yardiminiza ihtiyacim var

bursalibaharr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
20
0
1
37
Araniza yeni katildim 2 yillik evliyim saglik problemlerinden dolayı korundum ama artik anne olmak istiyorum uzun sureli korundugum için cevremdekiler olmama ihtimalinin yuksek olduğunu söylüyor buda beni korkutuyor bu ay korunmuyorum ama adet duzensizligim olduğu için ovulasyon dönemini tutturamiyorum bu konuyl alakali gebelik icin önerileriniz nedir

Millete ne bakiyorsun sen calismani yap bir dolu bir bos calis yani haftada en az 3 gun bence oda bir dolu bir bos olarak... Tutacaktir ilk ay deilse 2. Ay... Yine olmadi 3. Ay tutar yani sagligindan suphe etme bende 19 yasindan beri korunuyordum 29 da hamile kaldim 2. Ayda

Canım inşallah gönlüne gore olur . ilk önce bi doktora git muayene ni ol hormon tahlillerini yaptır. Tedavi olan gereken birşey varsa boşuna beklemezsin. Eğer bi rahatsizliginiz yoksa o zaman hic stres yapmadan akışına bırak derim. Önce herşey allahtan ama tedbir yada çare doktorlardan. Ben dokuz ay herşeyi denedim. Ama peşinide birakmadim benim her ay yumurtlama zamanımda lekelenme oluyordu en son muayene oldugumda bana doktorun progestan verdi ve ikinci ayında yani 10. Ayimda hamila kaldım. Çok uzattim biliyorum inşallah sen hic beklemeden kavusursun yavruna.

Korunmadan değilde ilaç ile korundun mu sıkıntı oluyor.hiç düşünme.adet gününe yakın ve bittiğin gün ile beraberinde 5 gün denemeler yapın

KIZLAR bi bakar mısınız... Doktor önerisi ya da bildiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı var mı?

benim arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanıyordu çocuk sahibi olmak istedi.ona da aynı şeyi söylediler diye çalışmalara biraz erken başladılar :)ve ilk ayda oldu..yani kulak vermeyin böyle şeylere siz yapmanız gerekeni yapın olur inşallah

Araniza yeni katildim 2 yillik evliyim saglik problemlerinden dolayı korundum ama artik anne olmak istiyorum uzun sureli korundugum için cevremdekiler olmama ihtimalinin yuksek olduğunu söylüyor buda beni korkutuyor bu ay korunmuyorum ama adet duzensizligim olduğu için ovulasyon dönemini tutturamiyorum bu konuyl alakali gebelik icin önerileriniz nedir

Bende doğum kontrol hapiyla kullandım evlenmeden önce adetim duzelsin die evlendikten sonra korunma amaçlı bıraktım ve 1 sene sonra hamile kaldım o şans bence yumurtaliklara zarar vermio yani endişelenicek bişi yok umarım en kisa zamanda hamile kalırsınız

Back
X