• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza İhtiyacım Var.

Restina

05.01.2010 :)
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
138
1
46
Çanakkale
Hayatımda üç senden fazladır görüştüğüm biri var. onun içindaha öncee konu açmıştım. hala devam ediyoruz ama son zamnlarda beni fazla sıkması beni ondan uzaklaştırdı.ben ona koşulsuz bağlıyken brden soğudum ama hala deli gibi seviyorum ya da alışkanlık bilemiyorum.
onunla bu sorunları yaşarken karşıma biri çıktı;beni mutlu etti,güldürdü beni en zor zamanlarımda hep yanımda oldu,birlikte vakit geçirmeye başladık,karakter olarak çok sevdim kendisini.
sonra o bana aşık olduğunu söyledi. kendimi geri çektim biraz ama ondan kopamadım. çok kez konuşamayı kesmeye çalıştım ama hayatım çok anlamsız geldi gerçekten çok üzüldüm dayanamadım yine konuşmaya başladık. ama sevgilimlede aramızı düzelttik. yanı sözde. çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum..

Kendini kandırma bence, sevgilini sevmiyorsun.
Gerçekten seviyor olsan başkasına ilgi duyamazdın.
Ve sevgilinle beraberken başkasıyla vakit geçiriyorsun buda büyük bir hata olmuş.
Bence artık o imzanı kaldır ordan ve sevgiline daha fazla ihanet etme..

Kendini kandırma bence, sevgilini sevmiyorsun.
Gerçekten seviyor olsan başkasına ilgi duyamazdın.
Ve sevgilinle beraberken başkasıyla vakit geçiriyorsun buda büyük bir hata olmuş.
Bence artık o imzanı kaldır ordan ve sevgiline daha fazla ihanet etme..

vakit geçirmek bir arkadaş topluluğuyla beraber .. sevgilimi sevdiğimden eminim.
yaşım daha küçük doğru kelimeler kullanmamış olabilirm kimseye saygısızlık yapmak gibi bir isteğim elbette yok.
sadece doğruyu görmek objektif bakışlarla kendimi ikna etmek istedim. arkadaşlıktan öte br konuşmam yok tabiki o kişiyle.

amin,cümlemize. her beşer bir gün şaşar demişler.

Bak şimdi 'hiç kimse sınanmadığı suçun masumu olamaz' biliyorum.
Ama sen erkek arkadaşının seni fazla sıktığından dem vurup bir başkasıyla hoş vakit geçiriyorsun.
Erkek arkadaşına aşık olduğunu belirtip diğeri ile uzaklaşamadığını söylüyorsun.
Sencede yaman bir çelişki yok mu?
Bence biraz daha basiretli bir bakış açısına ihtiyacın var.

Bence sız ne ıstedıgınızı bılmıyorsunuz:19:hem sogudum, hem delı gıbı sevıyorum, dıyosun:ssz:hemde gıdıp baskasına ılgı duyup zaman gecırıyosun sımdıde eskısıyle aramızı duzelttık dıyosun.
bu ne perhız, bu ne lahana tursusu?bır kalpte 2 ınsan sıgmaz:31:

Bak şimdi 'hiç kimse sınanmadığı suçun masumu olamaz' biliyorum.
Ama sen erkek arkadaşının seni fazla sıktığından dem vurup bir başkasıyla hoş vakit geçiriyorsun.
Erkek arkadaşına aşık olduğunu belirtip diğeri ile uzaklaşamadığını söylüyorsun.
Sencede yaman bir çelişki yok mu?
Bence biraz daha basiretli bir bakış açısına ihtiyacın var.

ben öyle bir bakış açısına ihtiyacım olduğu için bu konuyu açtım.
o diğer kişi abi gibi kardeş gibi ama hep yanımda olsun istiyordum o kadar onu üzmek istemedğimden nasıl konuşmayı kesebilirm acaba?

