• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

Böyle bir durumda ben ne yapardım bilemiyorum o sebeple sanada şöyle yap diyemem.
Arkadaşların dediği gibi yuva kolay kurulmuyor ayrılsan sanki dahamı mutlu olacaksın.
Ama bide işin ama kısmı var işte o nasıl olur bilmem.
3 çocuğum var 22 yıllık evliyim rabbimden beni böyle bir sınavla sınamamasını dilemekten başka bişey isteyemem.
İşin zor zamana bırak zaman herşeyin ilacı birde hergün günde 400 kere YA VEDUD CELLE CELALUHU VE 209 kere YA MUKSİT celle celaluhu zikrini çek.
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne versin ve senide ona razı etsin
Hayırlı kandiller bu gewce hürmetine rabbim dualarını kabul etsin.

insan gerçekten başina gelmeden olayı kavrayamıyor . rabbim kimsenin başina vermesin . maşalah ne güzel uzunca bir evliliğiniz varmiş . oysaki ben daha iki seelik evlyim .bunu hiç hak etmedim .dediklerinizi uygulamaya çalişicam allah razı olsun .amin inşşalah rabbim hepimizin tüm sıkıntılarını gidersin.

gerçekten kaldıramıyorum . diyorum ya kendimi tanıyamıyorum içimden ne gülmek ne gezmek hiçbişiy gelmiyor . cok mutsuz hissediyorum kendimi .söyledim istemiyorum henüz hazır değilim falan dedim ama oda aradaki buzlar çözülsün istiyor .yaptığına rağmen. artık zamana bırakmaktan başka çare yok sanırım . allah razı olsun senden . tanmiyorum seni ama bana bukadar yardımcı olduğun ve hep anlayşlı yaklaştıgın için teşekkür ederim.

Allah senden de cümlemizden de razı olsun canım benim.. kandilin mübarek olsun.. bu gece inş. senin içinde dua edeceğim..
bugün kandil bol bol dua et canım.. zamanla inş. herşey düzelir..

Allah kuvvetini arttırsın canım konuyu baştan sona okudum Benimkide kahve meraklısı Allah benim başıma vermesin böyle bişey

çünkü benim bi kızım var o kadar rahat rest çekemem Bu duruşunu sakın bozma burası büyük bi nimet bizler için Birbirimizden

kuvvet alıyoruz İplerin bi daha onun eline geçmesine sakın izin verme Ama insaflıda olmayı unutma Sana yaptığı hafif bişey değil

Sonuna kadar haklısın Başın dik olsun Bırak burnu kopana kadar sürtsünki bi daha böyle bişeyi düşünmeye bile çekinsin

Allah kuvvetini arttırsın canım konuyu baştan sona okudum Benimkide kahve meraklısı Allah benim başıma vermesin böyle bişey

çünkü benim bi kızım var o kadar rahat rest çekemem Bu duruşunu sakın bozma burası büyük bi nimet bizler için Birbirimizden

kuvvet alıyoruz İplerin bi daha onun eline geçmesine sakın izin verme Ama insaflıda olmayı unutma Sana yaptığı hafif bişey değil

Sonuna kadar haklısın Başın dik olsun Bırak burnu kopana kadar sürtsünki bi daha böyle bişeyi düşünmeye bile çekinsin

aminn inaşşallah . şuan rabbimin indireceği her hayra o kadar muhtacım ki.umarım onu istiyorum bende ikinci bir şans yok cünkü . umarım iyi değerlendirir. rabbim senin eşini de şu kahve batakliğindan kurtarsın .

ama bi yandanda içini ferah tut diyorum Düzelecektir mutlaka Bu senin elinde

La tahzen innallahe teala Korkma Allah bizimledir Allah her zaman haklının ve mazlumun yanındadır Senin anlıyoruz seninle dualarımız

evıne dönmüşsün hakkında hayırlııs olsun canım yumuşama hemen hatasını anlamazlar yoksa bunlar ....aa aynı evın içindede ayrı

,ayrı uyumak zor olsa gerek birde sırnaşıyosa işin dahada zordur canım sen hayırlısını iste ALLAHTAN

