yardımıniza ihtiyacım var..

Esimle ciddi bir şekilde kavga ettim başlama sebebi çok saçma. Sonrasinda ben ona küfür ettim diye çok ciddi kolumu sıktı ve babanın evine yollamadigima dua et dedi. Bende bu is bitti dedim ne yapmalıyım?

Esimle ciddi bir şekilde kavga ettim başlama sebebi çok saçma. Sonrasinda ben ona küfür ettim diye çok ciddi kolumu sıktı ve babanın evine yollamadigima dua et dedi. Bende bu is bitti dedim ne yapmalıyım?

Boşanma davası açmalısınız.
Psikolojik ve fiziksel şiddet var karşılıklı yetmez mi?:KK14:

bi kolunu sıktı diye boşan diye tavsiyelerde bulunulur mu ya lütfen arkadaşlar şiddeti savunmak için söylemiyorum ama bu kadar da basit olmasın ayrılıklar

Keşke küfür etmeseydiniz. Küfüre karşılık erkekler kendilerini kaybedip kötü şeyler yapabiliyorlar. Babanın evine göndermediğime dua et nedir. Bu çok ağır. Ama sizin küfretmeniz belki ona bundan daha ağır gelmiştir.
Oturup konuşun sakince.

eşe kufur etmek olmamış.. kadının ağzına kufur bıle yakışmaz.. eşine dua et senı yollamamış baba evıne

haklısınız konuştuk ve sorunumuzu çözdük (ama hala kırgınlığım var:KK43: ) aslında birbirini çok seven bir çiftiz ama bazen insanın gözü dönebiliyor.. benimki de öyle oldu benim hatam yani.. neyse ilginiz için teşekkür ederim bayanlar.

X