Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba adetim 22 sinde bitti gayette düzenli olur 27 başladım dün koyu gördüm ama diger çizgi kadar degil ve ayın 3 normalde pik günü olması lazım uygulamaya göre sizce olmuş mu yumurtlama 19 unda ader olacagım?
tamam canım kaçırmış sayılmazsın o zaman bı daha ki inşallah bu ay hamile kalmışsındır gerek kalmaz adetten sonraki gün başla o gün yumurtlayan bile gordum ben
tamam canım kaçırmış sayılmazsın o zaman bı daha ki inşallah bu ay hamile kalmışsındır gerek kalmaz adetten sonraki gün başla o gün yumurtlayan bile gordum ben
canım benimde asla aynı şekilde koyuluğum olmadı en koyu gördüğüm günü değerlendirdim öncesi ve sonrasını da çok şükür şuan hamileyim laboquick kullandım ben de tam pik görmemiştim
canım benimde asla aynı şekilde koyuluğum olmadı en koyu gördüğüm günü değerlendirdim öncesi ve sonrasını da çok şükür şuan hamileyim laboquick kullandım ben de tam pik görmemiştim