• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik

. Eskiden cok hatalari oldu . Cok capkin biriydi cok iliskileri oldu . Annem bunu cevreden duydu tabiki :( . asla izin vermiyecegini soyledi . Bidahada bu konuyu acmami soyledi . Cok seviyorum onu vazgecmek istemiyorum . Yasinda kücük biliyorum :(

Bak güzel kardeşim
Git sevgiline de ki
Eskiden iyi bi izlenim vermediğin için annem böyle düşünmekte haklı
Hem daha yaşımız küçük, bekleyelim
Vakti zamanı gelince ve hala aynı fikirde olursak, gelirsin adam akıllı istemeye..
Daha bir kere bile istemeden neden kaçmayı teklif ediyosun ? de bi bakalım

anneler kızlarının iyiliğini ister, karşı çıkıyorsa vardır bi bildiği,
öyle kaçmayı falanda düşünme tatlım, evlilik zor birşey,heleki sen Almanyada büyümüş bir kızsın,
Türkiye ye uyum sürecin olacak, belki çok bunalıcaksın,yıpranacaksın,bunların hepsini düşün.
kaçarsan herşeyin güllük gülistanlık olacağını düşünme, asıl ozaman başlar bütün sorunlar.
Ailene sırt çevirme,çok pişman olursun.

evet haklisin belki ama bende biktim artik . mutlu degilim böyle yasamakta istemiyorum.
bugüne kadar hic sirt cevirmedim aileme zaten ama benimde hayallerim var . engel olmak istiyolar :-(

Bak güzel kardeşim
Git sevgiline de ki
Eskiden iyi bi izlenim vermediğin için annem böyle düşünmekte haklı
Hem daha yaşımız küçük, bekleyelim
Vakti zamanı gelince ve hala aynı fikirde olursak, gelirsin adam akıllı istemeye..
Daha bir kere bile istemeden neden kaçmayı teklif ediyosun ? de bi bakalım

bunlari onada söyledim. dedimki kacamayiz yapamam böyle biseyi.
oda annen beni kabul etmiyo o yaptiklarim cok eskide kaldi bana bi sans bile vermeden kestirip atiyor 5 yilimi sana verdim falan filan gibi seyler söyledi iste :-(
annemlede konustu... annem cok sert tepki verdi sen kim oluyorsun falan gibi seyler söyledi :-(

canımm sakın kaçmayı düşünme.... bak 2 yıl sonra fikirlerin nasılda değişecek, düşüncelerin , şuan sana mantıklı gelen şeyler 1 kaç yıl sonra mantıksız gelmeye başlayacak oyuzden sakın öyle bı hata yapma.:50:

cok mu sevdigimden bilmiyorum ama kacmak dogru geliyo suan bana
ondan vazgecmek istemiyorum.

Sevgilin niyetinde ciddi olsaydı gerçekten ve seni düşünseydi,kaçalım demezdi...Olgun bir erkek,yaşının biraz daha büyümesini bekleyip,gerekli şartlar yerine gelene kadar ailene kendini ispatlamaya çalışırdı...

Hiçbir aklı başında insan sanmıyorum ki,,sevdiği insanın başını öne eğdirsin,hemde ailesine karşı,seni bu zamana kadar binbir emekle büyütüp yetiştiren,haklarını asla ödeyemeyeceğin insanlara karşı...

Kaçalım dediği an,cevabını vermen gerekiyordu.

Diğer bir mesele,yaşın çok küçük...Bekle bakalım,aradan birkaç yıl geçsin,sevdiğinden ve sevgilinden hala eminsen,sana gerçekten bağlıysa zaten bırakmaz seni...Yaşın büyüdükçe daha iyi anlayacaksın bazı şeyleri.

Ve en önemlisi,anneni üzme bir erkek için.Anneler istemiyorsa vardır bildiği,Emin ol o senin göremediğin neleri görüyordur,yabana atma anneciğinin sözlerini...

vallahi ben üzmüyorum annemi bo konuda o beni üzüyor .
asla istemedigini ve izin vermicegini söylüyor bu durumda sevgilim ne yapabilir ki ?

bunlari onada söyledim. dedimki kacamayiz yapamam böyle biseyi.
oda annen beni kabul etmiyo o yaptiklarim cok eskide kaldi bana bi sans bile vermeden kestirip atiyor 5 yilimi sana verdim falan filan gibi seyler söyledi iste :-(
annemlede konustu... annem cok sert tepki verdi sen kim oluyorsun falan gibi seyler söyledi :-(

Olabilir
Ama bunlar kaçmayı haklı kılmaz
Sevgilin için hava hoş tabi, kaçıracak kızı belki ayrı ev bile açmayacak
Sende nasılsa kaçtım deyip ailesiyle yaşamya da başka zorluklara da byun eğmek zorunda kalacaksın

