Yardımınıza ihtiyacım var kızlar Resimli

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
P_20170515_215626.webp iyi akşamlar herkeze kızlar 2.ci çizgi hayaletmi yani var gibi ama bana mı öyle geliyor bi bakarmısınız acaba kafama takıldı inşallah çizgidir gerçi daha bat a 6 gün var hayal de görüyo olabilirim...iyi akşamlar herkeze

- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır
Mune Mune

Biraz yakından çekip atsan daha iyi olurdu varsada gözükmüyor

Ben ikinci çizgi göremedim. Ayrıca 6 gün kala idrar testinde sonuç almak pek mümkün değil.
Kendinizi de böyle strese sokmayın.

İkinci çizgi yok maalesef.

Keşke forumu bdv üzerine kursalar..
Bi çözüm bulunmalı bu konuya.
En çok takip edilen yer burası olduğu için, hızlı cevap almak isteyen buraya açıyor konusunı.

Kurallar değişse, konular direk buraya açılsa ve sonra diğer bölümlere yönlendirilse filan.. :işsiz:

- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır
Mune Mune
Biraz sert olmamış mı?

Bana öle geliyo sanırım görmek istediğim gibi görüyorum :) ayrıca buraya acmanın yasak olduğunu bilmiyordum konuyu ayrıca bi saattir bakıyorum buda bana dert oldu:))))

6 günün geçmesini iple çekiyorum ama malesef günler hatta saatler geçmiyor...ama öncekilerde hiç böyle görmemiştim sanki var gibi yada varmış gibi görmek istiyorum bilemedim 5 aydır bekliyorum:( İnşAllah vardır

Bende göremedim çizgi. Ayrıca bu dandik testler adet günü yada geçince çıkarıyor. Olsada çıkmaz yani 6gün kala mümkün değil bu testle. Erken gebelik testi yap çıkar onda varsa eğer.
ama adet gününde yap garanti.

Back
X