Yardımınıza ihtiyacım var kızlar...

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
Kızlar öncelikle merhaba.Daha önceden de konu açmıştım bilirsiniz belki.Ben iki yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz ama maalesef bu ay da adet oldum :KK43: Size sorcağım şey de şu ben bu ay adetim bitince eşimle doktora gidicem de eşim hangi bölüme gidecek beraber mi gözükeceğiz doktora onu bilmiyorum.Bu testleri yaptıran,daha önce muayene olan biri varsa bana bi yol gösterebilir mi acaba rica etsem:KK35:

Bildigim kadariyla korunmayi biraktiktan sonra bir yil bekleyin diyor doktorlar. Bana oyle soylemisti doktorum ama siz gidecekseniz esinin ürolojiye gitmesi lazim o bolum ilgileniyor...

Canım dur bir bismillah, hemen kendinizi bebek olmuyor psikolojisine sokmayın. Yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Doğru günlerde mi ilişkiye giriyorsunuz bunların hepsi önemli bebiş için haa korunmuyorum diyince bebiş tık diye olmaz ki :)

Canım dur bir bismillah, hemen kendinizi bebek olmuyor psikolojisine sokmayın. Yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Doğru günlerde mi ilişkiye giriyorsunuz bunların hepsi önemli bebiş için haa korunmuyorum diyince bebiş tık diye olmaz ki :)

cenım 25 yaşındayım eşim de 27.ovulasyon testi hiç kullanmadım ama doğurgan günlerimi hep takip ediyorum telefonda takvimim var.Ya korunmayı bırakınca hemen olanlar da var benim neden olmuyo diye düşünüyorum.Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım bile :KK43:

Bildigim kadariyla korunmayi biraktiktan sonra bir yil bekleyin diyor doktorlar. Bana oyle soylemisti doktorum ama siz gidecekseniz esinin ürolojiye gitmesi lazim o bolum ilgileniyor...

Teşekkür ederim caanım.Ya bi sene çok uzun geliyo bana ben hemen gidicem galia doktora.Bir yıl olmayınca acaba bir yıl olunca mı gel der doktor?

cenım 25 yaşındayım eşim de 27.ovulasyon testi hiç kullanmadım ama doğurgan günlerimi hep takip ediyorum telefonda takvimim var.Ya korunmayı bırakınca hemen olanlar da var benim neden olmuyo diye düşünüyorum.Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım bile :KK43:

Canımmmm sakin gerçekten ovulasyon testi kullan yumurtlama günlerini ölç. Yaşlarınız zaten çoook genç bebiş için engelinizde yok. Bende takvimden takip ettim Regl döneminden sonra programda doğurganlık düşük diyor ya ilk çıkan işaretli gün muhtemelen o gün hamile kaldım ben. 4. gün düşük 10. gün yüksek diyordu. İlişki günleri 4-8-9-13 bir baktım ki bebiş geliyor. İlişkiden sonra ayakcıklarını havaya dik, hemen duşa girme, cenin pozisyonunda uyu. İlişkiden 1 saat kadar kendini sıcacık tut eşinide türk kahvesi içir ohh miss sonrada fanfinifon:)))

En önemlisi anın tadını çıkart, stres bebek için gerekli ortamı yok ediyor. Tadını çıkarttt....

canım bana hep stresten uzak dur diyorlar da ben bebiş istediğim için haliyle stres oluyorum :KK43:Bilmiyorum ya kaç aydır takip ediyorum ama hala tık yok işte :KK43:Ayaklarımı havaya dikiyorum yatıyorum neler yapıyorum ama hala olmadı.Artık nasip dedim bakalım.Ama verdiğin moral için teşekkür ederim tatlım :)

Ne tatlısın sen öle :) dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş :) Sende hayırlısıyla bebişi kucağına alırsın inşallah :)

Teşekkür ederim caanım.Ya bi sene çok uzun geliyo bana ben hemen gidicem galia doktora.Bir yıl olmayınca acaba bir yıl olunca mı gel der doktor?
Ben gittigimde sende bi sorun yok dedi doktor bir yil gecmeden cocugum olmuyo demeniz dogru degil dedi folik asit veriyolar ama hamile kalmadan en az uc ay once kullanmaya baslamak lazim dedi doktor bide bebege odaklanip strese girmeyin olur dedi 2 ay sonra oldu cok sukur simdi 39 uncu haftamizdayiz allah sanada nasip etsin dua ederim sizin icin beklemek gercekten zor

illa doktora gitmek istiyorsan 1.5 yıldır korunmuyoruz de yoksa gerisin geri gönderirler, eşinin ürolojiye senin de kadın doğuma görünmen lazım.

