yardiminiza ihtiyacim var

osedef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
8
0
34
Merhaba ablalarim arkadaslaeim. Uzun suredir burdaki bicok konuyu okuyodum simdi de ben bi derdimi paylasmak istedim. Onceden de acmistim konu ayrildik nasıl unutucam diye ama o konu kapandi sanirim bidaha acamadim. 21 yasindayiz ikimizde o konudada anlattigim gibi biz sevgilimle 2. Senemizde ayrildik iste pesinden cok kostum ben ayrildim diye cok seviyodum sonra bi ay sonra artik bende biraktim ama bu sefer o mesaj atti iste biz bununla sevgili arkadas ortasi bi kac ay konustuk sonunda tekrar sevgili olduk en uzun ayrilmamiz buydu, zaten onceden de ayrilip barisiyoduk surekli saglikli bi iliskimiz yoktu ama sakinlesince barisiyoduk bi nevi kusme gibi. Biraz uzun olucak ama asil konumuza gelirsek, dun sevgilimle kavga ettik ben sinirleninle biraz degisiyorum ne dedigimi bilmiyorum iste bunada agir seyler soyledim baya agir insan dusmanina soylemez o derece neuse iste bi kac dakika sonra kendine geldim ne diyorum ben dedim ozur diledim falan ama o intrrnetini kapatmisti birsuru yazi yazdim aradim acmadi kac saat mesaj attim gönlünü almak icin gormedi, sonra acti bi ara telefonunu uyuyorum falan dedi kapattık. Ben yine sabaha kadar bissuru bisey yazdim sabah gordu cevap vermedi aradim acmadi sonra acti iste ozur dilerim falan dedim nolur duzelelim dedim o da tamam ben duzelince mesaj afarim falan dedi ama cok soguk konuşuyordu cok kotu oldum kapattik mesaj attim böyle boyle ozur diledim yaptim herseyi ama swn bilirsin duzelince yaz dedim duElene kadar da artik hic bi şekilde mesaj atmicam dedim yemin ettim sustum. İki saattirde kknusmuyoruz sizce napmaliyim tektar mesaj atip gonlunualmalimiyim yoksa beklemelimiyim?? Lutfen bisey deyin kotu de olsa hakediyorum:KK43:

Tekrar yaz özür dile tekrar tekrar özür dile sonda tekrar ağzına gelenleri say sonra 2 saat tekrar konuşmayın sonra yine özür dile çok sağlıklı bi ilişkiniz olur evlenirsiniz bile :KK25:

Tekrar yaz özür dile tekrar tekrar özür dile sonda tekrar ağzına gelenleri say sonra 2 saat tekrar konuşmayın sonra yine özür dile çok sağlıklı bi ilişkiniz olur evlenirsiniz bile :KK25:

Dimi su duruma gore en saglikli iliski bu iliskinin olmamasi yani

Hemen affedip duzelmesini beklemiyorsunuz heralde:)bi erkek kiza yapsa,surum surum surundurmeden affetme deriz de,insallah ona da boyle tavsiye veren birileri yoktur:KK48:Bence biraz bekleyin,arasi sogusun.Hemen sicagi sicagina ustune duserseniz bunalip o da o kirginlikla geri donulmesi zor seyler soyleyebilir cunku...

[mm andAlinam0506, post: 39665669, member: 604194"]Tekrar yaz özür dile tekrar tekrar özür dile sonda tekrar ağzına gelenleri say sonra 2 saat tekrar konuşmayın sonra yine özür dile çok sağlıklı bi ilişkiniz olur evlenirsiniz bile :KK25:[/QUOTE]
Biliyorm ama ben tek ona kadsi boyle degilim herkese karsi sinirlenince gozum hic bir sey gormuyor bi kac dakika sonra sakinlesiyorum ama is isten gecmis oluyor:KK43:

X