• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

Ayrıl ayrılma diyemem.
Ama sana tek önerim bu şerde bir hayır varsa eğer o da iplerin
senin eline geçmesi için bunun bir fırsat oluşudur.
Eğer barışacaksan kuralları sen koy artık. Bu evlilikte istediğin ne varsa yaptır.
Kahvenin k sini duymak istemiyorum artık bitti de.
İş ev arası gidip geliyorsun. Bensiz hiç bir yerde işin yok senin sorma gereği bile duyma.
Gezeceğimiz zamanlara,gideceğimiz yerlere ben karar vereceğim sen sadece uyacaksın.
Senin sözlerinin hiç bir önemi yok artık.
Bu evlilik sürsün istiyorsan eğer sözümün üstüne gık demeyeceksin.
Güvenimi hiç uğruna yerle bir ettin. O düştüğün boşluğun cezası bu hayat.
Gözüm hep üstünde olacak.
İşine geliyorsa budur. Gelmiyorsa hadi güle güle.
Zannetme ki hayata küserim eve kapanırım.
Yeniden severim,evlenirim gerçek bir ADAMla evliliğin tadını çıkarırım.
Geçmişe bakıp ahhh bile çekmem. Bilmiş ol de.

Yani ben olsam bunları söylerim.
Bir zamanda köpek gibi süründürürüm.
Eşini kahveden kopartmak için bu bir fırsat olabilir.
Tabi kabul ederse.. Kabul etmezse zaten senden kahve için vazgeçen, boşluk bilmem ne
ayağına başka kadınla konuşan bir herife gençliğini
verme lütfen..Gerçekten yazık olur.

Ayrıl ayrılma diyemem.
Eğer barışacaksan kuralları sen koy artık. Bu evlilikte istediğin ne varsa yaptır.
İş ev arası gidip geliyorsun. Bensiz hiç bir yerde işin yok senin sorma gereği bile duyma.
Gezeceğimiz zamanlara,gideceğimiz yerlere ben karar vereceğim sen sadece uyacaksın.

Tabi kabul ederse.. Kabul etmezse zaten senden kahve için vazgeçen, boşluk bilmem ne

Söylenebilecek en güzel şeyleri arkadaş söylemiş. En iyisi bence de bu, kendine güven ve dik dur canım

o arkadaşı ben parçalarım ama hadsiz
sen naptın da o boşluğa düştü ama düşük yapmışssın daha 2 3 ay önce bismillah yaaa. o kızla da görüş imkanın varsa derim. aklında hiç soru işareti kalmasın. eşinin ailesi bilsin bence olanları. ne zmandır görüşüyomuş o numarayla? online işlemlerden baktığın zamanla tutuyo mu söylediği?

ben once kocami parcalarim..arkadas ikinci sirada...
hemen hemen herkes arkadasa ya da kiza atmis ya da atacaktir butun sucu..
klasik Turk kadini iste...''benim kocam yapmaz'' ama iste doldurusa geldi...

Son düzenleme:
cok zor durumdayım gerçekten . aileme anlatamadığım için onlarda beni cok sıkıştırıyolar evine git bariş diye . kaynanam kayınpederim ağlıyo evine dön diye napıcamı bilmiyrm . bugün tekar o kızı aradım yarın görüşelim dedim bakalım gelicekmi. yani aslında bende görüşmüş olacagını düşünmüyorum sadece telde olabilir . cünkü eşim evlendğiimzden beri kahveye cıkıyor. bu numARA ise bi kaç adır var ve öle hergün değil haftada bir bazen iki gündü bir aranmiş . eğer öle görüşüp bi konuşma olsa hergün konuşurlar böle hafta da bir konuşmazlar herhalde yanliş mi düşnüyorum . bilmiyorum .
su an düşündüğüm şey ne yapmm gerektiği dönmesem ailem de perişan olucak . dönsem bir şans daha versem onun yüzüne nasıl bakıcam nasıl unutucam olanları bilmiyorum .

bence sen ailen için dönmeye sebep ve yer arıyosun

ama sence haftada 2 veya 5 veya 7 kere konuşmaları önemlimi ? buluşmadıgı için tertemiz eşin ölemi ?

sonuçta degişiklık aramış başkasında, sohbet aramış,aldatma diyince alt alta ,üst üste mi olmalı canım ?

bu senınkııs şöle oldu biraz ALDATMA ALDATMADIR KIMIN ALTTA KIMIN ÜSTTE OLDUGUDA ÖNEMLİ DEGILDIR

bence şahsi fikrim tabıkı .bir kere güvenı kırılan insan onun doğrusuna inanmak için 40 kere sorgularmış iyi düşün

neden o mutlu olsun üzülmesin ,ailem üzülmesin kaynanalar üzülmesin iyi canım otur sen üzül

ben olsam dönmezdim senden vazgeçmişki başkasını aramış bu adam ne dıye dönüceksın tatlım ?

