- Konu Sahibi isabella21
-
herkeze merhaba..
benim bir sorunum var yardimlarinizi bekliyorm..
2 yillik bir iliskim var , basta ne kadar farkli oldugumuzu gormeme ragmn ask gozumu kor etti va basladik.. ilk zamanlar cok guzeldi ama zamanla problemler , sorunlar basladi.. sorunumuz su.. erkek arkadasim dogulu, ailesinin akrabalarinin resimlerini gordum ve telefonla konustugumuzda, konusmalarina sahit oldm.. o kadar farkliyizki anlatamam.. ben normal modern bir ailenin kiziyim ama onlar asiri kapali dogulu iste.. napmam gerektigini bilemiyorm.. 1 yil sonra okulum bitiyor.. ciddi dusunuyoruz , ama aklimda soru isaretleri var.. kendiside cok kiskanc yani bilmiyorm napmam gerektigini.. aranizda ewli bayanlarda var.. sizlerden yardim istiyorm.. napmaliyim. seviyorum ama huzursuzum cok farkliyiz ileride pisman olurmuyum.. ayrildik birkac kez hayattan koptum hic birseyden zevk alamadim , o olmazsa sanki bidaha ne evlilik nede iliski dusunebilirim gibime geliyor buda beni korkutuyor hayat tek basina gecermi? cok aci cekiyorum ayri oldugumzda.. o kadar alismisimki birde ayni okudayiz surekli goruyorum.. napmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum.. bilsemki unutabilcegimi suan ayrilicam ama cok zayifim..[/:gitme:
herkeze merhaba..
benim bir sorunum var yardimlarinizi bekliyorm..
2 yillik bir iliskim var , basta ne kadar farkli oldugumuzu gormeme ragmn ask gozumu kor etti va basladik.. ilk zamanlar cok guzeldi ama zamanla problemler , sorunlar basladi.. sorunumuz su.. erkek arkadasim dogulu, ailesinin akrabalarinin resimlerini gordum ve telefonla konustugumuzda, konusmalarina sahit oldm.. o kadar farkliyizki anlatamam.. ben normal modern bir ailenin kiziyim ama onlar asiri kapali dogulu iste.. napmam gerektigini bilemiyorm.. 1 yil sonra okulum bitiyor.. ciddi dusunuyoruz , ama aklimda soru isaretleri var.. kendiside cok kiskanc yani bilmiyorm napmam gerektigini.. aranizda ewli bayanlarda var.. sizlerden yardim istiyorm.. napmaliyim. seviyorum ama huzursuzum cok farkliyiz ileride pisman olurmuyum.. ayrildik birkac kez hayattan koptum hic birseyden zevk alamadim , o olmazsa sanki bidaha ne evlilik nede iliski dusunebilirim gibime geliyor buda beni korkutuyor hayat tek basina gecermi? cok aci cekiyorum ayri oldugumzda.. o kadar alismisimki birde ayni okudayiz surekli goruyorum.. napmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum.. bilsemki unutabilcegimi suan ayrilicam ama cok zayifim..[/:gitme:
yavrum senin derdin doğulu batılı değilki
sen baştan ilişkini kabullenememişsin
şimdiden utanıyorsun
evlenirsen neolacak
çoluğa çocuğa karışırsan
ya onun ailesi evinize gelince
ayrılda çocuk daha fazla ümitlenmesin evlilik hayalleride kurmasın
hem bence doğululuk batılılık önemli değildir
önemli olan insan kendini ne kadar geliştirmiş eğitmiştir
arkadaslar cok tsk ederim cevaplariniz icin.. YANLIS ANLASILDM GALIBA.. tabikide butun dogulular bir olmaz ben onu kucumsemek icin kesinlikle demedim benim baba tarafimda dogulu.. ustune basa basa soylememin sebebi dogulular hani orf ve adetleri bizden cok farkli anlaminda dedim.. herkezin memleketine kulturune saygim sonsuz yoksa.. yanlis anlamayin.. ben ileride problem olucagini dusunuyorm.. anneme anlatamiyorum biraz citlattim gibi ama o cok karsi kultur farkina cunku babamin ailesi ve annemin aileside cok farkli ve annem hep cekmistir babamin hal ve tavirlarindan.. annem ve babam istemez eminim.. ve ztn dusunceleri okulun bitmeden sakin evlilik dusunme.. universitem 1 yil sonra biticek.. 2 yilda master yapicam insallah.. 3-4 yil daha boylemi devam edicek? cok alistim ona onsuz bir hayat dusunemiyorm.. cok caresizim bagimlilik gibi birsey.. sizce psikolojik destek alsam biraz daha hafiflermi..
cnm utanmak degil.. benim sorunum bu degil.. etrafinizda goruyorsunuz mantigi birakip evlenip sonradan cok pisman olanlari bende o yuzden soyluyorm.. cok seviyorm ama anlasamiyoruz herseyimiz farkli
tatlım sen bu çocuğu tanımadan etmeden paldur küldür hadi ilişki yaşalım diyemi çıktın ?? bilmiyormuydun baştan memleketini düşüncesini tarzını ailesini??
cnm utanmak degil.. benim sorunum bu degil.. etrafinizda goruyorsunuz mantigi birakip evlenip sonradan cok pisman olanlari bende o yuzden soyluyorm.. cok seviyorm ama anlasamiyoruz herseyimiz farkli
aşırı kapalı doğulu işte
bu laf çok hoşuma gitmedi çünkü ben de aşırı kapalıyım
doğulu olmak da suç gibi bahsetmişsiniz
burada dediğiniz gibi doğulu ve kapalı bir sürü bayan var
lütfen dikkat..
kültür farkı olarak görmeyip kültür zenginliği olarak görsenizkafanızda hiçbir problem olmaz bence..
cnm bana basinda daha 2 haftadir gorusurken ayrilalim biz cok farkliyiz sen benle yapamazsin dedi.. ilk bastaydik.. gozum kor olmustu yapamadim sacmalama ne onemi var dedim ve o zaman 19 yasindaydim daha kucuktum zaman ilerledikce mantigim agir basmaya basladi.. suan bu kadar sorun yasiyorken ileride nasil olucaz diye dusunmeye basladm ..
yavrum senin derdin doğulu batılı değilki
sen baştan ilişkini kabullenememişsin
şimdiden utanıyorsun
evlenirsen neolacak
çoluğa çocuğa karışırsan
ya onun ailesi evinize gelince
ayrılda çocuk daha fazla ümitlenmesin evlilik hayalleride kurmasın
hem bence doğululuk batılılık önemli değildir
önemli olan insan kendini ne kadar geliştirmiş eğitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?