Yardiminiza ihtiyacim var :( kafam cok karisik

believe54

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
4
0
6
35
Almanya
Merhaba arkadaslar,
henüz 18ime girmedim ve benden 6 yas büyük olan bir sevgilim var. Zor bir iliskimiz var, ben almanyadayim o türkiyede.
Simdiye kadar yüz yüze dogru düzgün görüsemedik cok tartisiyoruz, cok kiskanc, tabi bende öyleyim.
Her kücük birseyden tartisiyoruz cogunluklada cok sacma seyler yüzünden. Benim yardimlariniza ihtiyacim var. Sevgilim iyi bir aile cocugu 5 vakit namazini kilar. 1 senedir cikiyoruz. Bu yaz evlenmeyi düsünüyorduk, ben türkiyeye gidemedigim icin birsey olmadi, bidahaki yaza düsünüyoruz nasip olursa. Yanliz benim kafamda soru isaretleri var bi kac kere ayrilacak gibi olduk, tartisma aralarinda kendini kaybediyor saygisizlasiyor yani lan, kes, sus, fazla oluyorsun gibi kelimeler kullaniyor. Ve ben onunla konusurken korkuyorum acaba böyle birsey desem kizarmi diye. Bana saygisizlastigimi söylüyor eskiden böyle degilmistim felan diyor. Bunlar cok üzüyor beni her tartisma yipratiyor beni, gözyaslarima boguyor beni. Ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi, annemde beni aglarken gördükten sonra anlattigim tartismalardan sonra, onun hakkinda kötü düsünmeye basladi, ilerde beni mutlu edemeyecegni düsünyor. Ben onu ama cok seviyorum . Evlilik icinde erken mi degilmi bilmiyorum, ama uzaktan iliski sürdürmekte cok zor... Biraz karisik anlatiyorum ama umarim beni anliyorsunuzdur. Ve suan sadece kötü yanlarini anlattim iliskimizin ama güzel yanlarida var tabiki, kendi sorunlarim oldugunda destek olur bana dinler teselli eder. Aksam isten geldiginde telefonda konusuruz ve telefonu sabaha kadar acik birakiriz öyle uyuruz. Sabahlari ben onu caldirir uyandiririm ise giderken. Ve ben her arayisinda bi heyecanla telefonu acarim, cok mutlu olurum. Kamerali görüsmelerde gözlerine bakip aglamaya basliyorum, cok özlüyorum onu cidden . Ama iste dedigim gibi ilerde bu evlilik yürürmü diye düsünmeye basladim, ayrilmakta istemiyorum. Ne olur yardimci olun, cok caresizim.

biz e$imle boyleyiz ama benim iki çcougum var ayrilma gibi bi luksum yok bu sebepten
ama dugunden bi gun oncesine donsem birakirdim herseyi ...

senin bi mecbiruiyetin yok o hakaretkeri duymak için, inan o lan sus larin yerini çok ba$ka $eyler aliyor ..
ayni evi payla$inca daha çok stres ve sinirlenme meydana çikiyor sanki ..
ya$in çok genç
ben senin yerinde olsam okulumu okurdum
iyi anla$saniz bile yineede OKURDUM ...
KOCA HEP BULUNUr ama OKUMA firsati herzaman BULUNMAZ ...

Bi kere evliliği düşünmek için çok erken.
Henüz 18'ini doldurmamışsın, karşındakiyle yüz yüze bile görüşememişsin. Nasıl cesaret edeceksin evlenmeye?

Bahsettiğin kişiylede başını yakma derim.
Şimdiden lan, sus, kes tarzında davranıyorsa evlensen neler olur Allah biliyor.
Çok gençsin hata yapma.
Ailen üzülür ama sen kahrolursun.

Bizim durumumuz biraz farkli ama :/ uzaktan akrabam kendisi, ailesiyle tanistim, hepsi cok iyi. aslinda kendiside iyi biri. Yüz yüzede görüstük iki hafta boyunca hergünü beraber gecirdik ama 1 seneden sadece 2 haftasi yüz yüze gecti yani. daha önceden tanisiyorduk biz. Ve bende kendisine söyledim dedim o sekilde konusmani istemiyorum. kendiside evliligin yürümesi icin sevgi ve sayginin cok önemli oldugunu söyledi. Cok olgun aslinda. Ama söylediklerimi bazen cok yanlis anliyor. Bende tabi pek hatasiz degilim biraz güvenini sarstim bazi konularda. O bana yinede acikladi söyle olmasi gerekiyor felan dedi. hata yaptigimda her zaman bastan anlatiyor ama bazende hic konusamiyorum cok kötü tartisiyoruz bagiriyor felan.

Sen bize onu savunacaksan konuyu neden açtinki :)
elebette oyle $eyler diycek , yaptigi hatayi savunacak hali yok ama hepde ayni $eyler olucak

yani bu ya$adiklariniz uzaklik yuzunden deil
tam tersine uzak olunca insan ozler ve daha dikkat eder hiç kiyamaz
ayni evde olup ozlemek olmayinca , bi guzel kiyma da oluyor ku$ba$ida oluyor ..

sana abla tavsiyesi , senle konu$urken sinirlerine Hakim olmayan kaba konu$an biriyle yollarini ayir
ayirmasanda hemen evlenmeyi du$unme ..

o laflari ona yedirsen bidaha zor soyler ama ya$in daha çok kuçuk , tecrubesizsin maalesef
$unu unutma dunyadaki tek erkek o deil, sene sevebileecek daha çok insan var dir, daha saygilisi kesin vardir ..

Okuma konusuna gelincede, ben okuldan baya bi sogdum zatende bu sene 12. sinifi bitiriyorum yani. O kendiside diyor zaten pisman olacagin birsey yapma, okumak istiyorsan oku diye, ben kesinlikle karismam bu konuda diye, hatta kendiside aciktan okuturum seni kararini degistirirsen dedigide oldu.

Sadece sevdigim icin böyle oluyor, ayrilmayi düsünmek istemiyorum bile.
Ama haklisin aslinda tabiki Arkadaslara felan anlattigimdada zaten hep aynilarini derler.
Ben niye böyle oldum bilmiyorum cidden ona hep yenik düsüyorum. Ama bencede tekrar iyi düsünsem iyi olur
ilerde pisman olacagim bir ise kalkismak istemiyorum. Ama söyle birseyde var ablacim, iste aslinda baslarda cok saygiliydi ve herkezde cok saygili ve dürüst biri oldugunu konusur hep, zaten öyle konusuldugundan ilgimi cekti. baslardada öyleydi zaten. ama 7 ay ciktiktan sonra ben türkiyeye gittim iste orda görüstük 2 hafta boyunca, ailelerimiz tanisiyor, ama güzel geciremedik malesef gelisimle beraber stresler basladi. ben türkiyeye geldikten sonrada saygisizlasti iste.. diyor sen böyle degildin önceden, bana gters cevap vermezdin, niye böyle oldu diyor, sen beni bu hale getirdin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…