Yardımınıza ihtiyacım var

Nisagul201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
63
13
3
33
Mrhabalar bayanlar aranızda yeniyim ve sizlere sormak istediğim bi konu var tarlusal kullanarak 19 martta regl gördüm bir hafta ama az az 3 4 gün sonra tekrar normal şekilde bi hafta yine gördün regl . 3.5 cm kıstım varmış geçenlerde gittim kist 4.5cm olmuş beta hcg 0.100. 0.5.3 çıktı birde progesteron teslim 3.87 ben neye göre hamilelik tarihi hesaplanan ve hamilelik ümidim varmı

Hamilelk yok canm test sonucuna göre. O düzensiz adetnde kistten dolayı istersen soğan suyu dene

Yani bi daha test yapmaya gerek yokmu dur bu progesteron da çıkan sonuca takıldım 3.87 ne demek ki bu

O konuda bilgim yok canm doktoruna sor istersen . Bence yok diğer adet dönemin geçerse yaparsn

Doktor bişey anlatmayın a kaç gündür kendimi yiyorum ne dediği anlaşılmadı hiç doktorun tarlusal verdi dedi işte biraz bekle olmazsa birdaha test yap kullan dedi

Gebelik olabilmesi icin progesteron hormonunun 10'un uzerinde olmasi gerekiyor. Sizde gebelik yok bhcg de 0 cikmis zaten doktorun verdiği ilaclari kullanin. En kisa surede hamile kalirsiniz insallah.

İnşallah teşekkür ediyorum çok .. bende bi ümit işte diyordum aceba varmı devamlı bişeyler araştırıyorum geç dollenme falan filan kendi kendime ümit ediyorum sanırım

Hayırlı akşamlar reglim in 3.gunu klomene başladım sabah akşam fakat ertesi gün kanamam kesildi ve bugünde kasigim da iğne batması gibi küçük küçük batmalar var neden aceba
Daha 4.5 yıl önceden kullandım ama böyle bi sonuç olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…