Bence sız ne ıstedıgınızı bılmıyorsunuz:19:hem sogudum, hem delı gıbı sevıyorum, dıyosun:ssz:hemde gıdıp baskasına ılgı duyup zaman gecırıyosun sımdıde eskısıyle aramızı duzelttık dıyosun.
bu ne perhız, bu ne lahana tursusu?bır kalpte 2 ınsan sıgmaz:31:

diğer kisi için m. diye bahsedeceğim.
m. için içimde aşk gibi bir duygu yok sadece arkadaş olarak bağlanmıştım.

neden bu kadar kızdınız ki kızcağıza olabilir böyle kafa karışıklığını herkes yaşayabilir tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama o insanla görüşme görüşeceksen bile başkasıyla birlikte olduğunu söyle dürüst ol elbette ki sosyal arkadaşların olacak ama belirli bir saygı ve resmiyet çerçevesinde,aynı şey erkek arkadaşının başına gelse biz hanımlar hemen kavga çıkarırız empati kur ona göre davran bence bu şekilde yaparsan daha doğru kararlar alırsın hakkında hayırlısı olur inşallah

neden bu kadar kızdınız ki kızcağıza olabilir böyle kafa karışıklığını herkes yaşayabilir tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama o insanla görüşme görüşeceksen bile başkasıyla birlikte olduğunu söyle dürüst ol elbette ki sosyal arkadaşların olacak ama belirli bir saygı ve resmiyet çerçevesinde,aynı şey erkek arkadaşının başına gelse biz hanımlar hemen kavga çıkarırız empati kur ona göre davran bence bu şekilde yaparsan daha doğru kararlar alırsın hakkında hayırlısı olur inşallah

t.ederim gerçekten çok faydalı bir tavsiye oldu.bugün sabah sevgilimle barıştığımı söyledim ama sadece arkadaş olarak yanımda ol yeter diyor bunun ne kadar doğru olacağını bilemiyorum.
diğer üyelerede kızmadım konuyu açarken her türlü eleştiriye açık olarak açtım.

ya bu arada şu yorumları okuyorum da neden bu kadar birilerinin kalbini kırmak için aceleci davranıyorsunuz anlayamıyorum,konu sahibinin derdini bir anlamaya çalışsanız daha doğru olmaz mı konu size de ters geliyorsa o zaman yazmayın be kardeşim yazmayın da hiç bari milletin morelini bozmayın yahu :20:

Ben anladım seni. İçten içten bir şeyler hissetmeye başlamışsın ama sonuçta eyleme dökmek istemiş ama vicdanen yapamamışsın. Kafa karışıklığı yaşıyorsun tavsiyem ikisinden de bir süre uzaklaşıp düşünmen. Ama zaten ilkini yeterince sevseydin ikincisi olmazdı diye bir laf vardır ya...

Sana asık oldugunu soylemıs arkadasca kalalım laflarına kanma
SEN Bana asık oldugunu soyledın bu durumda senınle arkadas kalmamız olanaksız dıyebılırsın mesela

sevgilimin m.nin bana aşık olması dışında herşeyden bilgisi var.
tabi ki kabullenemezdim ama bende kendimi düzeltmk miçin yardım almak için burada konu açtım ..

m,yi hayatindan tamamen cikarmani tavsiye ederim ozman :31:

arkadas olarakta kalman dogru degil sonucta asik o kisi size,sevgiliniz bunu duysa nekadar üzülür

Ben anladım seni. İçten içten bir şeyler hissetmeye başlamışsın ama sonuçta eyleme dökmek istemiş ama vicdanen yapamamışsın. Kafa karışıklığı yaşıyorsun tavsiyem ikisinden de bir süre uzaklaşıp düşünmen. Ama zaten ilkini yeterince sevseydin ikincisi olmazdı diye bir laf vardır ya...

belki de kötü zamanlarda beni güldürebildiği için bir bağlılık oluştu ama kesinlikle aşk değil.
kararımı verdim bitirmem grek arkadaşlığımı nasıl yapacağım sadece sorun bu :(

Back
X