Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?

Ella bir kere kullanmakla öldürmüyor hanımefendi. 2 gün olmus üstelik. Bence daha fazla zaman kaybetmeden hemen gidip alın ilacı. Zaman gectikçe etki süresi azalıyor çünkü. Gebe kalma sansınız artıyor.

Keske biraz arastırıp oylelikle olası bir bebegin hayatıyla ilgili böyle bir risk alsaydınız.

Korunun yahu korunun!
Hap olur, kondom olur korunun.
Ben o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı :(

Ayranı yok içmeye...
Hayır sonradan yusuf yusuf olacağınızı bildiğiniz şeyleri neden yapıyorsunuz.
Ehliyetsiz çıkmayın şu yollara be arkadaşım.:işsiz:
Normalde böyle şüphelerim olmazdı ama bu sefer durum başka olunca bende karıştım.

Ben o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı :KK43:

Kondom sevmiyormuş. Oldu paşam başka isteği de var mıymış? O zaman hakim olacak sevişmeyecek. Ne ala ya, korunmayı da kadına yık, stresi de kadına yık. Korunmuyorsa uzak durun madem.

Back
X