Yardımınıza ihtiyacım var

Mavivioletta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
128
173
18
27
Sizlerin bana yardım etmesine çok ihtiyacım var.Tesettürlü ben mi yoksa başı açık ben mi bilmiyorum.Lütfen yargılamayın.Tesettürün yakışıp yakışmadığını merak ediyorum.Fakat kendimi açık daha çok beğeniyorum. Buraya fotoğraf koyamam ama sizler ile iletişime geçip sizlere fotoğraf atıp bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.İyi niyetinize güveniyorum
 
Bence ‘hangisi ile daha güzelim ‘ değil ‘Hangisi ile daha uyumlu olabilirim’i sorgulamanız gerek.
Sorumluluklarını yerine getiremeyeceksiniz , dünya güzeli olacak şekilde de yakışsa size yine de kapanmayın ☝🏻
 
Yaşın saniyorum küçük .. tesettur öyle birşey değil güzel kardeşim. Şuanda çoğu kişi seni eleştirecek çünkü eleştiri olabilecek bi soru sormuşsun .. yazdım sildim kalp kirmakta iyi değil çünkü. . İnşallah bu soruyu sorduğunà mahçup olduğun gün gelir .
 
Eşiniz ve ailesi istiyor diye kapatmayın başınızı.
Başörtü yakışıyor diye takılmaz ki.
Size hiç saygısı olmayan adamla ısrarla ve kendinizden ödün vere vere nereye kadar devam edeceksiniz?
 
Yargılamak ne haddimize.
Ama güzel duruyor diye tesettür takılır mı? İnanç kaynaklı bir örtü değil midir?
Ha aileden gelen alışkanlık sebebiyle ya da çevre yüzünden takacaksanız burada da yakışıp yakışmaması değil zorunluluk giriyor devreye sanırım.
Keyfen takılmaz ki. Biraz daha mı açsanız konuyu acaba?
 
Yakışıyor veya yakışmıyor diye takmak biraz eziyete dönüşebilir bence cunku bu renk degil ki yakışıyor yakışmıyor diyelim ona gore secelim.

7-8 yil kadar aile baskisiyla kapandım. Zorla kapatılmak cok kotu birsey, 5 sene kadardır da açığım. Ikisini de tatmis biri olarak hangisinin icindeyken kendini RAHAT ve KENDIN GIBI hissediyorsan onu tercih et.
 
Kendinizi hangi sekilde rahat hissediyorsaniz o sekilde giyinin. Kapaninca daha guzel olmayabilirsiniz, amac da guzel olmak degil zaten. Amac kendinizi rahat ve özgür hissetmek bence
 
Yakismasindan ziyade ben bu sorumluluğu taşıyabilir miyim diye düşünün. Aile baskısıyla 7 sene tesettürlüydüm. Ama ilk günden beri taşıamıyordum ağır geliyordu. Rahat değildim. Mutlu hiç değildim. 15imden 21ime kadar her günüm benim için tam anlamıyla boğucuydu. Içinden geldiği gibi ol .nasıl mutlu oluyorsan.
 
Sizlerin bana yardım etmesine çok ihtiyacım var.Tesettürlü ben mi yoksa başı açık ben mi bilmiyorum.Lütfen yargılamayın.Tesettürün yakışıp yakışmadığını merak ediyorum.Fakat kendimi açık daha çok beğeniyorum. Buraya fotoğraf koyamam ama sizler ile iletişime geçip sizlere fotoğraf atıp bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.İyi niyetinize güveniyorum
aHH Ahh dünya nelerle uğraşıyor canım ya.Sen Allah ın emrine mi yoksa yakışıp yakışmadığına mı bakıyorsun.Bu kadar kafaya takma nasıl içinden geliyorsa öyle yap
 
Sevgili arkadaşım ben tesettürlü değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapıyorum. Bir ara kapandım ama o sorumluluğu taşıyamadım malesef. Keşke devam edebilseydim. Tesettürü yanlış anlamışsın sanki. Tesettür yakışıp yakışmamakla ilgili değil inanaçla ilgilidir. Ben ne yalan söyleyeyim tam anlamıyla tesettürlü bir bayan gördüğümde namaz kılmıyorsa (özel gününde olmadığından eminsem) şaşırıyorum açıkçası. Böyle bir sorumluluğu taşıyabilen bir insan ibadetini de yerine getirir diye düşünüyorum elimde olmadan. Yakışıp yakışmamasına değil inanç olarak ne durumdasın ona göre seçimini yap istersen. Sırf yakıştığını düşünerek kapanmak doğru değil. Başörtüsü o mu bu mu diye seçebileceğin öylesine bir kıyafet ya da aksesuar değil bütün bir teslimiyetin göstergesi bana göre.
 
Ben de aciktim 18de simdi 22 yasindayim evliyim ve kapaliyim iyiki kapanmisim keske ilk bastan boyle olsaymisim diorum marifet acik olup kendini disari gostermek deilki bu dunyanin obur dunyasida var unutmayalim ki
 
Back
X