Yardımınıza ihtiyacım var :(

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Öncelikle herkese selamlar...size,büyüklerime danışmak istedim :) ben 16 yaşında bi genç kızım ve aynı okulda benden bi yaş büyük eski erkek arkadaşım var.Temmuzda ayrılmamıza rağmen hala bana mesajlar atıyor,mesajlar genelde havadan sudan konuşma içeriyor bazen geçmişimize değiniyo ufak laf cambazlıkları filan :2: veya facebooktaki fotoğrafımı beğenip güzel olduğunu filan söylüyor,okulda bazen geliyo konuşuyo ama çok az bi konuşma geçiyo genelde.yine mesaj attı iki gün önce dün de facebooktan yazdı anlam veremiyorum ne yapmaya çalıştığına dair ,hani başka birini bulamadı o yüzden geldi yazıyo diyorum ama sanmıyorum da çünkü okula göre gayet yakışıklı ve zeki bi çocuk istese çok rahat bulabilir ve bizim okulumuz iki bin kişilik öyle çok dert ediceğini sanmıyorum.diğer türlüsü de saçma geliyo unutamadı o yüzden yazıyo filan. ikisi de saçma anlam veremiyorum ya napıcağımı şaşırdım hani bi amacını öğrensem kötü veya iyi, sorun kalkıcak içim rahatlıycak böyle ikilemden nefret ediyorum :( lütfen bana akıl verin,şimdiden çok teşekkür ederimm :3:

keşkeee :) ama emin olamıyorum her gün mesaj atmıyo mesela dün facebooktan yazdı demiştim ya önceki gün konuşamadık zamanm yoktu :) dedi ben de sorun değil ;) demiştim ama cevap vermedi sonra da çıktı,anlamsız geliyo yani hem kendisi yazıyo hem kendisi cevap vermiyo çok ilginç :(

ayrılmışsın neden hala eski sevgilinle konuşuyorsun ki?eski sevgiliden dost mu olunur?olunamayacağına göre çocuk pişman olmuş kıvranıyor belli ki...hem biteli 7 ay olmuş niye hala aklını bulandırmasna izin veriyorsun ki?restini çek,açık açık sor.bir şey ya vardır ya da yokturr.kendini boş yere umutlandırıp yeniden üzülme canım benm yaaa...yazık değil mi sana

Son düzenleme:
ayrılmışsın neden hala eski sevgilinle konuşuyorsun ki?eski sevgiliden dost mu olunur?olunamayacağına göre çocuk pişman olmuş kıvranıyor belli ki...hem biteli 7 ay olmuş niye hala aklını bulandırmasna izin veriyorsun ki?restini çek,açık açık sor.bir şey ya vardır ya da yokturr.kendini boş yere umutlandırıp yeniden üzülme canım benm yaaa...yazık değil mi sana
çok haklısınız,açıkcası ondan ilgi görmek hoşuma gidiyo belki bi şans daha filan.. ama yok ya eğer bi şansı daha hak etseydi bitmezdi diyorum ama içim bi garip engel olamıyorum,bi de okulda her dakika karşılaşmak insanı çok kötü yapıyor

canım madem ayrıldın neden facebookta tutuyorsun ki bitir orda da arkadaşlığını çocukça oyunlar yapmazsına izin verme gerekiyorsa değiştir hattını da olsun bitsin

Back
X