görse gülümsüyordu.sonra bir ara yan yana denk geldik,yarı uyanıkken bir baktım kağıtlarını çıkarmış çalışıyor,tanıdık gelen terimleri okuyunca "sen ...bölümünde misin?" diye sordum(aynı bölümdeymişiz).o da "evet" dedi başladık sohbete.o günden sonra tabi gördüğümde selam vermeye falan başladım,sonra bir baktım arkadaşları yanındayken beni tınlamıyor.gerçekten ilgisi mi var diye merak ettim,en son gördüğümde sabah servise binerken selam vermedim ve inerken arkasını döndüğünde beni gördü,ben merhaba anlamında başımı salladım o da göz kırptı.çok ergence diyebilirsiniz,dalga da geçebilirsiniz ama ben hoşlanıyorum ve biraz toyum bu konularda..çocukta benden iki yaş büyük ben 18 yaşındayım o 20.okulda yeni olmamanın verdiği bir rahatlık,özgüven de var sanırsam..bilmiyorum.büyük olduğunu düşününce benimle oynama ihtimali olabilir mi diye de düşünüyorum.daha tam tanımadan bilemem tabi.ilgisinin olup olmadığını anlayabilmek için yine aynı şekilde selam vermemeyi sürdürmeyi planlıyorum.sizce doğru yolda mıyım ben?

Back