Sana asık oldugunu soylemıs arkadasca kalalım laflarına kanma
SEN Bana asık oldugunu soyledın bu durumda senınle arkadas kalmamız olanaksız dıyebılırsın mesela
evet, böyle diyebilirim. yüz yüze demem daha etkili olur herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana asık oldugunu soylemıs arkadasca kalalım laflarına kanma
SEN Bana asık oldugunu soyledın bu durumda senınle arkadas kalmamız olanaksız dıyebılırsın mesela
m,yi hayatindan tamamen cikarmani tavsiye ederim ozman![]()
arkadas olarakta kalman dogru degil sonucta asik o kisi size,sevgiliniz bunu duysa nekadar üzülür
Aldatmaya girer bence.. Yargılamak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın, sadece bence kısmı bu..
Size asık oldgunuu söylemiss sizde bunu dedikten sonra her ne derse desin arkadascada olsa konusmamalısınız aldatmaya girer cunku buhemde nolursa olsun vazgecemıyorum konusmaktan felan demıssınız sız bence bununla sohbetı kesın sevgilinize yönelin derim ben tabi arada aşk varsa
![]()
Demek ki sevgilin "hayatının aşkı" değilmiş. tek çare vicdanını rahatlatmak ve kimseyi aldatmıyor olmak için ayrılmak.
Sevgilini sevmediğine inanmıyorum ben. Seviyorsun onu bence, ama aranızda yaşanan anlaşmazlıklar birbirinize karşı olan hislerinizi etkiliyor. Çünkü zaman ilerledikçe artık birbirinizin herşeyini biliyor oluyorsunuz. Daha sonra karşınıza çıkan birine karşı ilgi duyuyorsunuz. Yeni şeyler her zaman ilgi çeker misali, sizde alıştığınızdan daha farklı davranışlar görünce kendinizi o tarafa doğru götürüyorsunuz. En sağlıklısı söylediğiniz kişiden uzak durmanız. Sevgilinizi sevmiyor olsanız yaşadıklarınıza katlanmazsınız bunca zaman.
Tüm mesajları okudum bu konuya örnek olduqmu düşünerek yazıyorum..hepimiz birkaç erkekten hoşlanmışızdır.. benimde hayatımda birkaç erkek oldu sadece hoşlanmışım ama 5 yıl önce aşık oldum bi erkeğe aşık olduğum an dün gibi sanye saniye aklımda. bi insan bu kadar mı tutulur birinin bakışarına. düşünürken bile içim sızlıyor. bir buçuk yıldırda çıkıyoruz ciddi dşündüğünü söylüyor annemle geldi tanıştı .. oo ne iyi işte diyeceksiniz beki ama bi dinleyin içimde kopan fırtınaları.
lise 1 de iken onu sevdiğimi öğrendi. bi süre sonra nasıl olduysa çıkmaya başladık o kadr ilgisizdi ki hiç mesaj atmazdı bazen. böyle bir veya iki hafta devamö etti sadece ben daha dayanabilirdim ama o bıraktı beni. be daha sonradan öğrendim çıkmak istediği kız için beni kullandığını yine lise birde aynı hatayı yaptım. aptallık diyeceksiniz bekli ama her gece ağlayıp kiminle konuştuğunu düşünmekten daha iyiydi bu diye düşünüyorum-ki böyle olunca ağlamadım mı? kim bilir ne kadar göz yaşı döktüm.- Yine o bıraktı beni , bense acılı kabuslu gecelere yeniden dönmüştüm sonra bi kara verdim, onu unutacaktım.-yada kendimi kandıracaktım-neyse zaman geçti unuttum di,yordum kendime en azından dilimden düşürmüştüm adını kalbim onun adıyla haykırsada..
bi çocuk teklif etti.. belki onu unutur severim diye çıktım. hiç bir yararı olmadı onu da üzmemek iiçin çıktım hayatından ama o vazgeçmedi bende devam ettm . yine olmadı ayrıldım.bir kaç gün geçti yılbaşı partisinde herkes bi dilek tuttu. ben tabii.. "allahım ben artık mutlu olamk istiyorum kutar beni acılarımdan"
tam 4 gün sonra mesaj attı dünyalar benimdi sanki.facede fotolarıma yorum yapmaya başladı ve 5 ocakta teklif etti. kaldığım çelişki içinde yine ona teslim oldum.başta hersey güzeldi bir hafta sonra bi kız geldi okul çıkışına tanıştık kankasıyım seni görmek istedim dedi.aradan üç beş gün geçti kız yine geldi ama bu sefer söyledikleri şunlardı" ben ümiti seviyorum ayrılacaksın ondan" ben tabiki bdirek ona mesaj attm beni umursamadı bile. çektim giitim kızların yanından . bana sinirliydim dedi yalvardıama ben sonradan öğrendim kankasıyım diye gelen kızla o olaydan sonra bile çok samimi şekilde konuştuğunu,bana kestim muhattap olmuyorum dediği halde.
