• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacım var

Aydininaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
4
0
1
28
Öncelikle merhaba allahın selami üzerinize olsun inşallah benim bir derdim var hepinizden yardım bekliyorum psikolojim çok bozuk olumlu şeyler yazarsanız çok mutlu olurum benim 7 aylık bir ilişkim var ama ailesi beni istemiyor başlarda hiç istemiyorlardı ama erkek arkadaşım baş kaldırınca annesi allah büyük allah sizi birbirinize yazmissa biz ayiramayiz demiş adam akıllı evinde beklesin demiş ama tabi kesin konuşmuyor askerden sonra kısmet diyor erkek arkadaşımı çok boguyorum sürekli ağlıyorum bekle diyor bana güven diyor sizler ne diyorsunuz

Çok üzülüyorum istemediğimi bilmek beni çok uzuyor askerden geldiğinde olmaz derlerse ne yaparım diye düşünüyorum

Çok üzülüyorum istemediğimi bilmek beni çok uzuyor askerden geldiğinde olmaz derlerse ne yaparım diye düşünüyorum
İstemiyorsan zor o iş. Hele de çocuk sana naklen yayın yapıyor. Allah bilir yası da küçüktür. Bence boşver unut gitsin. Seni isteyenlerle gel oynaya evlen

ailesi istemediği için senden vazgeçerse, seni çok sevmiyor demektir.
yoluna bakarsın.

Ne diyelim bacim allah yardımcın olsun otur bekle kaynana adayın ne zamn uygun görürse olur sizin is sende buraya konu açarsin kV de bıktım, kv beni delirtecek, kv her şeye karışıyor diye... Ya allah aşkına Benim kv bEni seviyordu karşı çıkmadan evlendik sonuç husran istenmeyen biri olarak evlenme cesaretini nasıl gösteriyorsunuz anlamıyorum ben kesinlikle istenmedigm aileye gelin olmazdım çok Gurur kırıcı

Öncelikle merhaba allahın selami üzerinize olsun inşallah benim bir derdim var hepinizden yardım bekliyorum psikolojim çok bozuk olumlu şeyler yazarsanız çok mutlu olurum benim 7 aylık bir ilişkim var ama ailesi beni istemiyor başlarda hiç istemiyorlardı ama erkek arkadaşım baş kaldırınca annesi allah büyük allah sizi birbirinize yazmissa biz ayiramayiz demiş adam akıllı evinde beklesin demiş ama tabi kesin konuşmuyor askerden sonra kısmet diyor erkek arkadaşımı çok boguyorum sürekli ağlıyorum bekle diyor bana güven diyor sizler ne diyorsunuz
Kaderinde o varsa kendilerini yirtsalarda boş kaderinde yoksa da kendini yirtsanda boş ayrıca o olmasa ada hayat sonu değil

neden istemediklerini anlatmamışsınız

nasipse olur zaten niye kendini harap ediyosun evvela kısmet evvela kader demisler .
her nasip vaktine esirdir zamanını bekle kendinide onuda boğma ..

Muhtemelen asker dönüşü sizi terk edecek ve ailesinin uygun bulduğu biriyle nişanlanacak.

Neden öyle dediniz
Kırmak için söylemedim ama bu mevzular genelde buna bağlanıyor. Ailesinin şu anlık sakinliği sevdiceğinizin askere gidecek olmasından zaten.
Orada sizi unutur diye düşünüyorlar. Erkek arkadaşınız askerdeyken de arayıp arayıp münasip buldukları kızı methedecekler. İlk başta dirense de annesi sütümü helal etmem deyince erkek arkadaşınız sizden vazgeçecek...
Buma benzer tonla konu okuduk burada.

Back
X