Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, öncelikle cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Adetlerim 26 günde bir düzenlidir. Reglimin 10.günü yaptığım ovulasyon testlerimi ekliyorum. Birkaç gün sonra yumurtluyorum diye düşünüyordum aklım karıştı. 2.çizgi tamamen silikleşmemesi ne anlama geliyor acaba?
Eki Görüntüle 3380141 Eki Görüntüle 3380143
Eki Görüntüle 3380144 Eki Görüntüle 3380146
Ben de yeni deniyorum, çok teşekkür ederimMerhaba ovulasyon hic denemedim.
Konu yukarda kalsın diye cvp yazıyorum.
Hafif bi silikleşme var fakat yine de net görebiliyorum, değerlendirmeye devam o halde. Teşekkür ediyorumbazengeç yumurtlayabiliyoruz testler bu yüzden var. Silikleşmemesi hala yumurtlamanın devam ettiğini gösteriyor. Sen bu günleri ve testin silikleşene kadar devam et test yapmaya. Silikleştiği gün de değerlendir.
Ama bugün çatlamış gibi görünüyor. Bu testler hassas olduğu için hafif silik çıkabilir. Bugün den sonra daha da azalarak silikleşir. Sen en koyu çizgiyi dikkate albazen geç yumurtlayabiliyoruz testler bu yüzden var. Silikleşmemesi hala yumurtlamanın devam ettiğini gösteriyor. Sen değerlendir bu günleri ve testin silikleşene kadar devam et test yapmaya. Silikleştiği gün de değerlendir.
Hala şansım var o halde? Geç kalmadım sanırım, 6 aydır deniyoruz o yüzden biraz endişeliyim.Ama bugün çatlamış gibi görünüyor. Bu testler hassas olduğu için hafif silik çıkabilir. Bugün den sonra daha da azalarak silikleşir. Sen en koyu çizgiyi dikkate al
Stres yapmamaya çalışıyorum ama insanın elinde olmuyor bazenBugün değerlendir tek ilişkiyle bile hamile kalan var. Yumurtan hala yaşıyorsa tutma şansın yüksek. Biz kendimizi şartlıyoruz hamile kalmak için stres yapıyoruz ve stres kadar etkiliyor ki olacağı varsa da olmuyor. Sen stres yapma güzel şeyler düşün emin ol ki kucağına alacaksınRabbim gönlündekini versin umarım canım
Sizin çarşamba olmuş yumurtlamanız, adetinizin 11.günü oluyor sanırım. 26 günde bir adet olan birisi için normal bir zaman. Sizin adetinizin 10-15 arası günlerini değerlendirmeniz gerekir. Adetten 14 gün önce ortalama olarak yumurtlama gerçekleşir bu da sizin için 12.gün demektir. 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ihtimal yüksek demektir.
O kadar açıklayıcı olmuş ki, harikasınız çok teşekkür ediyorum. 10-15i arası değerlendirmeyi aklımda tutacağım♥Bu arada asıl önemli olan yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günüdür. Burada kadınların neredeyse hepsi çatlama gününün önemli olduğunu yazıyor ancak bu yanlış. Çünkü önemli olan yumurtlama gerçekleşip çatlama olduğunda spermin orada hazır bulunmasıdır. Araştırmalara göre yumurtlamadan bir gün önce girilen ilişkiyle hamile kalma şansı %26 yumurtlama günü %20, bir gün sonrası %15.