• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var.

Jebality

carpediem*
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
58
2
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkiden çıktım daha yeni. Çok kırgınlıklar, üzüntüler yaşadım inanın. Hepsini çok geride bırakmak istedim ama her seferinde yanında buldum tekrar kendimi, gurur diye bir şey kalmadı. En son geçen gün kesin kararımı verdim bir kavga sırasında ve bu ilişki bitti. Telefonum her gün çalıyor, her gün mesajlar alıyorum ve inanın hiç biri iyi anlamda değil. Bu sıralarda bir arkadaşım bana yardımcı oldu, daha önceden de gördüğüm aa hoş çocuk deyip sustuğum bir çocuk. Neredeyse bütün gün konuşuyoruz, bir kaç defada görüştük her şey dostça idi. Hala daha öyle evet çok aklım kayıyor biliyorum ama engellemeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyor, ilişkim bitmiş olabilir o çocukla görüşme amacımda kötü değil sadece farklı yerlere kaymasını engelleyemediğim beynimle savaşıyorum ve ben galip geleceğim inşaalah. Çocuğunda sevgilisi var çok değil 10-15gün olmuş sanırım. Bana yardımcı olur musunuz? :5:

Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkiden çıktım daha yeni. Çok kırgınlıklar, üzüntüler yaşadım inanın. Hepsini çok geride bırakmak istedim ama her seferinde yanında buldum tekrar kendimi, gurur diye bir şey kalmadı. En son geçen gün kesin kararımı verdim bir kavga sırasında ve bu ilişki bitti. Telefonum her gün çalıyor, her gün mesajlar alıyorum ve inanın hiç biri iyi anlamda değil. Bu sıralarda bir arkadaşım bana yardımcı oldu, daha önceden de gördüğüm aa hoş çocuk deyip sustuğum bir çocuk. Neredeyse bütün gün konuşuyoruz, bir kaç defada görüştük her şey dostça idi. Hala daha öyle evet çok aklım kayıyor biliyorum ama engellemeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyor, ilişkim bitmiş olabilir o çocukla görüşme amacımda kötü değil sadece farklı yerlere kaymasını engelleyemediğim beynimle savaşıyorum ve ben galip geleceğim inşaalah. Çocuğunda sevgilisi var çok değil 10-15gün olmuş sanırım. Bana yardımcı olur musunuz? :5:

ayrılık dönemındengecıyorsun suan kım ılgı gösterse oraya kayabılırsınnn ... oyuzdennn uzakk dur herkesten bır surelıgıne kafanıtoplamanı tavsıye ederım yoksauzuntuuzerıne uzuntuyasarsınnnnn.....

Bir erkek ve bayanın dostluk ilişkisine inanmayanlardanım...
ateşle barut misali
ayrılıktan sonra en sağlıklı süreç 6 ay sonra başlar o 6 ayda o kişiyle gorusmez takıp etmez ıletısıme gecmezsenız acınız hafıfleyecektır bır bakmıssınız eser yok

Anlıyorum sizi ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Ama bitmiş olan ilişkim artık o kadar nefret boyutuna geldi ki resimde görmeye bile tahammülüm yok. Yaptıkları canımı acıtır mı artık o yüzden yorum bile yapamıyorum.

Ayrılıktan sonra böyle oluyor.. Şunu söylemelıyım kı kendine değer vermelisin her anlamda.. manevi olarak yıpratma duygularını..akışına bırak derler ya aynen öyle yap .. gez ,eğlen,gerekirse ağla ,zırla ama içine atma yaşa yaşayabildiğin kadar tüm duyguları... önce kendine zaman tanı ,kafanı toparla yıprandığın zmnların acısını cıkart.. emin ol o akışına bıraktığın süre içersinde yenilenmiş hissedicksin kndını .. Çok konuş mesala anlat içindeki öfkeyi uzuntuyu ya da hangı duygu varsa fakat devamlı düşünme ozellikle geceleri düşünüp dönme yatakta her şey guzel olucak BUNDAN SONRA dersen gerçk anlamda guzl olur... sonrası zamanla olur dilerim en güzeli ve senı hak eden kişi bulur :)

sizi bilmem ama bence erkekle bayan arkadaş olamaz
kendinizi ortamdan uzak tutun o çocuktanda
bi süre yalnız kalın
kendinizi toplayın

Bilmiyorum çok yakın arkadaşlarım oldu şuana kadar, eski sevgilim hepsini def edene kadar.
Zaten en büyük hatam kendime değer vermemekti, artık onu yapıyorum.

Back
X