• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var. lütfen.

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
33
Eşimle zor bir dönem geçiriyoruz. İkizlerim henüz 25 haftalıkkem doğdu şuan küvezdeler . Doktorlar her şeye hazırlıklı olun dedi bununda etkisile ikimizde stresliyiz. Evde her an kavga çıkacak konu arıyor gibiyiz. Beni koruduğunu zannederek çok kırıyor (şiddet yok Ama mesela her gün hastaneye gidip geliyorum kızların yanına buna kendini yoruyorsun beni bekle iş çıkışı alayım seni araba ile beraber gideriz 2 saat dururuz geri geliriz diyor mesela. Ama dayanamıyorum. Onlar orda içim daralıyor evde. Bu sadece örnek ) tamam benimde haksız olduğum yerler var ama zaten zor bi dönemdeyiz. Dün boşanma konusunu açtım çok tepki gösterdi abartma filan diye. Abartıyor olabilirim ama anlayış istiyorum. Sorum şu ki diyelim ki boşandık ikizlerimi bana mı verirler yoksa bi kızımı bana bi Kızımı eşime mi ? Bir de fazla mı abartıyorum.

Neden boşanıyorsunuz anlamadım. Ortada bir sorun yok ki.

Daha yeni doğum yapmışsın. Üstüne üstlük bebeklerin küvezdeymiş. Bu zor günleri eşinle birbirinize kenetlenerek atlatmayı deneyin. Onun da en az senin kadar zorlandığını ve desteğe ihtiyacı olduğunu unutma.

Allah bebeklerine şifa versin tez zamanda kavuşun inşallah. Lütfen bu boşanma fikrini kafandan at.

Durun bir sakin, bu geçici bir dönem.
Oğlum yeni doğan sarılığı olduğunda, tek gece ışık altında beklerken bile eşimle neredeyse birbirimize girecektik "Beni anlamıyorsun" diye. Elbette siz daha çok yıpranıyor, annelik güdülerinizle huzursuzluğunuzu had safhada yaşıyorsunuz. Eşiniz de siz kendinizi paraladıkça, çaresizliğinden sinirleniyor.

Sadece biraz eşinizi dinleyin, sizi biraz rahatlatmasına izin verin. Onu olayların dışına itmeyin, sarılın birbirinize. Şu sıralarda yükselen hormonların sebebiyle sağlıklı bir karar da veremezsin, biraz sabır. Geçecek bu günler.

ne boşanması ne bebekleri vermesi az sakin ! daha bebekler küvezde ikiniz bir olup bebeklerin sağlığını düşünecek yerde birbirinizle dalaşıyorsunuz üstüne boşanma,

Bir durun ya
Siz sag salım cocuklarınızı bır elınıze alında hastanaden...Ondan sonra kavgamı edıyorsunuz, bosaınıyormusunuz , blörfmu yapıyorsunuz yaparsınız önceliğiniz suanda asla ama asla bu olmamalı

Bencede durun sakin olun ikinizde çok streslisiniz. Bol bol dua edin içiniz ferahlasın, inşlaallah evlatlarınız çıkar hastaneden

Annesiniz haklısınız aklınız kalıyordur. Ama güzellikle konuşup halledilmeyecek sorununuz yokki. Boşanmayı düşünmeyin derim

Boşanmak için bana göre şiddet, hakaret ve şiddetli geçimsizlik olması gerekiyor. Öyle kolay değil.

Şimdi bebekleriniz bu durumdayken birbirinize daha çok destek olmanız gerekiyor. Belli ki ikiniz de zorlanıyorsunuz haklı olarak. Eşiniz size, siz eşinize destek olmalısınız. Ayrılmak konuşulacak en son konu olmalı şu durumda.

İkizlerim upuzun bir süre kuvozde kaldı.
Aynı yollardan geçtim.
Çook zor bir süreç.
Stres sinir hat safhada, haklısınız.
Ama eşinizle papaz olacak bişey yok.
Orada yatan ikinizin bebekleri, ikiniz de streslisiniz, endişelisiniz.
Birbirinizi anlamaya çalışın lütfen.
Başka ciddi problemleriniz yoksa boşanmayı dile getirmeyin.
Daha kucağınıza bile almadığınız evlatlarınızı ayırmayı düşünmeyin.
Bilinki bu dönem geçici.
Sağlıkla eve bir gelsinler de herşey yoluna girer inşallah.

ikiniz de gerginsiniz

bu nedenle boşanılmaz

sağlıklı bebeklerden sonra bile bu tarz olaylar yaşanıyor ki sizinkiler daha minicikler ve küvözdeler

boşanma vs olmaz şimdi

ayrıca da birini birine birini birine vereyim olur mu hiç mantıklı mı

daha kucak bebeği bile olamamış 25 haftalık bebeyi babasına verseler nasıl bakacak

sakin olun

psikolojik destek alın zira o hastane süreçleri kolay değil

Bazı hastanelerde premature ve küvözde kalan bebeklerin annelerine psikolojik destek veriliyor
Hastaneye sorun isterseniz

Zor dönemden geciyosunuz kavga etseniz dahi destekçi olmalısınız birbirinize evlilik bu ne hemen boşanmak filan şu an böyle şeyleri unutup bebeklerinize odaklanın inş en kısa zamanda eve beraber dönersiniz

Bu fevrilikle giderse kocasını da boşayabilir korkarım. Umarım aklı selim davranır bebeklerini de sağlıkla evine götürür tez zamanda.
Şu an çok zor durumda ama dediğiniz gibi çok fevri
Daha doğum yapalı çok olmadı
Yanlış bilmiyorsam bu hafta yaptı
Ama önünde daha çok zaman var sabırlı olmalı
İnşallah bebeklerine kavuşur sağlıkla da geçer herşey

Back
X