19 yaşında olduğundan sanırım bu gerçekleri görmüyorsun
Ayrıl desem ters teper, iyisi mi bekle ve gör
Ama kesinlikle son tercihin bile kaçmak olmasın

canımmm vazgeç demıyorum kı sana hem askerdeymış zaten bi işini bulsun geldikten sonra bi görrüşüün insan sevdiğinden ayrı heralde mutsuız olur canım benımmm böyle olumsuzluklar olunca dahada dayanılmayacak hal alıyomuş gibi geliyo ama sabırlı ol ccanım zararlı çıkmazsın

evet sabir ediyorum zaten canim ama zor iste :-(
geldiginde ne yapcagimi gercekten bilmiyorum

Olabilir
Ama bunlar kaçmayı haklı kılmaz
Sevgilin için hava hoş tabi, kaçıracak kızı belki ayrı ev bile açmayacak
Sende nasılsa kaçtım deyip ailesiyle yaşamya da başka zorluklara da byun eğmek zorunda kalacaksın

19 yaşında olduğundan sanırım bu gerçekleri görmüyorsun
Ayrıl desem ters teper, iyisi mi bekle ve gör
Ama kesinlikle son tercihin bile kaçmak olmasın

askerden geldiginde tekrar anneme bu konuyu acim mi yani sen yerimde olsan nasil davranirdin ne yapardin?

Bu yaşta bu ne acele.Kaçıp 5 yıl sonra pişman olmayacağını nerden biliyorsun. Yüzyüze bile o kadar az görüşmüşsünüzki. Aynı eve girince herşey tozpembe olacak sanıyorsun galiba. Sadece onun yanında olmak sana yetmeyecekki.Büyüdğün alıştığın yerden kopup geleceksin.Burda çok zorluk yaşayacaksın belkide.Bunlara hazır mısın? Aşk sevgi tabiki önemli ama insan aklınıda kullanmalı.sadece onun yanında olmak için evlenilmez.

askerden geldiginde tekrar anneme bu konuyu acim mi yani sen yerimde olsan nasil davranirdin ne yapardin?

Ben önce yaşım sebebiyle erken olduğunu düşünürdüm
Okulumu bititir mesleğimi elime alırdım
Bu süre zarfında da zaten askerdeki sevgilim dönmüş olur ve geldiğinde de daha yakından hal ve haraketlerini gözlemlerdim
Hala fikirlerim aynıysa, sevgisinden ve o eski sicilini düzelttiğinden eminsem anneme konuyu açmayı düşünürdüm

Bu yaşta bu ne acele.Kaçıp 5 yıl sonra pişman olmayacağını nerden biliyorsun. Yüzyüze bile o kadar az görüşmüşsünüzki. Aynı eve girince herşey tozpembe olacak sanıyorsun galiba. Sadece onun yanında olmak sana yetmeyecekki.Büyüdğün alıştığın yerden kopup geleceksin.Burda çok zorluk yaşayacaksın belkide.Bunlara hazır mısın? Aşk sevgi tabiki önemli ama insan aklınıda kullanmalı.sadece onun yanında olmak için evlenilmez.

onu cok sevdigim icin yanimda olmasini istiyorum. zaten simdi evlenmeyi bile düsünmemistim ama annem karsi cikinca sevgilimde kacalim dediginde kafam karisti. annemde cok sert tepkiler verdigi icin sinirlendim onada kacmanin dogru olmadigini söyledim ama iste sana 5 yilimi verdim gibi laflar etti.askerden gelmesini beklicem ondan sonra ne olur görcem.

Ben önce yaşım sebebiyle erken olduğunu düşünürdüm
Okulumu bititir mesleğimi elime alırdım
Bu süre zarfında da zaten askerdeki sevgilim dönmüş olur ve geldiğinde de daha yakından hal ve haraketlerini gözlemlerdim
Hala fikirlerim aynıysa, sevgisinden ve o eski sicilini düzelttiğinden eminsem anneme konuyu açmayı düşünürdüm

peki... sagol fikirlerin icin

Daha çok gençsin,annen istemiyorsa vardır bir nedeni bir bildiği,ya da diyelim ki annen yanılıyor,zaman herşeyin ilacı önce bir kendi ayaklarınızın üstünde durun sonra çıkar karşısına konuşursunuz,Sakın kaçmayı aklından bile geçirme çok pişman olursun.

peki... sagol fikirlerin icin

Rica ederim
Birşey sormak istersen ya da yeni birşeyler olursa gel sor
Ama gaza gelip yanlış birşey yapma lütfen
Daha yaşın çok küçük, sevgilin de kaç yaşında bilmiyorum ama cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor gibi

Ne demek annen istemiyo madem gel kaçalım
Sen bi kere anneni abbanı aldın geldin istedin mi ?
İkna yoluna gittin mi ?
Eski sicilini temizlediğini ıspatladın mı ?

