yardımınıza ihtiyacım var !!!

öncelikle bana çok kızacaksınız ama gönül bu söz geçmiyor.
konuya geçiyorum.
klasik olacak ama bilen bilir buraların aşk acısı çeken ağlak üyelerindenim erkek arkadaşımla ayrıldık uzun süre peşinden koştum seviyorum ama istemiyorum dedi evvellinde evlilik planları yapıyorduk ben ona s..tir git dedim diye herşey mahvoldu çok özür diledim ama olmadı bir iki gün bayaaa iyi konuştuk yumuşamış gibi oldu ama sonra arkadaşız oldu durum ben yine sinirlenerek hoşcakal dedim
ama şimdi resmen bişey beni dürtüklüyo sevgililer günü için çeşitli çikolataları paket yapıp göndermem için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .sevgiler.
luine !!! gondermemen gerektgını bılıyosun hayatım tut kendını bıraz

konuya geçiyorum.
klasik olacak ama bilen bilir buraların aşk acısı çeken ağlak üyelerindenim erkek arkadaşımla ayrıldık uzun süre peşinden koştum seviyorum ama istemiyorum dedi evvellinde evlilik planları yapıyorduk ben ona s..tir git dedim diye herşey mahvoldu çok özür diledim ama olmadı bir iki gün bayaaa iyi konuştuk yumuşamış gibi oldu ama sonra arkadaşız oldu durum ben yine sinirlenerek hoşcakal dedim
ama şimdi resmen bişey beni dürtüklüyo sevgililer günü için çeşitli çikolataları paket yapıp göndermem için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .sevgiler.

bence o defteri kapat, o laf denir mi canım, adamın soğuması normal değil mi, ne sebeb oldu o lafa onuda merak ettim, belkide hak etmişti, bilmeden bişey demek istemem

konuya geçiyorum.
(.), (,), (A) sırasıyla nokta, virgül ve büyük harf. Tanıştıklarına memnun oldular.

Sizi istemeyen bir adam için bu kadar çabaya gerek yok bence. Çikolata falan pek erkeğin aklını başından alacak şeyler değil zaten.

Kendini kontrol etme olayi cokcok zordur evet. Eger adamin saglam bir sekilde geri donmesini istiyorsan, sabirla sessiz sakin kirip dizini bekleyeceksin (seviyorsa zaten dayanamaz, bi sure sonra ancak kafasina dank eder sevdigi, ve geri doner). Erkeklerde ask acisi cekmek hemen ayrilik sonrasi degil, birkac hafta sonra ancak basliyor. O yuzden biraz bekle, sabirli ol. Geri donecektir elbet. Birkac hafta sonra hala bi numara yoksa, zaten sende ayriliga biraz alismis olursun, kendini onundeki maclara odaklarsin olur biter.
olayin ozeti bukadar basit yani.

pesinden kosunca kiymetli olmazsin cancaazim, kendini cekersen kiymete binersin.

Ayrıldığın sevgiliye çikolata göndermek?
Neden?
Küçük düşmek mi hoşuna gidiyor acaba?
Ergenlik dönemindesin sanırım...

Tabii ki de yapmıyorsun öyle bir şey, hatta mümkünse o bir daha gelip de kapında yalvarmadan dönüp bakma. Tamam bir erkek için çok ağır gelecek bir laf etmişsin ama sonrasında yapmışsın bir sürü şey. Şu erkeklerin totosunu kaldırıp durmayın lüften...

senin yüzünden böyle oldu
ben evlenme teklifi için plan yapıyordum mahvettin
zamana ihtiyacım var
seviyorum ama istemiyorum
vicdan yaptı bende kendimi suçlu hissediyorum

Ayrıldığın sevgiliye çikolata göndermek?
Neden?
Küçük düşmek mi hoşuna gidiyor acaba?
Ergenlik dönemindesin sanırım...
Laale hanım size ulaşmak istiyorum, profilden mesaj atamıyorum. Siz bana atar mısınız böylece konuşmaya başlamak isterim.

(.), (,), (A) sırasıyla nokta, virgül ve büyük harf. Tanıştıklarına memnun oldular.

Sizi istemeyen bir adam için bu kadar çabaya gerek yok bence. Çikolata falan pek erkeğin aklını başından alacak şeyler değil zaten.
sephoraa ya canım acıyor zaten noktayı falan karıştırma bir ara tanışırım ben onlarla :KK15::KK15:

X