Ben gittigimde sende bi sorun yok dedi doktor bir yil gecmeden cocugum olmuyo demeniz dogru degil dedi folik asit veriyolar ama hamile kalmadan en az uc ay once kullanmaya baslamak lazim dedi doktor bide bebege odaklanip strese girmeyin olur dedi 2 ay sonra oldu cok sukur simdi 39 uncu haftamizdayiz allah sanada nasip etsin dua ederim sizin icin beklemek gercekten zor

Valla canım bana ne diyecek bilmiyorum ama çok merak ediyorum doğrusu.Ben folik asite başlamıştım baya da içtim ama baktım olmadı sinirlendim bıraktım.hayırlı olsun canım sağolasın.Snde hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.

illa doktora gitmek istiyorsan 1.5 yıldır korunmuyoruz de yoksa gerisin geri gönderirler, eşinin ürolojiye senin de kadın doğuma görünmen lazım.

Gidicem canım çünkü kafamda deli sorular oluşmaya başladı.öle diyeyim o zaman ben beni geri göndermesinn:KK43: tamam canım sağolasın teşekkür ederim

Yaa aslında bana mı öyle doktorlar denk geldi bilmiyorum ama 6 ayı doldurunca olmazsa gel dediler.
Eşim için de bebek düşünmeye başlayınca her türlü önleme karşı bir muayene olsun dediler. Gerçi eşim olmazsa giderim, şimdiden gitmem dedi ama.
Yani bebeğimiz olmuyor gibi değil de kontrol mantığıyla gidilebilir diye düşünüyorum.

Korunmadan bir sene bekletmisti doktorumbeni. Bir sene ggeçmeden pek birşey yapmıyorlar. Ancak eşini urolajiye görünmesi gerekiyor. Seninde bir sene geçtikten sonra rahim filimi cekiliyor tüpler in acıkmı diye. Allah yardımcın olsun. Herşey dua ya bakıyor. Allah istemeyini bil ben veririm der. İnşallah olur dualarım seninle.

14 haftalık hamileyim tedaviyle iki sene sonunda. Dualarimim seninle. Hic beklemediğiniz bir anla sürpriz olur inşallah. Allah evlat hasretiyle sınamasin kimseyi

Takvimdeki günlerle gerçek yumurtlama günü çoğu zaman uyuşmuyor.
Ovülasyon testi deneyin bence. Doktora gitmek için erken ama illa gideceğiz diyorsanız siz kadın doğuma gideceksiniz, eşiniz ürolojiye gidecek.

Korunmadan bir sene bekletmisti doktorumbeni. Bir sene ggeçmeden pek birşey yapmıyorlar. Ancak eşini urolajiye görünmesi gerekiyor. Seninde bir sene geçtikten sonra rahim filimi cekiliyor tüpler in acıkmı diye. Allah yardımcın olsun. Herşey dua ya bakıyor. Allah istemeyini bil ben veririm der. İnşallah olur dualarım seninle.

Ben bi sene oldu desem yanlış mı olur acaba?Çok dua ediyorum ama tabiki rabbim bilir o ol der ve olur.Sağol canım duanı eksik etme.

Yaa aslında bana mı öyle doktorlar denk geldi bilmiyorum ama 6 ayı doldurunca olmazsa gel dediler.
Eşim için de bebek düşünmeye başlayınca her türlü önleme karşı bir muayene olsun dediler. Gerçi eşim olmazsa giderim, şimdiden gitmem dedi ama.
Yani bebeğimiz olmuyor gibi değil de kontrol mantığıyla gidilebilir diye düşünüyorum.
Takvimdeki günlerle gerçek yumurtlama günü çoğu zaman uyuşmuyor.
Ovülasyon testi deneyin bence. Doktora gitmek için erken ama illa gideceğiz diyorsanız siz kadın doğuma gideceksiniz, eşiniz ürolojiye gidecek.

Doktora gitmek için erken diyorsunuz da ben belki eşimin spermlerinde bi sorun varsa diye de gitmek istiyorum aslında.Ben kadın doğuma gittim bebiş düşündüğümde bir sıkıntı yook demişti.ama 7 ay olunca gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.

X