Yardımınıza ihtiyacım var kızlar

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
567
157
18
31
11 haftalık hamileyim öğrendiğimde 4 haftalıktı öğrendikten birkaç gün sonra bulantı ve kusmaların başladı kusmam giderek azaldı fakat bulantım ve yeme isteksizliğim hala devam ediyor 67 kiloda iken öğrendim hamile olduğumu şu an 61 kiloya kadar düştüm hala doğru düzgün bir şey yiyemiyorum hiçbir yemeği canını istemiyor Sadece arada Meyve yiyorum kusmam yok ama yemekler ağzımda büyüyor enerjim çok düşük bütün gün yatıyorum baş ağrım olduğu için de normale göre daha sık Parol içmek zorunda kalıyorum Bu dönemleri nasıl atlattınız yardımcı olabilecek var mı Ne zaman geçer

Maksimum birkaç haftaya geçer iştahınızın sizin bile anlayamadığınız seviyede artacağı günler gelecek o yüzden kilo vermeniz iyi olmuş endişelenmeyin geçecek

Maksimum birkaç haftaya geçer iştahınızın sizin bile anlayamadığınız seviyede artacağı günler gelecek o yüzden kilo vermeniz iyi olmuş endişelenmeyin geçecek
Çok teşekkür ederim doğru düzgün beslenemediğim için bebek için endişeleniyorm ister istemez sürekli haksız hasta gibi olmak çok zormş

Çok teşekkür ederim doğru düzgün beslenemediğim için bebek için endişeleniyorm ister istemez sürekli haksız hasta gibi olmak çok zormş

Bebek ihtiyacı olan her şeyi sizde ne kadar kaldıysa bakmadan alıyor merak etmeyin, yani dolaylı olarak olan size oluyor biraz o da dediğim gibi bir hafta sonra aniden bile kesilebilir. Benim de ilk üç ay bulantım çok fazlaydı sadece yemek yemekle bastırabiliyordum 4 kilo aldım. Sağlıklı değil doktorum 20 haftaya kadar zaten kilo alımı önermiyordu. O yüzden içiniz rahat olsun siz kendinize iyi bakın

Çok teşekkür ederim verdiğinz bilgiler için

3 aydan sonra geçmeye başlıyor hafif şeyler yemeye bakın meyve falan yiyin ağır şeyler yedikçe daha çok bulantı olur. Korkmayın stres yapmayın ben de 3 ayda kilo verdim bulantım ve mide ağrım çoktu ama bebeğin gelişimi iyi şu an o bir şekilde besleniyor ama siz sorun yaşarsınız bolca meyve alın

Şuan sadece meyve yiyebiliyorm zaten en azından o iyi geliyo çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…