Herşeyi denedin mi ki kaçalım deme cesaretini buluyorsun
Sen bence biraz zamana bırak böyle şeyleri, benim dediğim de yeterli olmaz annenin dediği olmuyorsa.. Ama zaman belki gösterir herşeyi..

cok mu sevdigimden bilmiyorum ama kacmak dogru geliyo suan bana
ondan vazgecmek istemiyorum.

canımmm belkii yaşın küçük diye bu şekilde söylemiştr bence zamana bırak bıraz en azından askerden gelene kadar. geldikten sonra bakarsın umdugun gıbı olmaz herşey guzel bişeklkilde olur oyuzden bıraz zaman diyorum

Rica ederim
Birşey sormak istersen ya da yeni birşeyler olursa gel sor
Ama gaza gelip yanlış birşey yapma lütfen
Daha yaşın çok küçük, sevgilin de kaç yaşında bilmiyorum ama cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor gibi

Ne demek annen istemiyo madem gel kaçalım
Sen bi kere anneni abbanı aldın geldin istedin mi ?
İkna yoluna gittin mi ?
Eski sicilini temizlediğini ıspatladın mı ?

Herşeyi denedin mi ki kaçalım deme cesaretini buluyorsun
Sen bence biraz zamana bırak böyle şeyleri, benim dediğim de yeterli olmaz annenin dediği olmuyorsa.. Ama zaman belki gösterir herşeyi..

evet gercekten haklisin..
sadece bi kac kere annemle konusmaya calisti annemde sert tepki verince kacalim böyle olmaz annen ikna
olmaz falan dedi...
ya bilmiyorum 14 yasinda tanistim onunla. ilk sevgilim ondan önce kimse olmadi. zaten o yaslarda pek sevgilsi meraklida degildim ama hayatima girdi ve cok asik oldum . 5 senedirde böyle telefonda internette sürdürüyoruz iste maalesef :-(
ama dedigim gibi zaten daha 19 yasindayim evliligide düsünmüyorum cok erken ama illerde onunla hayatimi paylasmak istiyorum tabi hayat ne getirir kimse bilemez ama suanda böyle his ediyorum.
askerden seneye nisanda geliyor yani daha uzun zamanim var aslinda ... ama icimde sikinti oldu sanirim cevremdekilere özendim :-( herkezin sevgilisi yaninda cok mutulular ..... bende ancak telefonda konusabiliyorum. sinirlerim cok bozuldu.

Daha çok gençsin,annen istemiyorsa vardır bir nedeni bir bildiği,ya da diyelim ki annen yanılıyor,zaman herşeyin ilacı önce bir kendi ayaklarınızın üstünde durun sonra çıkar karşısına konuşursunuz,Sakın kaçmayı aklından bile geçirme çok pişman olursun.

suanda zaten kacmayi düsünmüyorum. sevgilim askerde seneye gelecek.
ama iste anneler sorun cikardiginda insani anlamamakta israrci oldugunda insan uzaklasmak istiyor.. yanlis tabi ama
kurutulus olarak görüyo insan bazen...

evet gercekten haklisin..
sadece bi kac kere annemle konusmaya calisti annemde sert tepki verince kacalim böyle olmaz annen ikna
olmaz falan dedi...
ya bilmiyorum 14 yasinda tanistim onunla. ilk sevgilim ondan önce kimse olmadi. zaten o yaslarda pek sevgilsi meraklida degildim ama hayatima girdi ve cok asik oldum . 5 senedirde böyle telefonda internette sürdürüyoruz iste maalesef :-(
ama dedigim gibi zaten daha 19 yasindayim evliligide düsünmüyorum cok erken ama illerde onunla hayatimi paylasmak istiyorum tabi hayat ne getirir kimse bilemez ama suanda böyle his ediyorum.
askerden seneye nisanda geliyor yani daha uzun zamanim var aslinda ... ama icimde sikinti oldu sanirim cevremdekilere özendim :-( herkezin sevgilisi yaninda cok mutulular ..... bende ancak telefonda konusabiliyorum. sinirlerim cok bozuldu.

Şu durumda sevgilinin eski olayları olmasa bile hiç bi anne tamam izin verdim evlenin demez ki zaten
Yaşlarınız küçük ve öyle uzaktan bir iki konuştum madem olmuyo kaçalım denmez
Herşeyin bi adabı var

O da senin kadar seviyorsa zamanı gelince anne babasını çiçeğini çikolatasını alır gelir
Gelmezse de zaten 5 yılın üstüne bir yenisini koymaya gerek kalmaz

Umarım herşey gönlünce olur ama ille de O deme
Hayırlısı olsun de

Şu durumda sevgilinin eski olayları olmasa bile hiç bi anne tamam izin verdim evlenin demez ki zaten
Yaşlarınız küçük ve öyle uzaktan bir iki konuştum madem olmuyo kaçalım denmez
Herşeyin bi adabı var

O da senin kadar seviyorsa zamanı gelince anne babasını çiçeğini çikolatasını alır gelir
Gelmezse de zaten 5 yılın üstüne bir yenisini koymaya gerek kalmaz

Umarım herşey gönlünce olur ama ille de O deme
Hayırlısı olsun de

tamamda benim annem sevgilimin olmasina bile karsi :D hala eskilerde maalesef
Evet en büyük sorunum ille de o olsun ondan baskasini istemem dusuncesi herhalde ilk oldugu icin boyle olmasini istiyorum bilemiyorum.

Back
X