sende başakası konuş bakalım telde kabul edicekmi seni ? çünkü daha yenı evlısın evlılıgınn 10.yılında düşünemıyorum ben bu adamı

saglıklı bir karar ver bence ailen 3.5 hafta üzülür atlatır sonuçta ve ailenede anlat derim

bence sen ailen için dönmeye sebep ve yer arıyosun

ama sence haftada 2 veya 5 veya 7 kere konuşmaları önemlimi ? buluşmadıgı için tertemiz eşin ölemi ?

sonuçta degişiklık aramış başkasında, sohbet aramış,aldatma diyince alt alta ,üst üste mi olmalı canım ?

bu senınkııs şöle oldu biraz ALDATMA ALDATMADIR KIMIN ALTTA KIMIN ÜSTTE OLDUGUDA ÖNEMLİ DEGILDIR

bence şahsi fikrim tabıkı .bir kere güvenı kırılan insan onun doğrusuna inanmak için 40 kere sorgularmış iyi düşün

neden o mutlu olsun üzülmesin ,ailem üzülmesin kaynanalar üzülmesin iyi canım otur sen üzül

ben olsam dönmezdim senden vazgeçmişki başkasını aramış bu adam ne dıye dönüceksın tatlım ?

sende başakası konuş bakalım telde kabul edicekmi seni ? çünkü daha yenı evlısın evlılıgınn 10.yılında düşünemıyorum ben bu adamı

saglıklı bir karar ver bence ailen 3.5 hafta üzülür atlatır sonuçta ve ailenede anlat derim

söylediklerin tokat gibi çarptı yüzüme haklısın ben birdaha nasıl güvenicem napıcam nasıl yüzüne bakıcam bilmiyorum . dediğin gibi doğrusunu bile 40 kere sorgulucam .şuan benim için dönmek de cok zor bırakmakta . bir yanım bir sansı hak ediyor diyor bir yanım asla bidaha olmaz diyor bilemiyorum :(. ama eminim dönsem bile hiçbirşey eskisi gibi olmayacak aynı yatağı bile paylaşmıcam uzunca bir süre . bir şans verip o sansı nasıl kulllanıcagını görmek istiyorum.

vuslat daha önce sordum cvp vermedin ama yine sorayım
nasıl açıldı konu eşin yalvarmadı mı gitme falan diye?
öylece seni bıraktı sende gittin mi?
şuanda uğraşmıyo mu? çünkü sen hep kendi düşüncelerini yazıyorsun
inş. tek başına uğraşmıyosundur...

vuslat daha önce sordum cvp vermedin ama yine sorayım
nasıl açıldı konu eşin yalvarmadı mı gitme falan diye?
öylece seni bıraktı sende gittin mi?
şuanda uğraşmıyo mu? çünkü sen hep kendi düşüncelerini yazıyorsun
inş. tek başına uğraşmıyosundur...

k.bakma arkadaşim beynm cok dolu atlamişim. konuyu ben açtım böle böle işte bu numara kim diye sonrası geldi zaten. başta bir iki sefer konuştum dedi benm bildiğimi bilince işte bi boşluktu herkes bi boşluga düşer hata yaptım . sen buından sonra arıcam mı buna bak flan dedi . buarad hala seviyorum asla görüşmedm flan diyo ben ağzıma gelen herşeyi söledim tabi sonra cıkıp gittim arkamdan aramiş ama teli kapattım anneme gelmeden önce arkadaşima gitim tahmn etmişki arkadşmi aradı orda iyimi diye . öle işte o günden beri arıyo ama telim kapalı açtgmda aramalrı geliyo . bugünde az önce evi aradım annem cıktı beni istedi fakat konuşmadım . anneme demiş düzelmicek şeyler değil falan filan işte öle yani arıyor ama konuşmuyrum.

Canım anladığım kadarıyla dönmeye daha yatkın görünüyorsun şu anda.
Kararını, düşünceni sorgulamayacağım, herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta.
Ama sana tavsiyem eğer dönersen evliliğini sil baştan kur, tüm ipleri al eline, yok kahveydi yok yalnız başına gezmelerdi, bunları çıkar hayatınızdan.
Ve kesinlikle ama kesinlikle en kötü halinle bile güçlü görün. Asla aciz duruma düşme, bu eşinde ondan vazgeçemeyeceğin izlenimi oluşturur. Bir kereliğine affettiğini, bir daha olursa yüzünü bile göremeyeceğini bastıra bastıra söyle ki, affettiğine değsin ve bir daha böyle bir yanlışa düşmesin.

Canım anladığım kadarıyla dönmeye daha yatkın görünüyorsun şu anda.
Kararını, düşünceni sorgulamayacağım, herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta.
Ama sana tavsiyem eğer dönersen evliliğini sil baştan kur, tüm ipleri al eline, yok kahveydi yok yalnız başına gezmelerdi, bunları çıkar hayatınızdan.
Ve kesinlikle ama kesinlikle en kötü halinle bile güçlü görün. Asla aciz duruma düşme, bu eşinde ondan vazgeçemeyeceğin izlenimi oluşturur. Bir kereliğine affettiğini, bir daha olursa yüzünü bile göremeyeceğini bastıra bastıra söyle ki, affettiğine değsin ve bir daha böyle bir yanlışa düşmesin.

zaten diyorum ya dönüceksem bile hiçbirşey eskisi gibi olmıcak . ben kaybetmektan ve hiçbirşeyden korkmıcam mesela! tek yanliş hareketi işi bitirir. bu sfer sadece bir sanş verip o sansı nasıl kullanıcagını görmek isitoyrum.