...birde diger sayfalarda eşime büyü yapılmış demişsinya hanı bak evını sirkelı suyla silll kapılarını dış kapıya kadar sil....

ayranın içine bir kaşık sirke koyup ıkınızde için

ve benm dedemde hoca benim bu konuarda pek bılgım olmasada....hernekadar çok açıkta olsam dindarda degılım öle ama

.....okuyorum bol bol böle şeyleri banada büyü yapıldı bozdurmaya gittim dedem bozmaya ugraştı felan

sonra kuranı türkçe okumaya çalışıyorum bazı şeyleri daha iyi kavradım tatlım

hiç kimseye gitme otur duanı et sence ALLAH GÖRMÜYORMUDUR büyü yapıldıgını peki ya istese onu 2 sn içinde bozamazmı ?bozar

ama öncelıkle senın ne yaptıgına yada yapıcagına bakar canım ....

çagreyı bendemi arıyor insanlardamı diye.....hz .yusufu zindana atmışlar sebepsiz suçsuz yerede ..yanındakı arkdşına sölemiş

demişki sölede benı çıkarsınlar demiş....ve ALLAH onu yıllarcaaaaaa orada bırakmış nedenmi ....bir an ALLAHA sıgınmayı unuttuda

kullardan yardım istiyor dıye

ben şimdi sadece ALLAHA dua ediyorum canım...bu gecede kandıl ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN TATLIM

evıne dönmüşsün hakkında hayırlııs olsun canım yumuşama hemen hatasını anlamazlar yoksa bunlar ....aa aynı evın içindede ayrı

,ayrı uyumak zor olsa gerek birde sırnaşıyosa işin dahada zordur canım sen hayırlısını iste ALLAHTAN

...birde diger sayfalarda eşime büyü yapılmış demişsinya hanı bak evını sirkelı suyla silll kapılarını dış kapıya kadar sil....

ayranın içine bir kaşık sirke koyup ıkınızde için

ve benm dedemde hoca benim bu konuarda pek bılgım olmasada....hernekadar çok açıkta olsam dindarda degılım öle ama

.....okuyorum bol bol böle şeyleri banada büyü yapıldı bozdurmaya gittim dedem bozmaya ugraştı felan

sonra kuranı türkçe okumaya çalışıyorum bazı şeyleri daha iyi kavradım tatlım

hiç kimseye gitme otur duanı et sence ALLAH GÖRMÜYORMUDUR büyü yapıldıgını peki ya istese onu 2 sn içinde bozamazmı ?bozar

ama öncelıkle senın ne yaptıgına yada yapıcagına bakar canım ....

çagreyı bendemi arıyor insanlardamı diye.....hz .yusufu zindana atmışlar sebepsiz suçsuz yerede ..yanındakı arkdşına sölemiş

demişki sölede benı çıkarsınlar demiş....ve ALLAH onu yıllarcaaaaaa orada bırakmış nedenmi ....bir an ALLAHA sıgınmayı unuttuda

kullardan yardım istiyor dıye

ben şimdi sadece ALLAHA dua ediyorum canım...bu gecede kandıl ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN TATLIM

sağolasın canım . deiğin gibi aynı evin içinde cok zor ama durum bu böyle olması gerekiyor içimden gelmiyor yani aklıma geliyor yaptıkları unutamıyorum zaten daha cok yeni dediğin gibi hayırlısı .bu büyü konusunda da zaten eşimin tarafında cok varmiş hatta apartmanda var demişlerdi ( aile apartmanı bizimkisi amcalar falan ). ama ben böle şeylerle ilk defa karşlaştım ama büyü var hak onu biliyoruz . tabi kendini dualarla korucaksin inş.dua ediyorum hergün şuan bizim için hayırlı olan ne ise o olsun bir yol göstersin bana rabbim .

arkadaşlar konuyu okuyanlar bilir . eşimle yaşadıgımız onca şeyden sonra eve dönmüştüm . ilk bir hafta falan gayet iyiydi . sölediklerini yapıyor . iyi dvaranıyor falan . sonra birden bi kavga patlak verdi bizde . işler tersine döndü . sanki ben ona değil de o bana bir şans veriyormuş gibi anlayamıyorum birgün başka birgün başka sani ben aynı kişiyle konuşmuyorum gibi cok tuhaf . . cok üstüne gitmişim bunaltmişim onu . o zman dan beri tel kullanmıyoduk .kırmıştı telefonları .dün cebinde hat buldum . pin kodu var acamadım . bende gece cebinden sim kartı aldım . şimdi elimdeki sim kartın ne numarasını biliyorum nede pin kdunu. bunu bi şekilde vadafon bayisine falan gitsem üztündeki nuralardan falan . telin nosunu söylermi . ya da pin falan kırarlarmı . lütfen fikri olan yazsın .

Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu okuyanlar bilir . eşimle yaşadıgımız onca şeyden sonra eve dönmüştüm . ilk bir hafta falan gayet iyiydi . sölediklerini yapıyor . iyi dvaranıyor falan . sonra birden bi kavga patlak verdi bizde . işler tersine döndü . sanki ben ona değil de o bana bir şans veriyormuş gibi . cok üstüne gitmişim bunaltmişim onu . o zman dan beri tel kullanmıyoduk .kırmıştı telefonları .dün cebinde hat buldum . pin kodu var acamadım . bende gece cebinden sim kartı aldım . şimdi elimdeki sim kartın ne numarasını biliyorum nede pin kdunu. bunu bi şekilde vadafon bayisine falan gitsem üztündeki nuralardan falan . telin nosunu söylermi . ya da pin falan kırarlarmı . lütfen fikri olan yazsın .

vodafone bayı olmazda
normal bır telefoncuya goturun onlar pını kırarlar

birde ben hattı dün gece cebinde buldum aldım . onun hbri yok bugün işteyken fark edicektr hattın olmadıgını . şimdi gelince bana sorucak hattı sen mi aldın diye evet mi diyeyim . yoksa inkaramı yatayım bilmyorum .düşürdüğünü falan sansın

Kesinlikle haberin yokmuş gibi davran hattı kaybettiğini sansın.
Bence de bir telefoncuya git hemen bakalım ne çıkacak..:ssz:

öyle söylemeyi düşünüyorum ama inanırmı bilmiyorum ki . off yardım et allahım yine kavga patırtı olucak . niye yapıyor bunu bana :(

öyle söylemeyi düşünüyorum ama inanırmı bilmiyorum ki . off yardım et allahım yine kavga patırtı olucak . niye yapıyor bunu bana :(

Akşama kadar vaktin var.
O hattı açman gerek.
Sonra öğrenirse öğrensin bulduğunu amannn.
Yalan söyleyen o suçlu o, korkması gereken o.
Sen niye düşünüyorsun.
Şimdilik derdin o hattın içinde neler olduğu olmalı.

Akşama kadar vaktin var.
O hattı açman gerek.
Sonra öğrenirse öğrensin bulduğunu amannn.
Yalan söyleyen o suçlu o, korkması gereken o.
Sen niye düşünüyorsun.
Şimdilik derdin o hattın içinde neler olduğu olmalı.

öğrenmesinden korkmuyorum zaten . ki desem bile benim aldğimi o hattı vermem ona kırarım yine vermem . bugün öğrenemesem de yarın mutlaka öğrenirim . bu civarda telefncular hep onun arkadaşi . şimdide cıkmam başka biryere anca yarın .

öğrenmesinden korkmuyorum zaten . ki desem bile benim aldğimi o hattı vermem ona kırarım yine vermem . bugün öğrenemesem de yarın mutlaka öğrenirim . bu civarda telefncular hep onun arkadaşi . şimdide cıkmam başka biryere anca yarın .

Eğer yarını beklersen çok geç olur.
O hattın içinde ne var ne yok öğrenemezsin.
Öğrenmek istemiyorsan sorun yok.
Civardaki telefoncuya gitme.
Bin otobüs dolmuş ne varsa başka yere git.
Seni üzmek istemem ama senin eşin dürüst gelmiyor bana.
:50:

offf yine mi ama yaaa
bu adam artık düzeldi inş. demiştim ne bu böyle
arkadaşın dediği gibi bin otobüs dolmuş neyse git başka telefoncudan öğren
bugün bunu yapmalısın canım :(

Back
X