Merhaba arkadaslar,
henüz 18ime girmedim ve benden 6 yas büyük olan bir sevgilim var. Zor bir iliskimiz var, ben almanyadayim o türkiyede.
Simdiye kadar yüz yüze dogru düzgün görüsemedik
cok tartisiyoruz, cok kiskanc, tabi bende öyleyim.
Her kücük birseyden tartisiyoruz cogunluklada cok sacma seyler yüzünden. Benim yardimlariniza ihtiyacim var. Sevgilim iyi bir aile cocugu 5 vakit namazini kilar. 1 senedir cikiyoruz. Bu yaz evlenmeyi düsünüyorduk, ben türkiyeye gidemedigim icin birsey olmadi, bidahaki yaza düsünüyoruz nasip olursa. Yanliz benim kafamda soru isaretleri var
bi kac kere ayrilacak gibi olduk, tartisma aralarinda kendini kaybediyor saygisizlasiyor yani lan, kes, sus, fazla oluyorsun gibi kelimeler kullaniyor. Ve ben onunla konusurken korkuyorum acaba böyle birsey desem kizarmi diye. Bana saygisizlastigimi söylüyor eskiden böyle degilmistim felan diyor. Bunlar cok üzüyor beni
her tartisma yipratiyor beni, gözyaslarima boguyor beni. Ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi, annemde beni aglarken gördükten sonra anlattigim tartismalardan sonra, onun hakkinda kötü düsünmeye basladi, ilerde beni mutlu edemeyecegni düsünyor. Ben onu ama cok seviyorum
. Evlilik icinde erken mi degilmi bilmiyorum, ama uzaktan iliski sürdürmekte cok zor... Biraz karisik anlatiyorum ama umarim beni anliyorsunuzdur. Ve suan sadece kötü yanlarini anlattim iliskimizin ama güzel yanlarida var tabiki, kendi sorunlarim oldugunda destek olur bana dinler teselli eder. Aksam isten geldiginde telefonda konusuruz ve telefonu sabaha kadar acik birakiriz öyle uyuruz. Sabahlari ben onu caldirir uyandiririm ise giderken. Ve ben her arayisinda bi heyecanla telefonu acarim, cok mutlu olurum. Kamerali görüsmelerde gözlerine bakip aglamaya basliyorum, cok özlüyorum onu cidden
. Ama iste dedigim gibi ilerde bu evlilik yürürmü diye düsünmeye basladim, ayrilmakta istemiyorum. Ne olur yardimci olun, cok caresizim.