Ayrıl ayrılma diyemem.

kesinlikle böyle olucak ! bütün şartlarımı sayıcam kabul ederse he tamam dedi yapmadımı . yine aynı şeyler mi oldu o zman iş değişicek .en azından ben ikinci sansı verdim elimden geleni yaptım diyebileyim sonradan bir pşmanlık yaşamayım .

k.bakma arkadaşim beynm cok dolu atlamişim. konuyu ben açtım böle böle işte bu numara kim diye sonrası geldi zaten. başta bir iki sefer konuştum dedi benm bildiğimi bilince işte bi boşluktu herkes bi boşluga düşer hata yaptım . sen buından sonra arıcam mı buna bak flan dedi . buarad hala seviyorum asla görüşmedm flan diyo ben ağzıma gelen herşeyi söledim tabi sonra cıkıp gittim arkamdan aramiş ama teli kapattım anneme gelmeden önce arkadaşima gitim tahmn etmişki arkadşmi aradı orda iyimi diye . öle işte o günden beri arıyo ama telim kapalı açtgmda aramalrı geliyo . bugünde az önce evi aradım annem cıktı beni istedi fakat konuşmadım . anneme demiş düzelmicek şeyler değil falan filan işte öle yani arıyor ama konuşmuyrum.

önemli değil canım.. arkadaşların dediği gibi şartlarını ve kesin tavrını koy, dediğin gibi sen bir şans daha ver ileride en azından ben bütün yapabileceklerimi yaptım dersin.. zaten eşini korku almıştır.. bi arkadaş ne güzel yazmış söyleceklerini aynen o tarz söyle bence de.. hakkında hayırlısı olsun canım.. sonra da bize yazmayı unutma sevgiler..

Ayrıl ayrılma diyemem.

işte aynen böyle konuş bence
ağzına sağlık faatcım :)

önemli değil canım.. arkadaşların dediği gibi şartlarını ve kesin tavrını koy, dediğin gibi sen bir şans daha ver ileride en azından ben bütün yapabileceklerimi yaptım dersin.. zaten eşini korku almıştır.. bi arkadaş ne güzel yazmış söyleceklerini aynen o tarz söyle bence de.. hakkında hayırlısı olsun canım.. sonra da bize yazmayı unutma sevgiler..

evet öyle yapıcam inşaallah. ama birkaç zaman daha annemdeyim. hemen konuşup dönmeyi düşünmüyorum azıcık sürtsün bakalım burnu !

evet öyle yapıcam inşaallah. ama birkaç zaman daha annemdeyim. hemen konuşup dönmeyi düşünmüyorum azıcık sürtsün bakalım burnu !

kesinlikle canım doğru yoldasın.. Yüce Rab' bim eşinin aklını başına getirsin..

şuan eşin yanlızmı kalıyo evinizde yoksa kv. dendemi kalıyo yanlızsa evde bırak yanlız kalsın gününü arasın burnu sürtülsün ama kv dende ise iş değişir..:50:

evde ama kayınvalidemle aynı apartmandayız yani bütün ihtiyaçlarını annesi görüyordur:(

işte en sinir bozucu durum destek çıkıyolar resmen
ben sana başımdan geçen bişi anlatıyım eşimle tartıştık ama şiddetli bi tartışma eşim bavulunu aldı ''ben anneme kalıcam bi süre'' dedi ve gitti. kv varınca kayınvalıdem demişki ''sen bu eve yanlız eşinle girebilirsin artık tek giremezsin evine dön.'' demiş eve almamış :34: kös kös geri geldi konuştuk anlaştık ama eve alsaydı bambaşka olacaktı durum..
dicem oki kendini yanlız hissetmesi gerek. senin yokluğunun farkına varması gerek
allah yardımcın olsun..

özünde iyi insan/boşluktaydım...bu iki ifadeyi hiç anlamadım, hele boşluk yok mu o boşluk, arkadaş düşük yapan evde koca bekleyen sensin ne boşluğu yani, temele inersek hepimiz uzay boşluğundayız değilmi, sadece telefonda konuştum nasıl bi bahane nasıl bi savunma hepsinde aynı laflar Allah kahretsin, madem sadece telefonda olması masum ve zararsız bişey sende dağıt o zaman numaranı, bunu bi teklif et eşine, tanımadığın insanla ne konuşursun, o arkadaşta nasıl arkadaşki numara dağıtıyo, ayyyy o kadar sinirlendimki keşke eve dönmeseydin alışmamış totoda don durmaz derler gene yapar ha bu defa nelere dikkat eder, mesela başka hat alır daha dikkatli olur

Back
X