Doğuma Hazırlık yardımınıza ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim?

• Kayra ÇAĞAN

OY: 5 71,4%
  • kayra ÇINAR

OY: 1 14,3%
  • kayra URAS

OY: 1 14,3%
  • kayra BALER

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

leylimley33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
879
585
53
46
Kızlar nasip olursa bir oglum daha olucak.esim ve oglum KAYRA olsun dediler.bende yanına isim arıyorum.anketle bana yardımcı olurmusunuz?

Sağ salim kucağına alırsın inş bebişi. Kayra'nın yanına uyan bir isimde gelmedi aklıma, kayra çağan kulağa daha kolay söyleniyor gibi geldi ama söylerken hepsinde bir zorlama var gibi az daha bakalım yazan oldukça gelir aklına birşeyler. Yusuf Kayra, Mehmet Kayra, Kayra Han... Sanki böyle başına isim daha güzel yakışıyor gibi.

Son düzenleme:
Canım eşim ve oglum ilk ismi KAYRA olsun diyorlar.bende senin gibi başına bir isim daha uygun olur diye düşündüm ama onlar öyle isteyince ikinci ismi ben koymak istiyorum.önerilere açığım.isim bulmak gercekten zormus ya.

Oğlum diyor ki anne benim ismim tek kardesiminde tek olsun ne oluroglumun adı kağan.o yüzden ben de ÇAĞAN istemistim.ama onlar illa KAYRA diyor.yanına ÇAĞAN olsun diyorum.oglum da ağlıyor tek isim olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…