benim ablamla konuşmaya başlamıştı. mutlu oldum .beni sahiplenmesi hoşuma gidiyordu.buluştuk telini ilk defa elime aldım ve 1 yeni mesaj; "dün geceden beri cevabını bekliyorum istemiyporsan istemiyorum de" gibi birşeydi direk teli aldı elimden birşeyler yazdı tamam atmayacak mesaj dedi daha toydum bilemedim almadım teli tekra alsaydım belki beni kandırıp o kızla gizli gizli mesajlaşmazdı. bana mesaj atmıyor dediği halde günlerce gecelerce masejlaşmış onunla. öğrendiğimde yıkılmıştım ama onu ok sevdiğim için ayrılmayı düşünemedim.
o benim ablamla konuştuğu için bende onun ablasıyla konuşmak istedim.bana uydurdu hemen bi bahane. ablası evliydi evleneli ç.ok olmuştu tek çocuk gibi yetişmişti tahmin edemeyeceğiniz kadar şımarıktı.eniştem sapık arıyor diye kırdıu attı hattını kullanmıyor artk dedi. inandım . ben onu tertemiz sevmiştim.bilemedim sevgimi kirletip yalan atacağını hem neden böyle birşey yapacaktı ki.ameliyat oldum . hastaneye ziyarete geldiğinde ablasının numarasını gördüm silebilirsin kalmış dedi.ne yeminler etti yalan atmayacağım diye aklını9z hayliniz durr. hastaneden çıktım buluştuk ablasının numasasını ezberledim ve eve geince mesaj attm mesaj iletildi. hat bloke değildi ve kullanan ablasıydı.çok tartıştık ama yine ayrılamadım.
ben aslen kayseriliyim ama çanakkalede oturuyoruz cenaze dolayısıyla kayseriye gitmek zorunda kaldım iki hafta ya sadece iki haftaaa. kuzenim ölmüştü onu ihmal ettim biraz ama elimden gelen herşeyi yaptım geceleri uyumadım gündüz konuşamıyoruz diye.babam öğrenmişti onunla çıktığımı ayrıl dedi herşeyi yaptı ayrtılmamak için kim düşünebilirdi benim yerimde olsa sevmediğini.geldim çanakkaleye herşey qüzeldi. arkadaşının sevgilisiyle arkadaş oldum ama o karşı çıktı. nerden bilebilirdim ki kayserideyken beni aldattığı kızın en yakın arkadaşı olduğunu. öğrendiğimde yıkıldım.ayrılacaktım . yine yapmadığı şey kalmadı bir sürü yemin etti bende deli gibi seviyordum zaten ayrılamadım. oysa ki en başında ona söylemiştim affedemeyeceğim tek seyin ihanet olduğu. yıkmıştı işte duvarlarımı artık ondan vazgeçemediğimi biliyordu.
hiçbi sru8n olmadı sonra sadece ben ona onun bana gösterdiğinde daha fazla ilgi gösteriyordum. bi gün kader işte mesaj geçmişine ulaştım.bana attığı kadar bi numaraya daha mesaj atıyordu. masej attım o numaray iki dk. geçmedi ümitten mesaj geldi arkadaş attı bu numarayı tanıyan var mı die dedi artık ona inanmıyorum kim bu diye sordum köydenm bi kız dedi akraba dedi. bilemedim hep sevgili gibi konuştuklarını köylerinde ikinin konuşulduğu. daha sonra kendi itiraf etti. kavga ettik ayrılacaksan ayrıl dayanacak gücüm kalmadı diye. öğretmenim aracılığıyla sikolojik tedavi görüyorum. sinir krizi geçirdim. ben onun için hayatımı mahvetmiştim o ise bveni silip atabilecekti şimdi hala çıkıyoruz . ve bana ilgili değil . ne yapacağımı bilmiyorum.
yorumun tarihi 02-04-2011
Ne bu ben anlayamadım?
Senin yaşadıkların mı?
evet , yorumun tarihine kadar yaşadıklarım..