Yardımınıza ihtiyacım var

telefonla söyleyip ben gizli bir dost mu desin :)

vallahi iyi düşünmek lazım.... önce söyleyip söylememeye karar verilmeli, ondan sonra karar söylemek yönünde olursa o yönde düşünülüp nasıl söyleneceği konuşulmalı bana kalırsa..
ahizeyi bir mendille kapatsın falan :)
aslında konu hep aynıdır, kendimize olunca bana söylenmesini isterdim deriz. başkasının hayatı olunca karışmak istemeyiz, yuva yıkılsa o çocuk perişan olsa, kadın intihar etse, ya da bilmesem daha iyiydi dese? ne bileyim her yönüyle düşünmek lazım karar verdikten sonra her yol bağdat :)

Ne kadar vicdan desen de...Aslında sevgilini cezalandırmak için yapmak istiyorsun.
Bir de ayrılmanıza diğer kızla konuşması sebep olduğu için,kızdan intikam almak istiyorsun.
Bence bu olaya sırf bu sebeple karışmamalısın.

ahizeyi bir mendille kapatsın falan :)
aslında konu hep aynıdır, kendimize olunca bana söylenmesini isterdim deriz. başkasının hayatı olunca karışmak istemeyiz, yuva yıkılsa o çocuk perişan olsa, kadın intihar etse, ya da bilmesem daha iyiydi dese? ne bileyim her yönüyle düşünmek lazım karar verdikten sonra her yol bağdat :)

ya o dedikleriniz de mantıklı, yuva yıkan o aldattığı kadın değil de bizim ahlaksızlığa göz yummayan arkadaşımız oluverir... ondan yana şüphem yok zaten :)

ama yine de insan susmak istemez ki... bir konuda daha yazmıştım inançlı insanlarız hepimiz, yarın kadın hesap sorsa biliyordun da neden ihanetime göz yumdun diye?

bir de şu var, konu sahibi sevgilisi buna tepkisiz kaldı diye ayrılıyor... ee kendi de tepkisiz kalmış oluyor sustuğu durumda :)

Eski Sevgilini konuştur. Ses kaydediciye kaydet. Sonra konuşmayı kadına postala.

Sakın susma. Bu yükün altından kalkamazsın. Söyle içinde kalmasın. Senin başın ağrıyacagına onlar düşünsün. Ama sakın kanıtsız da bulaşma, kaale alınmazsın.

Susarsan sevgilinden farkın kalmaz .

cnm bence bi şekilde öğrenmesini sağla, o ş.....in masum olmadığını bilsin,, zavallı kadın kocasına güveniyordur el üstünde tutar ama bilmez gerçeği yazık günah,, onunda kızı varmış ben seyirci kalamazdım bu duruma

Back
X