Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağ salim kucağına alırsın inş bebişi. Kayra'nın yanına uyan bir isimde gelmedi aklıma, kayra çağan kulağa daha kolay söyleniyor gibi geldi ama söylerken hepsinde bir zorlama var gibi az daha bakalım yazan oldukça gelir aklına birşeyler. Yusuf Kayra, Mehmet Kayra, Kayra Han... Sanki böyle başına isim daha güzel yakışıyor gibi.
Sağ salim kucağına alırsın inş bebişi. Kayra'nın yanına uyan bir isimde gelmedi aklıma, kayra çağan kulağa daha kolay söyleniyor gibi geldi ama söylerken hepsinde bir zorlama var gibi az daha bakalım yazan oldukça gelir aklına birşeyler. Yusuf Kayra, Mehmet Kayra, Kayra Han... Sanki böyle başına isim daha güzel yakışıyor gibi.
Canım eşim ve oglum ilk ismi KAYRA olsun diyorlar.bende senin gibi başına bir isim daha uygun olur diye düşündüm ama onlar öyle isteyince ikinci ismi ben koymak istiyorum.önerilere açığım.isim bulmak gercekten zormus ya.
Oğlum diyor ki anne benim ismim tek kardesiminde tek olsun ne oluroglumun adı kağan.o yüzden ben de ÇAĞAN istemistim.ama onlar illa KAYRA diyor.yanına ÇAĞAN olsun diyorum.oglum da ağlıyor tek isim olsun diye