O benim sadece 1 senedir tanıdığım biri ama ilk gördüğüm günden beri seviyorum onu fakat ondan bu zamana kadar bir şey görmemiştim.. ailecek tanışıyoruz annesiyle ablasıyla aram mükemmel kendi evlatlarından ayrı tutmuyorlar ve ben bir gün onlara otrmaya gittiğimde onun bir sevgilisi olduğunu öğrendim çok ağladım sızladım ama bi süre sonra geçti atlattım.Fakat yinede seviyor insan beni ona çeken çok farklı bir şeyler var.Ayrılmışlar kızla ne zaman bilmiyorum. Birkaç ay öncede askere gitti ve sonra beni facebooktan ekledi yaklaşık bir ay hiçbir şekilde konuşmadık sonra ablasını bahane ederek yazmaya başladı her açık gördüğünde beni şimdi aramız çok iyi hatta beklentilerimin o kadar üzerinde ki kendimi rüyada gibi hissediyorum hep arıyor beni mektup istedi benden bugün aradı ve buraya geleceğini söyledi gerçi buluşalım demedi ama olsun ben umutlandım normalde telefona ihtiyacım yok sevgilim olmadığı için demişti daha ilk konuşmalarımızda şimdi dedi ki yakında telefona ihtiyacım olucak falan ben çok umutlandım öyle ki akşam onu düşünüp yatıyorum sabah onu düşünüp kalkıyorum benimle konuşmak için int. giriyor hiç çıkmak istemiyorum diyor aramızda bir şey var ama nereye gidicek bilmiyorum daha..benim tedirginliğim acaba askerde yalnız kaldığı için mi beni aradı sorusu beynimi resmen kemiriyor..fakat öte yandan beni bu konuda kullanmaz çünkü dediğim gibi ailelerimiz çok yakın ve az çok tahmin eder yani böyle bir şey yapamayacağını ama yinede korkuyorum ya kendi bile farkında değilse ama böyleyse diye kızlar lütfen yardımcı olun siz ne diyorsunuz