- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
kkkk
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luine !!! gondermemen gerektgını bılıyosun hayatım tut kendını bırazöncelikle bana çok kızacaksınız ama gönül bu söz geçmiyor.
konuya geçiyorum.
klasik olacak ama bilen bilir buraların aşk acısı çeken ağlak üyelerindenim erkek arkadaşımla ayrıldık uzun süre peşinden koştum seviyorum ama istemiyorum dedi evvellinde evlilik planları yapıyorduk ben ona s..tir git dedim diye herşey mahvoldu çok özür diledim ama olmadı bir iki gün bayaaa iyi konuştuk yumuşamış gibi oldu ama sonra arkadaşız oldu durum ben yine sinirlenerek hoşcakal dedim
ama şimdi resmen bişey beni dürtüklüyo sevgililer günü için çeşitli çikolataları paket yapıp göndermem için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .sevgiler.
öncelikle bana çok kızacaksınız ama gönül bu söz geçmiyor.
konuya geçiyorum.
klasik olacak ama bilen bilir buraların aşk acısı çeken ağlak üyelerindenim erkek arkadaşımla ayrıldık uzun süre peşinden koştum seviyorum ama istemiyorum dedi evvellinde evlilik planları yapıyorduk ben ona s..tir git dedim diye herşey mahvoldu çok özür diledim ama olmadı bir iki gün bayaaa iyi konuştuk yumuşamış gibi oldu ama sonra arkadaşız oldu durum ben yine sinirlenerek hoşcakal dedim
ama şimdi resmen bişey beni dürtüklüyo sevgililer günü için çeşitli çikolataları paket yapıp göndermem için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .sevgiler.
lorin tutun beni yaaaaa valla sıyırdım artık şekerimmluine !!! gondermemen gerektgını bılıyosun hayatım tut kendını bıraz
chess ne kadar hak etsede söylememeliydim ama hakim olamadım kendimebence o defteri kapat, o laf denir mi canım, adamın soğuması normal değil mi, ne sebeb oldu o lafa onuda merak ettim, belkide hak etmişti, bilmeden bişey demek istemem
ben tutcam senı merak etme ,lorin tutun beni yaaaaa valla sıyırdım artık şekerimm
haketmıstır o kesın ,chess ne kadar hak etsede söylememeliydim ama hakim olamadım kendime
aynen yaaa ne hale geldim ben bile kendimi tanıyamıyorum artıkhaketmıstır o kesın ,
zaten son noktamıza kdr getırıyolar bızı sonra bıse soyleyınce suclu oluyosun hep oyle degılmı
(.), (,), (A) sırasıyla nokta, virgül ve büyük harf. Tanıştıklarına memnun oldular.öncelikle bana çok kızacaksınız ama gönül bu söz geçmiyor.
konuya geçiyorum.
bende oyleyım tutuyorum tutuyorum baktım patlıycam bı sakın ol lorın dıyorum sonra saka yollu yedırıyorum laflarıaynen yaaa ne hale geldim ben bile kendimi tanıyamıyorum artık
Laale hanım size ulaşmak istiyorum, profilden mesaj atamıyorum. Siz bana atar mısınız böylece konuşmaya başlamak isterim.Ayrıldığın sevgiliye çikolata göndermek?
Neden?
Küçük düşmek mi hoşuna gidiyor acaba?
Ergenlik dönemindesin sanırım...
hönnnkkk bu ne yaaaaLaale hanım size ulaşmak istiyorum, profilden mesaj atamıyorum. Siz bana atar mısınız böylece konuşmaya başlamak isterim.
evet biraz öyle olduhönnnkkk bu ne yaaaa
sephoraa ya canım acıyor zaten noktayı falan karıştırma bir ara tanışırım ben onlarla(.), (,), (A) sırasıyla nokta, virgül ve büyük harf. Tanıştıklarına memnun oldular.
Sizi istemeyen bir adam için bu kadar çabaya gerek yok bence. Çikolata falan pek erkeğin aklını başından alacak şeyler değil zaten.