• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var

11 ay olmul 29 yaşındasın ve kavga esnasında "bitsin" diyebiliyorsun? Haklıyken haksız duruma sokmuşsun kendini boşuna. Alttan almaktan başka yolu yok.

merhaba.benim sorunum şu.cumartesi akşamı erkek arkadaşımla tartıştık.beni eve bırakıcaktı arabaya doğru ilerlerken bir anda yanlış anlamadan dolayı ikimizde ofkelendik.daha doğrusu anlatmaya çalıştığı bişey vardı ben tam dinlemeden tepki verdim.daha önceden de dinlemiyorum diye uyarmıştı. neyse sesini yükseltmeye başladı .en hoşlanmadığım şeydir dışarda ve insanların içinde bu duruma düşmek. hakaret içerikli bir tartışma değildi..baktım susmuyor birkez benimde sesim yükseldi ve utanıp sustum.arabaya bindik hala devam ediyo.baktım susmucak konu daha kötüye gitmesin sussun diye ve dışarda bana bağırdığı için bitsin ilişmiz dedim.ne diyeceğini şaşırıp peki diyebildi.sonra eve gelince sildim facebooktan falan.ertrsi gün baktım ses yok.ben de üzülmüştüm.ikimizde de suç vardı farkındaydım.ve mesaj attım ona.mesajla konuşmaya başladık konuyu.o kırıldığını söyledi.benim evlenmeyi düşündüğüm insan beni kızdığında bırakıp gidecek mi,evli olsak sen beni boşardın falan dedi çok kırıldım dedi.konuştukça o da yaptığının doğru olmadığını belirtti.ben de sesimi yükseklttiğim için özür diledim. konuyu kapatmak istemiştim uzatmadan.dedim ki olan oldu unutalım gibisine.o da es geçemeyiz oldu sonuçta.bir daha olmaması için ne yapılması sen onu düşün dedi.ben düşüncesisim dedi.topu bana attı.yatıcaktı iyi geceler dedi .ben beklerdim ki ne yapmalıyız demesini o bana topu attı.sanki tek ben suçluymuşum gibi.o gündür ne o aradı ne ben.sizce arar mı yoksa benden mi cevap bekliyor?belirsizliklerden de hiç hoşlanmam

Siz de ona topu atabilirsiniz. Mesela diyebilirsiniz ki ben de insanların içinde sokak ortasında bana sesini yükseltmekte hiç bir sakınca görmeyen bir adamla olabilir miyim diye sorguladım bir an diyin. Ben de merak ediyorum evlenmeyi düşündüğüm insan bana bu şekilde davranmalı mı?

Ben her zaman insanların tartışmasından yanayim....Arkadaşlarıma da söylerim hep, bagirin çağırın ama kusmeyin...Onlara derim ki size yanlış yaptığımı düşündüğünüz zaman kısmetim, bana bagirin çağırın hakaret edin ama kusmeyin....Kusunce insanların birbirine olan güvenleri azalıyor cunku...

Mesela siz ilişki bitsin demissiniz....Karşıda soyle bir intiba uyaandiriyor,"bu kadın yeri geldiğinde en ufak tartismada beni tek kalemde silip atabilir"...Böyle bir düşünce olustuktan sonra adam geleceğe nasıl güvenle bakabilir...Karşısında öyle bir kadın var ki yeri geldiğinde hemen bırakıp terkedecek ilişkiyi bitirecek, siz olsanız güven duyar misiniz ?

Unutma herkes fedakarlik yapacak bir eş arar , hemen bırakıp gidecek rest çekecek onu yarı yolda birakacak birini degil....

Burda hakliyi haksizi aramiyoruz....Arkadaşınız farzedelim haksizdi...Bunu ona ilişki bitsin diye söylemeniz yanlış...Çocuk belki de haksız olduğunu kabul ediyordur ama kafasında soyle birsey oluşabilir....Bu kız ilk yanlış davranisimda hemen bırakıp gidecek, kendini sürekli diken üstünde görecek....İnsanlar hata yapar elbet, herkes hata yapar...ben hata yapmam ben ilişkim cok düzgün gider diyen cok büyük hata yapmış olur...Onun için insan hatalarına en fazla tolerans gostercek birini arar...cunku kişi ilerde de bazı hatalar yapacağını bilir...

defalarca msj attım.ama afetmiyor.seni hala seviyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyor.çok kırılmış.geçen gün bir mesaj yazdım güldü.hoşuna gitmiş.o gece bana iyi geceler msjı yazdı.sonrasında 2 gündür ses yok.ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

defalarca msj attım.ama afetmiyor.seni hala seviyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyor.çok kırılmış.geçen gün bir mesaj yazdım güldü.hoşuna gitmiş.o gece bana iyi geceler msjı yazdı.sonrasında 2 gündür ses yok.ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Sizi cezalandırıyor... Bir Dinlememişsin,iki Laf Kavgasın da ayrılmak İstemişsin... Ne Yapacaktı? Şebeklik mi?

Sizi cezalandırıyor... Bir Dinlememişsin,iki Laf Kavgasın da ayrılmak İstemişsin... Ne Yapacaktı? Şebeklik mi?
şebeklik yapsın demiyorum.kaç gün özrümü diledim.şuan sessiz bir şekilde bekliyorum.umarım samimiyetime inanır ve döner.

şebeklik yapsın demiyorum.kaç gün özrümü diledim.şuan sessiz bir şekilde bekliyorum.umarım samimiyetime inanır ve döner.
Seviyorrsa Döner,sende gurur yapma sakın... Aşkta gurur olmaz... İnşallah barışırsınız...

Back
X