Doğuma Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var 🐣🐣

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Meri 0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
61
34
3
Doğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldi sizin onerileriniz neler

Doğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldi sizin onerileriniz neler
Içerik okumayi öğrenin. Bebekler icin zararli kimyasal icerikleri öğrenip siz bulun. Ben de hep mustela diye duydum ama iceriklerini okumadim. Bebeğim yok cunku henuz. Bana kalirsa bebegin sampuanlanmaya vücudunun sabunlanmasina ihtiyaci yok. Pis degil ki bebek. Ilk yikama icin kastediyorum. Beline kadar kaka yaparsa o zaman tabii ki. Ama gerekmedikce sabuna gerek yok bence.

Birsuru çeşit var onun için öneri almak istedim Dalin kullandı çevrem ama içeriğini çok değişti şimdi egzama yapıyormuş pis olmayabilir ama parmak araları falan pamukçuk oluyor

Birsuru çeşit var onun için öneri almak istedim Dalin kullandı çevrem ama içeriğini çok değişti şimdi egzama yapıyormuş pis olmayabilir ama parmak araları falan pamukçuk oluyor
Dalin içeriği yetiskin sampuani ile ayni. Paraben alkol sls yok dalinin icinde diye reklam yapiyorlar ama sls ilk sirada. Eski dalin vardi bende bildigin eski ambalaj. Onun icinde de en basta sls var. Oldum olasi kötüydü içeriği.

Dalin içeriği yetiskin sampuani ile ayni. Paraben alkol sls yok dalinin icinde diye reklam yapiyorlar ama sls ilk sirada. Eski dalin vardi bende bildigin eski ambalaj. Onun icinde de en basta sls var. Oldum olasi kötüydü içeriği.
Belkide öyle

Şampuan olarak e bebek markasi olan baby me kullaniyorum memnunum icerigi temiz. mustelaninkini de kullandim oda guzeldi ama fiyat olarak cok fark var tabii. Pişik kremi onleyici olarak mustela tedavi edici olarak hametan mavi tüp kullaniyorum. Masaj yağı mustela tester vardi onu kullanmistim yenidogan doneminde onun haricinde kullanmadım

Çok teşekkür ederim

Şampuan, deterjan olarak uni baby kullanıyorum memnunum. Pişik kremi sudocrem kullanıyorum ama içeriği için pek iyi değil diyorlar ama kızım hiç pişik olmadı 7 aydır. Bebe yağı almayın artık tavsiye etmiyorlar onun yerine bebek nemlendirici losyonlar var ondan alın. Mustela'yı bende duydum evet pahalı ama şöyle bişey var zaten ilk aylar haftada 2 kere şampuanlayın yeter diyorlar o yüzden uzun süre gidiyor aldıklarınız

ben ilk bebeğimde mustela yenidoğan köğük şampuan kullanmıştım vücudu içinde nivea baby mustela pahalı ama 6 ay gitti kızım yaz bebeği ve sık yıkandığı halde ama daha doğal içerikli ürünler de var sanırım

Teşekkür ederim bende mustela alicam galiba herkes onu tavsiye ediyor konak falan da yapmiyormus

Ben de son haftalara yaklaştık diye almaya başladım. İnternette okudum, şampuan için önerilenlerde sebamed vardı. Şampuan ve pişik kremini sebamed markasından aldım. Göğüs ucu kremini ise mustela aldım. Ufacık bir tüp 48 tl civarındaydı. En iyisi mustela diyorlar ama bir şampuanın 120 tl olması garip geldi bana.

Henüz bebeğim doğmadı kullanmaya başlamadım, temiz içeriklere bakıp kullanıcı yorumlarıyla şampuan siveno, pişik kremi incia aldım, bebek losyonu trukid, incia ya da mustela alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…