Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içerik okumayi öğrenin. Bebekler icin zararli kimyasal icerikleri öğrenip siz bulun. Ben de hep mustela diye duydum ama iceriklerini okumadim. Bebeğim yok cunku henuz. Bana kalirsa bebegin sampuanlanmaya vücudunun sabunlanmasina ihtiyaci yok. Pis degil ki bebek. Ilk yikama icin kastediyorum. Beline kadar kaka yaparsa o zaman tabii ki. Ama gerekmedikce sabuna gerek yok bence.Doğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldisizin onerileriniz neler
Birsuru çeşit var onun için öneri almak istedim Dalin kullandı çevrem ama içeriğini çok değişti şimdi egzama yapıyormuş pis olmayabilir ama parmak araları falan pamukçuk oluyorIçerik okumayi öğrenin. Bebekler icin zararli kimyasal icerikleri öğrenip siz bulun. Ben de hep mustela diye duydum ama iceriklerini okumadim. Bebeğim yok cunku henuz. Bana kalirsa bebegin sampuanlanmaya vücudunun sabunlanmasina ihtiyaci yok. Pis degil ki bebek. Ilk yikama icin kastediyorum. Beline kadar kaka yaparsa o zaman tabii ki. Ama gerekmedikce sabuna gerek yok bence.
Dalin içeriği yetiskin sampuani ile ayni. Paraben alkol sls yok dalinin icinde diye reklam yapiyorlar ama sls ilk sirada. Eski dalin vardi bende bildigin eski ambalaj. Onun icinde de en basta sls var. Oldum olasi kötüydü içeriği.Birsuru çeşit var onun için öneri almak istedim Dalin kullandı çevrem ama içeriğini çok değişti şimdi egzama yapıyormuş pis olmayabilir ama parmak araları falan pamukçuk oluyor
Belkide öyleDalin içeriği yetiskin sampuani ile ayni. Paraben alkol sls yok dalinin icinde diye reklam yapiyorlar ama sls ilk sirada. Eski dalin vardi bende bildigin eski ambalaj. Onun icinde de en basta sls var. Oldum olasi kötüydü içeriği.
Şampuan olarak e bebek markasi olan baby me kullaniyorum memnunum icerigi temiz. mustelaninkini de kullandim oda guzeldi ama fiyat olarak cok fark var tabii. Pişik kremi onleyici olarak mustela tedavi edici olarak hametan mavi tüp kullaniyorum. Masaj yağı mustela tester vardi onu kullanmistim yenidogan doneminde onun haricinde kullanmadımDoğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldisizin onerileriniz neler
Çok teşekkür ederimŞampuan olarak e bebek markasi olan baby me kullaniyorum memnunum icerigi temiz. mustelaninkini de kullandim oda guzeldi ama fiyat olarak cok fark var tabii. Pişik kremi onleyici olarak mustela tedavi edici olarak hametan mavi tüp kullaniyorum. Masaj yağı mustela tester vardi onu kullanmistim yenidogan doneminde onun haricinde kullanmadım
ben ilk bebeğimde mustela yenidoğan köğük şampuan kullanmıştım vücudu içinde nivea baby mustela pahalı ama 6 ay gitti kızım yaz bebeği ve sık yıkandığı halde ama daha doğal içerikli ürünler de var sanırımDoğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldisizin onerileriniz neler
Teşekkür ederim bende mustela alicam galiba herkes onu tavsiye ediyor konak falan da yapmiyormusben ilk bebeğimde mustela yenidoğan köğük şampuan kullanmıştım vücudu içinde nivea baby mustela pahalı ama 6 ay gitti kızım yaz bebeği ve sık yıkandığı halde ama daha doğal içerikli ürünler de var sanırım
Henüz bebeğim doğmadı kullanmaya başlamadım, temiz içeriklere bakıp kullanıcı yorumlarıyla şampuan siveno, pişik kremi incia aldım, bebek losyonu trukid, incia ya da mustela alıcamDoğal Bebek şampuani pişik kremi vucud yagsi onerirmisiniz mustela düşünüyorum ama fiyatı pahalı geldisizin onerileriniz neler